Gå til innhold

bruker-476065

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bruker-476065

  1. Er du en trollprofil eller hva skjer?

     

    Edit: gått igjennom postene dine. 100% troll. Har du ikke noe bedre å gjøre?

     

     

    Edit: eller en sinnsyk person. Googler man navnet får man opp det rareste jeg har fått opp ved å google en person noensinne

    Jeg er ikke troll eller sinnsyk.Det begynte med at jeg syntes "alle" googlet de fleste av menneskene de traff for første gang.Og tok det de så på nettet som sannheter,og lot det avgjøre om det var verd å bli kjent med personen.Jeg tenkte at jeg hverken kan eller vil "henge" ut noen andre,men om meg selv kan jeg si og skrive hva jeg vil.For å se om både kjente og ukjente trodde på det,og behandlet meg deretter.Før google var det vanlig å møte folk med åpent sinn,og vi merket raskt om det var personer med holdninger,legning,livsyn og oppførsel som var ok.Jeg har sikkert skrevet for mye som ikke er sant om meg selv,i mitt "eksperiment" for å se om folk virkelig lot nettet avgjøre,eller ikke.Jeg er som nevnt ikke sinnsyk,men rar er jeg,for jeg har min egen måte å se verden på,og ikke minst uttrykke meg på.

  2. Leken går ut på at man skal finne ut hvor bildet i siste post er tatt. Den som svarer riktig kan legge ut nytt bilde når det blir bekreftet at svaret var riktig.

    Bildet som blir postet må være tatt av brukeren selv i Norge et sted, og må inneholde noe som gjør det mulig å se hvor det er tatt. Spesiell bygning, særegen natur etc. Ikke bare et bilde av mose og trær eller asfalt og biler for eksempel. Hvis det har gått over 12 timer siden den som postet siste bildet har bekreftet eller avkreftet svar, kan en ny bruker poste et nytt bilde. Det gjelder også hvis den som har svart riktig ikke legger ut nytt bilde innen 12 timer etter at svaret er bekreftet riktig.

     

    Da begynner jeg:

    Ettersom at ingen har sagt hvor bildet er tatt,og jeg har ingen anelse,så spør jeg:hvor er det? Jeg synes det er noe kjent,men har jernteppe.Legg ut et annet bilde da vel:) btw,vet du hvor dette er,uten å lese linken fr nøye?

    https://www.google.no/search?q=steinkjer&rlz=1C1CHZL_noNO766NO766&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi687-Dt7jZAhXEFSwKHYSQAwsQsAQISg&biw=1242&bih=602#imgrc=6yVs_R6GfVTlCM:

  3.  

    Hva er poenget med denne tråden, hva vil du ha ut av det mølet her?

    Poenget er vel at pedoer kan leve uten å skade noen - før uten konsekvenser, mens de idag ufortjent blir utsatt for heksejakt.

     

    Det er vel få ting som vekker så stort sinne som misbruk av unger,forståelig nok.Pedoer som  er aktive misbrukere bør dømmes strengt,men også med behandling/terapi.Men nå har sinnet og hatet blitt rettet mot pedoer som ikke har begått noe kriminelt,samt mot de som kanskje er pedoer.Det må innføres et off register over dømte pedoer,for hensynet til barn kommer foran pedoers personvern.

  4. Hysterisk morsomt var det iallefall på et pornoforum hvor alle menn i alle år maser skryter og lager poster om hvor store kuker de har (uten at de forstår hvor liten del av damene som bryr seg). Sånne poster som dette var veeeldig vanlige. ALLE hadde en kuk på over 19cm.

     

    Helt til det kom en post der hvor man måtte svare med bilde av kuken sin og brukernavnet på bildet. Plutselig ble det helt stille og det var bare to menn som la inn bilde av mange hundre selverklærte Ron Jeremy's.

     

    En ting du kan være sikker på i dette livet er at en mann aldri kommer til å være ærlig når han blir spurt om hvor stor pikk han har. (Ikke at det heller betyr så mye).

     

    Anonymous poster hash: bfbb7...fcc

    Jeg skrev helt ærlig om lengde/omkrets,nettopp fordi at det ikke betyr noe for meg.Pikken er en kun en kroppsdel,og det jeg har,må jeg leve med.

  5. Den er 5 cm slapp,og 12,5 cm stiv.Omkrets stiv er 10,5 cm.

    Litt rart at menn flest kvier seg for å si hvor lang den er.

    Når man ser i  off dusjer at guttunger11-13 år, har lengre penis enn seg selv,så føles det litt kleint.

    Men hva så,jeg er bare 164 cm høy,og det føles nesten like kleint at de er høyere enn meg også.

    • Liker 2
  6. På Game Of Thrones så er det flere menn som har fått penisen sin kappet av. Jeg bare lurer på om noen her vet hvordan man får tisse etter penisen er avskåret? Når såret gror igjen vil det ikke da bli "tett" der nede?

     

     

    Blir den avskåret,uten at det blir utført kirurgisk hjelp,vil det gro etterhvert.Men urinrøret vil ikke gro igjen.Med mindre at det oppstår en kraftig infeksjon som skaper mye arrvev.

  7. Første gang jeg hadde sex var jeg 12 år. Det skjedde en dag jeg var alene hjemme. Jeg fikk besøk av en jente, og vi gikk opp på rommet mitt og la oss i sengen. Etter en stund kom vi på at vi ville ligge under dynen i bare undertøy. Jeg lå i bare boxer og hun lå i bh og truse, og vi lå og snakket om løst og fast. Så spurte hun om hun vi kunne ligge nakne. 

    Da vi lå der nakne så ville vi begge prøve sex. Først så fikk jeg lov til å fingre henne, og hun ronket meg. Så slikket jeg henne og hun sugde meg. Da tok hun fra kondomet og satte det på meg og jeg fikk endelig lov til å komme inn i henne. Vi holdt på en stund før vi gikk i dusjen sammen

    Og hvorfor hadde to unger en kondom? :)

  8.     Mitt første forsøk på samleie var da jeg var 19 år,i fylla,med ei som er my second cousin.Vi lå på en sofa for å sove.Og jeg tok på ene brystet hennes by a mistake.Jeg sa unnskyld,men hun lo og ba meg ta hånden under genseren hennes.Jeg klemte og strøk brystet hennes,og kjente at hun åpnet knappen og glidelåsen i buksa mi,og fikk vippet frem ståpikken min.Åhhh,klem på begge brystene mine,hvisket hun,mens hun ronket meg sakte.Vi kledde av hverandre og jeg la meg over henne.Hun grep pikken og førte den mot sprekken,og jeg presset den inn.

         Hun la beina rundt skuldrene mine,og slik holdt vi på en stund.Jeg fikk utløsning,og sovna momentant.Om morgenen sa hun bare at det vi gjorde i natt,var kun for den gangen.

  9. Det skjedde 2 uker etter min 13 årsdag.Kunnskapen om seksualitet var lik null for meg,men jeg visste fra 9-10 år at gutter før eller senere ville sprute.Jeg hadde derfor med papir i senga nesten hver kveld.Men ikke den kvelden det sprutet,men det kom ikke så mye,heldigvis.

  10. Hei jeg har hatt et dilemma siden jeg var tennåring, jeg får ikke utløsning når jeg runker, heller ei når jeg blir sugd.

    Eneste måten jeg får utløsning på er ved dry humping.

     

    Hva er feil? Har forsøkt med frekvensøkning og runkemetode med både høyre/venstre arm

     

    Er over 30 og har på en måte hvert fornøyd men nå har jeg kjæreste og er litt flau.

     

    Anbefalinger???

    Uten å dry humpe i fremtiden vil jeg fortsatt få orgasme med utløsning

    Det høres ut som et dilemma ja.Føler du deg mye mye mere kåt når du dry humper?Jeg tror ditt tenningsmønster kan forandres,men det vil vel bli vanskelig hvis du blir for opptatt av det.Håper du har fått det til å funke siden du skrev innlegget.

  11.  

    Jeg var 11, og han mellom 19-20 år. Det var dødsvondt, og siden har jeg ikke hatt sex.

    11 år? Han burde vært torturert og siden hengt.

     

    Såvidt jeg husker er ikke 11åringer strengt tatt utviklet nok til å ha sex, i alle fall om de skal få noe nytelse av det? Prøv igjen du!

     

    Det er vel få jenter på 11 år som er så utviklet nedentil at de kan ha sex ja.Og om så kroppen er utviklet nok,så er hun garantert ikke mentalt og følelsesmessig nok utviklet.En 11 åring har seksuell nysgjerrighet,men han på 19 har seksuelt behov,og dermed er det både juridisk og moralsk galt å ha sex med en 11åring.

  12.     Jeg var 11 år,og lekesloss sammen med en kamerat,også 11 år.Jeg fikk ståpikk,men var ikke kåt.Kameraten merket det,og sa at hvis jeg kledde av meg,skulle han også kle av seg,og ronke meg.Godt var det og spennende for oss var det også.Vi var i en gammel brakke i skogen,og vi visste at det kunne komme andre gutter og jenter når som helst.Å kjenne at kameraten ronket og sugde meg til utløsning,tørr seff,det var råkult.

           Etter min utløsning,ville han at jeg skulle gi samme tilbake.Ronke ham føltes ok,men å ta den i munnen var ikke lett.Så han tok en sjokolade og gned mot en finger, og på pikken sin og ba meg gape over fingeren,noe jeg gjorde.Jeg  så den klissete pikken stå rett opp,bare 5-10 cm foran munnen min.Jeg grep pikken hans og begynte å slikke den,og før jeg visste ordet av det,hadde jeg over halve pikken i munnen.

              Jeg ronket ham raskt,mens jeg sugde/brukte tungen på pikkhodet.Like etter sa han at kilingen i lår,baller og oppover magen begynte å komme.Stopp,stopp,det kiler så ekkelt hikstet han,men jeg fortsatte  fortsatte.Nå gikk det mye lengre tid,men jeg kjente at han grep bakhodet mitt og tvang hele pikken inni munnen min,9-10 cm,mens han både ristet,stønnet og vred seg mye.Men etter 20-30 sek ba han meg stoppe.

            Vi kledde på oss,og satte oss ved bordet og drakk brus.Så kom 6-7 andre barn/ungdommer inn.Hadde de kommet 2-3 min før,hadde de fersket oss,noe som var æsj og spennende på en gang.

     

    Bildet viser meg som 11-12 åring

  13.  

    Det er da vel ingenting galt i å like barn? Det er når man begynner å bli spesifik på alder man havner i kategorien pedofil.

    Så hvis man er 50 år og ikke er spesifikk på alder men godtar alt fra 5 til 10 år så er man ikke pedofil etter din mening?

     

    Men liker man bare 15-åringer, da er man pedofil?

     

    Pedofili er definert som en seksuell preferanse for prepubertale barn.En godt voksen mann som liker 15-18 åringer er utvilsomt en gammel gris,men ikke pedofil.

    • Liker 1
  14. Da jeg var liten var det en mann i nabolaget, som jeg i dag er nesten sikker på var pedo.

    Han omga seg med gutter 12-20, og han tilbød dem jobb, enten på småbruket eller i den vesle butikken han hadde, meg inklusiv. Han var populær, det skjønner du sikkert. Men han "utsatte" oss aldri for noe, han tok ikke en gang på oss. Fysisk berøring er noe jeg ikke kan huske.

    I den senere tid har jeg hatt fortrolige samtaler med et par av de andre guttene som ofte var hos ham, og de sier nøyaktid det samme.

    Det styrker min teori om at han var en snill pedofil. Dessverre døde han tidlig av hjerneslag.

    Ettersom at han ikke drev med fysisk berøring,eller eksponerte dere for porno,så trengte han ikke være pedo.Kanskje var hans mentale nivå/IQ på tenåringsnivå,og da følte han vel større tilhørighet og aksept av dere.

  15. Snill pedo vs ond pedo.Noen har dragning mot barn,men uten å  være aktiv,mens andre velger å utsette barn for det.Jeg har alltid lurt på om pedofili en medfødt legning,eller noe man blir pga opplevelser? Hvis en gutt blir misbrukt fra 7-15 år,da er han et offer.Men hva gjør det med ham,og hva gjør det ham til.Vil det unormale blitt normalt for ham,slik at han som voksen kun tenner på sex mellom ham og barn.Den som bryter loven skal straffes,men at alle pedofile skal fremstilles som monstre,det synes jeg blir feil.

×
×
  • Opprett ny...