Gå til innhold

ArcticRoyal

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ArcticRoyal

  1. Hei,

     

    Noen som har erfaring med å bruke sim kort fra mobil i en 4G ruter?

     

    Jeg prøvde det i sted, men fikk det ikke til å fungere. Jeg har en Telia ruter hvor jeg har mobilt bredbånd, men jeg har ikke mer data tilgjengelig... derfor tenkte jeg å sette i sim kortet mitt fra mobilen for å bruke de 19GB jeg har tilgjengelig der. Det ser ikke ut til at ruteren klarer å koble seg til nettet når jeg gjør dette. Noen tips?

     

    Jeg har en kompis som har gjort dette flere ganger og det fungerer greit for han. Jeg har Telia på både mobilen og det mobile bredbåndet.

  2. Jeg har for så vidt ikke så mye å utsette på iPhone som telefon selv om preferansen min heller mot Android telefoner, men det blir for min del alt for irriterende å ikke kunne installere applikasjoner som ikke er godkjent av Apple.

     

    Problemet mitt ligger heller hos produsenten, Apple. Måten de behandler kundene sine på er helt avskyelig, jeg har opplevd å bli fortalt at MacBook'en min var så ødelagt at det ville koste mer å reparere den enn det ville koste å bare kjøpe en ny (noe som viste seg å være bullshit). Maskinen ble fikset for litt over en tusenlapp hos en uavhengig-sjappe og lever den dag i dag, selv om den har begynt å dra på årene.

     

    Nå er det jo ikke noe hemmelighet at Apple aktivt jobber mot "right-to-repair", det er jo saken mot Henrik Huseby et prakteksempel på. MacBook'en kjøpte jeg under studietiden i USA og er den siste jeg har eid, det skal derfor sies at jeg har ikke noen erfaring med dette fra Norge (jeg håper forbrukere har litt mer rettigheter her til lands).

    • Liker 3
  3. Jepp. Jeg skal kjøpe 5 abonnement, sette på autosvar via Automate appen for å fornye og konstant kjøre speedtester til de må legge ned

     

    Jobber du som selger for en annen leverandør eller noe? Det virker som om Cilimobil må ha såret deg på et dypt personlig nivå, siden du er villig til å gå til så ekstreme lengder for å skulle påføre selskapet økonomisk skade.

     

    Greit, de presset grensene på hva som er tillat, men det ble faktisk slått raskt ned på og de har blitt nødt til å justere seg deretter. 499 for Fri Data hvor man må sende en liten sms etter 5gb er et langt bedre tilbud enn noe annet selskap tilbyr i Norge, er man forbruker så burde man jo derfor være rimelig fornøyd med at det kommer tilbud som utfordrer konkurrentene på pris (spesielt i et overpriset land som Norge). 

    • Liker 8
  4. Fra artikkelen.

     

    «men ønsker nå at utviklere i større grad tilbyr apper som en abonnementstjeneste.

     

    Det betyr at du i fremtiden må basere deg på å betale en månedlig sum for å benytte populære apper og tjenester fra App Store, fremfor å kjøpe én gang og eie den «for alltid» som i dag.»

     

    Altså det er opp til utvikleren. Så skjønner ikke hvor vi MÅ basere oss på å betale en månedlig sum? Noen apper kanskje andre ikke.

     

    Det er vel ingen tvil om at Apple vil bruke den makten de har over utviklerne på App Store til å presse de over på en abonnementløsning om det er slik at de virkelig ønsker at leie av applikasjoner skal bli normen. Siden de eier markedsplassen er det jo enkelt å favorisere enkelte utviklere ved å øke ekponeringen av applikasjoner som krever et abonnement, samtidig kan de bare begrave de som nekter å innstille seg etter Apple sine ønsker.

     

    Jeg sier ikke at Google ikke kunne finne på å gjøre noe lignende i Play Store, men fundamentalt snakker vi om to ganske forskjellige plattformer med to forskjellige selskaper som på langt nær deler de samme verdiene. På enheter som kjører Android er faktisk ikke Play Store den eneste markedsplassen tilgjengelig.

  5. Men hvem har størst andel av brukere med psykiske diagnoser? VGD har vel det største normal-spekteret, Kvinneguiden har et flertall av spin, spika gærne kvinner som menn gjør best i å holde seg unna, og Diskusjon har flest menn som aldri kommer seg nær en kvinne uansett, type apspergere.

     

    Alexa fører desverre ikke tall over slikt  :thumbdown:  

     

    Forøvrig vil jeg påstå at kvinneguiden er et forum som i all hovedsak er rettet mot kvinner... så jeg kan ikke helt forstå poenget med at en mann skal lage seg profil der så sant han ikke spesifikt er ute etter tilbakemeldinger fra nettopp kvinner. Jeg la for et par måneder siden merke til en tråd her inne som omhandlet kvinneguiden, tror det var en bruker som klaget over å ha blitt sensurert osv i en politisk diskusjon der (jeg husker ikke/gidder ikke søke den opp). Det jeg i hovedsak reagerte på var jo at denne brukeren gadd å diskutere politikk i et forum hvor hovedfanen heter "Familie, Samliv og Seksualitet", politikk nevnes ikke med et eneste ord før i fane nummer seks, til og med fanen "Mote og Velvære" er rangert høyere på siden enn politikk! Hva i alle dager som fikk denne brukeren til tro at et forum hvor "Samliv og kjærlighetsrelasjoner" er det mest diskuterte emnet skulle kunne bære noen som helst fruktbarhet i en politisk diskusjon forstår jeg bare ikke, man skulle tro at VGD med sine 8,2 millioner politiske innlegg ville være det åpenbare valget for de fleste som ønsker å diskutere politikk i et norsk forum.

     

    Stikk på kvinneguiden for å diskutere akseptable penislengder eller for å få kjerringråd mot hemmoroider, politikk og IT kan diskuteres andre steder.

  6. VGD oppgir ikke det totale antallet brukere, de oppgir kun antall innloggede medlemmer. Ser man på antallet innloggede medlemmer så ligger VGD stort sett en del over Diskusjon, det betyr ikke nødvendigvis at VGD har flere brukere, men kanskje mer aktive brukere. Ser man på data fra Alexa så ligger VGD på 96 plass på rangeringen over nettsider i Norge, Diskusjon finner du på plass nummer 128. I følge statistikken kommer 41.2% av trafikken til VGD via søkemotorer, hos Diskusjon kommer 69.1% av trafikken via søkemotorer. Besøkende på VGD bruker i gjennomsnitt 6:47 minutter på siden daglig, klikker seg inn på 4.4 sider mens 48,9% forlater siden uten å klikke seg videre. Besøkende på Diskusjon bruker i gjennomsnitt 2:08 minutter på siden daglig, klikker seg inn på 1.2 sider mens 74.5% forlater siden uten å klikke seg videre.

     

    Ut fra denne statistikken vil jeg si at VGD er et større og mer aktivt forum enn Diskusjon, men når det kommer til brukervennlighet synes jeg personlig at Diskusjon er mye bedre. VGD bærer preg av at det ikke har blitt oppdatert på mange mange mange år.

     

    Også verdt å nevne at VGD og Diskusjon har en del "Audience Overlap", altså at samme person besøker begge sidene.

×
×
  • Opprett ny...