Gå til innhold

Elsy G

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elsy G

  1. Alle som klarer å stave programvare, vet at den kan endres.

     

    Så krever ikke akkurat bakgrunn som barnevernspedagog for å skjønne at er dette tilfelle, da gjør USA endringer i softwaren og vips så sitter Sjaina med masse ubrukelig kode.

     

     

    Ja og ikke bare det, men flyene kan hackes. F-35 flyene er også tunge og treige. De duger som bombefly, men er rimelig sjanseløs I luftkamp. Norge må kunne forsvare seg mot innkommende fly og innkommende våpen, mens F-35 primært er bygd for å angripe bakkemål. Det hele virker lite gjennomtenkt uansett hvor mye ekspertise man påberoper seg.

     

    Et annet problem er at F35 må bruke etterbrenner for å klare å komme i supersonisk hastighet. Utblåsningen fra den digre motoren er helt ubeskyttet og vil dermed lyse opp på en infrarød radarsøker. Disse IR systemer kan lese infrarøde spor fra lange avstander og jetstrålen fra F-35 vil være et ypperlig mål for varmesøkende raketter.

    Med en IR radar fra en satelitt, vil det være mulig å sitte og følge med hvor en F35 befinner seg hele tiden. Bakkemonterte IR radarer er enda mer nøyaktige, og brukes for å plukke ut mål for raketter som også har IR systemer og går rett etter eksosen fra F35.

     

    Mangelen på evne til supercruise gjør at flyet normalt sett alltid må operere i hastigheter lavere enn lyden... Russlands nyeste jagere, T-50 fly fletta av et F-35 fly. Hva det nye kinesiske jagerflyet kan, og som er bygget etter hemmelig kunnskap om F-35 vet jeg ikke, men hele jagerflykjøpet lukter press fra USA og naive nordmenn. Etter min mening er de ubrukelige og det er ikke uten grunn det blir kalt et skandalefly. Både økonomisk og teknisk. La oss håpe man stopper ved de som alt er levert. Vi trenger ikke F-35.

    • Liker 2
  2.  

     

     

    Hva tror dere? Dør demokratiet sakte, men sikkert ut?

     

     

    Hva tror dere? Dør demokratiet sakte, men sikkert ut?

     

    hva slags demokrati snakker du om? Sveits???

     

    Det norske demokratiet forsvant med EU avstemningene. Da fant en liten elite ut at nordmenn var for dumme for demokrati og at nye metoder måtte til. så startet en sakte nedbygging av Norge fra innsiden ved at arvesølvet selges, landet forgjelles og utgiftene økes formidabelt. blant annet ved en masse nykommere som vil trenge permanent finansiering og vi får også en snikinnvandring ved at ca 50.000 kommer på familiegjenforening bare de siste tre, fire årene.

     

    oljefondet som bare kan brukes i utlandet og styrker superkaksene bak de multinasjonale selskap som styrer globaliseringsprosessen dekker knapt statens foreløpige pensjonsforpliktelser og heter da også "statens pensjonsfond utland", for mens de selger ut eiendommene våre og bedriftene så hamstres det i Washington, London, Paris, berlin og brussel.

     

    EU er heller ikke noe demokrati for dem som skulle tro det. Det har aldri vært meningen at det skulle være det, men for å få nasjonene til å åpne grensene og privatisere arvesølvet har det vært viktig å bruke ordet demokrati i hver setning.

     

    Storstilt forskningsprosjekt:- EU er ikke demokratisk

     

    EU var faktisk et CIA prosjekt og det handler om at USA mente det ville være lettere å kontrollere en regjering enn mange... Demokrati er et verktøy for å nå mål folk ikke vil akseptere. Se bare på det norske valget hvor vi kun får valget mellom pest og kolera. Se på USA... noen som tror at Hillary og Trump er det beste USA har av ledelse?. Hva med Bush? Det hele er et spill.

    • Liker 1
  3. Dårlig kjøp? Ja

    Ubrukelig? nei - vi skal uansett bare bruke de til å trakassere land i midtøsten og skremme sauer & kyr.

     

    Vår største potensielle fiende er en koalisjon av Russland, Kina, Iran og kanskje Nord-Korea. Mot disse er F-35 ubrukelig vil jeg anta. Dernest er den største potensielle fiende, om enn noe lengre frem. USA og Tyskland. Det er ikke utenkelig at disse to klarer å starte tredje verdenskrig. De var jo årsak til de to første. Hitler ble tungt finansiert av Scull and bones folk, deres banker og mektige menn. Bush sin bestefar Prescott Bush var også med. Jeg mener å ha lest at USA også var innblandet i første verdenskrig også, men mangler dokumentasjon på dette.

  4. Kina vet sannsynligvis mer hemmeligheter om F-35 enn det forsvaret gjør. Kinesiske hackere stjal all informasjon om F-22 Raptor og F-35.

     

    De nye flyene forsvaret har kjøpt inn inneholder nemlig en svart boks som ikke norske myndigheter får vite hva inneholder.

     

    - Hva som er i vår "black box" får Norge ikke vite, sa oberst Richard Harris ved Den amerikanske ambassaden i Oslo.

     

    Det ryktes at USA har teknologi som kan slå av motorene eller uskadeliggjøre flyet om det skulle bli brukt mot dem. Skulle da USA få et europeisk fiendtlig diktatorstyre så er flyene ubrukelig. Muligens er de det allerede mot Kina og Russland som samarbeider militært.

     

    Nå har også Kina produsert et eget fly basert på informasjonen de hacket…

     

    Er F-35 et ubrukelig fly, eller et dårlig kjøp, hva mener du?

×
×
  • Opprett ny...