Gå til innhold

GloFF

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GloFF

  1. Og hva med alle de som blir prakket på Smart TVer av slibrige selgere.

     

    For ikke å snakke om de (slike som meg) som "MÅ" velge en Smart TV for å få funksjonene man er ute etter, det være seg bra panel i skjermen og nødvendige tilkoblinger. Jeg bryr meg katta om disse dustefunksjonene i Smart TVer, bruk penga på det som faktisk har noe å si i en skjerm.

     

    Nå har ikke jeg noen Smart TV da (Samsung LE-A656), men antar med denne utviklingen at jeg bare må godta at neste skjerm kommer med "Smart funksjoner" og 3D, makan så nytteløst. Burde egentlig vært tilkjøpbare moduler i stedet.

     

    Forøvrig, nettverksfunksjonen er den eneste jeg kan se nytten i å ha, med tanke på firmwareoppdateringer og det å spille av videomateriale direkte fra et NAS eller lignende.

  2. Hyggelig å se at visse ikke tar poenget, var som antatt.

     

    Uansett, menneskedyret er kjappest, vi blir bare slått under vann.

     

    Og for å svare på emnetittel: Nei

     

    Og for å svare på spørsmål i første post: Strømlinjeformen er kluet, en falk er svært strømlinjeformet i stup og skjærer dermed gjennom luften lettere, akkurat samme grunn til at stupere ikke foretar mageplask etter 10 meter stup, men heller gjør seg strømlinjeformet for å skjære gjennom vannoverflaten.

     

    Fakta ligger på bordet, så da trekker jeg meg bare ut av diskusjonen.

  3. Er da bare å prøve det. Ta en full melkekartong og en tom melkekartong ... anbefales å gjøre både inne og ute for det kommer alltid noen og klager på at enten var det ikke gjort i friluft eller det ikke var gjort i kontrollerte omgivelser. Anbefales også å gjøre minst 100 ganger fordi noen kommer garantert til å klage på at de ikke ble sluppet samtidig, kan dog motvirkes ved å øke høyden på fallet så man slipper å bruke så jækla mye penger på melk ;-P

  4. Dårlig skjult forsøk på å heve Facebook over alt annet.

     

    Facebook kom og forandret hva? Ikke en pøkk, da Facebook er det eneste som bedrives av disse vantro fjollebøttene som med hevet øyenbryn kjørte oss "nerder" ned i søla gang på gang for det vi drev med.

     

    Jeg er enig i at det er mer aksept for datakyndige personer som har viet livet sitt til teknologien, MEN aksepten er bare der hvis PCen til vedkommende som "aksepterer" har blåskjerm eller er i nød for annen hjelp, det være seg "Faceboooooken min fungerer ikke.. kan ikke du som er så flink med data hjelpe meg?"

    • Liker 3
  5. Hva er egentlig poenget med slike kjølere?

     

    De er for små og ineffektive til å kjøle virkelig bra og som resultat av størrelsen blir de også bråkete siden man må kjøre viftene på høyere turtall da radiatoren er såpass liten.

     

    Et skikkelig vannkjølt system har en god kjøleblokk av kobber med stor ekstern radiator (helst aktiv, med mange trege vifter).

     

    Hele poenget med vannkjøling er jo å kjøle bra samtidig som det er lite støy.

     

    Til informasjon har vann en særdeles dårlig evne til å lede varme, poenget med vannet i vannkjøling er å kjøle ned kobberblokka den sirkulerer gjennom. Kobber leder varme omkring 670 ganger bedre enn vann så det gjelder å holde vannet kjølig slik at det kan fortsette å kjøle blokka effektivt.

     

    Tester jeg utførte i 2005 med vannkjølt system og 2x Evo360 radiatorer uten vifter viste at vannet ble opptil +40C over tid, hvorpå det å slenge på 6stk 120mm vifter på absolutt laveste turtall var nok til å senke dette til temperaturer til +2C over romtemperatur.

     

    Det vannkjølte systemet inkluderte CPU, GPU, Chipset og 2x HDD.

     

    Det systemet oppnådde målet med å kjøle godt samtidig som jeg kunne høre en smygar.

    • Liker 1
  6. For å være ærlig så mener jeg rett og slett at 1366x768 er noe forbanna rææææl.

     

    Forventer minimum 1920x1080 på en maskin til den prisen.

     

    Kjøpte nylig en HP Probook 14" (6460b) med 1600x900 som jeg er mektig fornøyd med.

     

    Ta et kjapt søk på bærbare på prisguiden og se hvor mye drit som florerer med 1366x768, blir kvalm av den trenden. En oppløsning fra horeland med sprutsjuttu langt oppetter veggen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...