Gå til innhold

Bjarne Børresen

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjarne Børresen

  1. Jeg har samme maskin. Det er laget et alternativt oppskriftshefte som er MYE bedre. Det finner du her: https://issuu.com/annkatlis/docs/nybakt_bakeoppskrifter_hi

    Hei, det er faktisk det heftet jeg bruker også, men... jeg gjorde en vri nå, og fylt i ingrediensene fra topp til bunn, dvs vann først, olje osv.. Mye bedre resultat!

    Tidligere har jeg blandet tørt først, så vått, som man vanligvis gjør tradisjonelt sett.

     

    Lagde loff denne gangen, men regner med det blir det samme uansett.

     

    Rart det skal ha noe å si men men.

     

    Har endog enda et spm: Alle gangene jeg har laget brød har en av krokene blitt sittende fast inni brødet, ender med å grave den ut, men ødelegger jo mye av brødet da. Noe tips?

  2. Hvorfor kan de ikke bare betale deg tilbake?

     

    Tilbakebetaling vil være skattefri. Leieinntekten vil ikke være det. Dette høres derfor ikke ut som en god idé for deg.

    Så vi kan bare registrere dette som et lån, og så kan de bare overføre dette uten videre?

    Antar at firmaet må ha dette registrert i sitt system.

  3.  

    Altså det er altfor mange som tar kvinnens parti i slike saker siden det virker som det er de som har ofret alt

    Men jeg vil tro i de fleste tilfeller at de har kost seg veldig med denne ordningen! Og derav sitter mannen igjen med å måtte jobbe mye og får lite tid med barna.

     

    Anonymous poster hash: 15abc...247

     

    Kost seg? Har du barn? Hvis hun eller han sitter hjemme med barna i alle år så taper de på det når de må ut på jobbmarkedet igjen med ett gigantisk hull i cven, som den andre parten ikke har.

    Hvor mange barn er det snakk om, TS?

     

    3 barn.

  4.  

    Hva står det på skjøte? 50/50?

     

    Jeg ville sagt 90/10.

    Dere norske troll altså... Dette vet du helt klart ikke er rettferdig hvis hun har bidratt en del ved å passe på barna så han kan få tid til å jobbe og har sluppet å kaste bort penger på barnepass.

     

    Hm, jeg forstår hva du mener, men det er ikke sånn at jeg ikke har passet på barna, det har jeg hele veien, men det har selvfølgelig vært mer behagelig for meg siden hun over lange perioder ikke har jobbet så mye.

     

    Jeg synes det er for brutalt å dele ALT 50/50, siden jeg har stått for 90% av all inntekt og utgifter, men jeg er enig i at hun fortjener noe å få med seg.

    Takk for svar, jeg føler at det kanskje må en advokat inn i bildet.

    • Liker 1
  5. Regner med at dere ikke er gift, ettersom du ikke nevner det. Hvor lenge har dere bodd sammen? Hva er det dere skal dele? Bolig, biler, gjeld, bankinnskudd eller annet? Hva hadde hver av dere med dere inn i starten av forholdet? Regner med at dere har en plan for barna, som er viktigst når brudd skjer.

     

    Dersom situasjonen ligger til rette for det, gå gjerne sammen til en advokat som har erfaring med dette, for å få nøytrale råd til hvordan dette kan løses på en mest mulig rettferdig måte.

     

    Jeg var nylig i samme situasjon, men vi var gift. Vi hadde begge vært i jobb hele tiden, men jeg hadde stått for hovedelen av inntekten (og dermed utgiftene). Vi valgte å gjøre dette enkelt, og delte alt 50/50, da vi begge hadde bidratt så godt som mulig, om enn forskjellig. 

     

    Ikke gift.

    Bodd sammen tilsammen 14 år.

    Skal dele på bolig + 2 biler. Vi har et huslån som står likt på begge to, bilene er bakt inn i dette.

     

    Barna er selvfølgelig viktigst ja, at de ikke skal lide noen nød.

     

    Går gjerne til advokat, er det bare å søke opp noen på nettet? Hehe, har veldig liten erfaring med sånt :)

     

    Jeg personlig synes det å dele alt 50/50 er for brutalt siden jeg har hatt full jobb hele veien, og eid tidligere boliger alene.

    Om vi gjør det betyr det også at vi må selge huset, og planen er at jeg skal bo der, og hun flytte. Jeg har sagt at hun fortjener noe, siden hun har bidratt med barnepass, samt bittelitt regninger osv.

  6. Hei, min samboer og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre.

    Greia er at vi ikke er helt sikre på hvordan vi skal løse ting, siden vi ikke har noe kontrakt, og vi har hatt veldig ujevn fordeling av utgifter og inntekter.

     

    Den ene parten (meg) har hatt så og si all inntekt, og betalt ca 90% av alt, og min samboer har hatt mye mindre inntekt, men tatt seg mere av barna.

     

    Hva skal vi gjøre for at dette skal være ett rettferdig oppgjør?

    Planen er å ha barna 50/50.

     

×
×
  • Opprett ny...