Gå til innhold

boyofwonder

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av boyofwonder

  1. Hei folkens.

     

     

    Jeg trenger meninger og tips/råd ifm start av en nettbutikk. Jeg ønsker å komme meg innenfor varehandel i sportsseksjonen. Og med en forretningsplan ønsker jeg å komme meg inn i det norske markedet ved å selge joggesko i første omgang. Jeg ønsker å prøve meg innenfor dette tilnærmet økonomisk risiko. Dette gjør jeg på denne måten:

     

    1. Kunden bestiller varen i min nettbutikk.

    2. Jeg sender bestillingen direkte videre til min leverandør i England.

    3. Varen leveres innen 5-6 virkedager til meg personlig. Jeg sender

    pakken videre samme dag, og kunden mottar pakken etter 1-3 dager.

     

    Store flaskehalsen her er leveringstid. Men, jeg tenker siden det er liten økonomisk risiko hvis dette går gale, så ønsker jeg å prøve og se hva som skjer. Jeg skal jobbe mye og aktivt med nettbutikken ved å markedsføre produkter og nettsiden. Langsiktig så ønsker jeg å utvide produktutvalget, men holde meg innenfor sportsseksjonen.

     

    I tillegg har jeg gjort noen kalkyler:

     

    Forventet dekningsgrad: 15-40%.

    Gjennomsnittlig ren profitt: 250 kr

     

     

    Hva tenker dere om dette? Er det verdt å prøve? 

     

    Jeg har laget gode underlag for beregning av utgifter/inntekt og prosessen ved retur/angrerett osv. Trenger bare andre sin mening som har prøvd noe lignende?

     

    Erfaringer og tilbakemeldinger er hjertelig velkommen og settes stor pris på!

  2. Hei!

     

    En tilfeldig dag tok jeg på min bærbare Dell-maskin, med Vista Home-edition. Da jeg skulle logge på min bruker "Artur", fikk jeg opp en feilmelding om "user profile service failed, will now log off".

    Ok, så startet jeg maskinen på nytt i safe mode for å prøve å fikse dette her. Løsningen var, at jeg måtte slette den nåværende brukeren og opprette en ny.

    Så, når jeg logget på min nye bruker, hadde all verdifull informasjon, musikk, saver på spill, og filmer forsvunnet! Men, den gamle brukeren står fortsatt på start-menyen.

     

    Så, er det noen som har peiling på hvordan jeg kan gjenopprette min gamle bruker slik at jeg får all gammelt data tilbake? Dette var ca 10 gb me musikk og flere saver til diverse spill som jeg MÅ ha tilbake.

     

    Takk på forhånd!

     

     

    Artur

  3. AAAAAAH...får XPS'en min i dag eller i morgen iløpet av kvelden!! Har jeg noe å glede meg til?? =D Men har så mye adrenalin i kroppen at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre først med den...Skal jeg installere nødvendig software, eller peise på med spill, eller hva?!?! Lage flere partisjoner eller rett og slett bare spise en kjeks? :D

  4. Har nettopp fått meg en XPS med Geforce 7900GS 256mb-kort. Dette har jeg altså lyst til å presse hardt, men ikke for hardt. Noen tips?

     

    Hvis jeg velger å utføre dette trenger jeg kjøling?

    8241852[/snapback]

     

    Bare glem å klokk hvis du har bærbar :no:

    8243152[/snapback]

     

     

    Du syns det jah? Har lest i diverse fora at dette går uten prob, forutsatt at man har skaffet seg kjøling i tillegg da. Ingen muligheter?

  5. Jeg skjønte ikke helt hvordan scarpitch fikk dette til. Det er ihvertfall et kupp!

     

    Hvordan er det med oppdatering av grafikk-kort på XPS? La oss si om 1-2 år da gjerne et nytt skjermkort trengs...

    8158346[/snapback]

    Hvis nvidia følger samme mxm-standard (mxm 3) som de har på kortene i dag blir det teknisk mulig.

    8158470[/snapback]

     

     

    Lurer på da, er dette dyrt eller? Altså utenom prisen for selve grafikk-kortet?

     

     

    Har et spørsmål til. Hva er et godt tips til en splitter ny XPS? Formatere og reinstallere? Dele opp i partisjoner? Eller andre fine tips? :whistle:

  6. Er det en fordel å dele opp HD i to altså? La oss si en XP og en Vista-del? Hvor du gjerne kjører spill og filmer og lignende på XP-delen, og laster ned og gjør andre ting på Vista-delen? Eller hvordan vil folk anbefale å gjøre dette? Hva vil folk anbefale å gjøre når jeg først får XPS'min?? :D

  7. Tror jeg tar del i diskusjonen her, siden jeg skal bestille en XPS med følgende specs:

     

    2gh, 2gb minne, Geforce Go 7900, 100gb harddisk(7200rpm). Er ikke dette en brukbar maskin som kjører fine, tunge spill? :w00t: Synes 4 store er i det drøyeste laget, for å oppgradere til GTX'en. Dessuten er jeg ikke en ekstrem gamer, liker bare god kvalitetsunderholdning når det er lite å gjøre. :)

  8. Jon_O: Har du prøvd lokket på en I9400? Sitter på en her nå, og byggekvaliteten er rå! Klarer ikke lage bolger i skjermen! Så kor du har d fra vet ikke eg....

     

    Forskjellen er vel merkevaren, som er spilling i xps navnet... Man har muligheten til 7950gtx men med 7900gs så er d absolutt ingen (bortsett fra muligens at man kan ha 4 gig ram i xps?) vits å velge xps foran 9400!

    8112836[/snapback]

     

    Du har vel kanskje rett i utgangspunktet. Men, XPS'en ser bedre ut da :cool: I tillegg prøvde jeg å konfigurere i9400 og XPS'en slik at det ble noen lunde like specs. Kom frem at prisen var 17660 kr for XPS'en og 17270 for i9400. Begge maskinene innehold disse specs:

     

    Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T7200 (2,0 GHz, 4 MB L2-buffer, 667 MHz systembuss)

    17" UltraSharp Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) Display with TrueLife® (Blank skjerm)

    2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)

    256MB NVIDIA® GeForce™Go 7900 GS

    Primært 9-celle 80 WHr batteri

     

    Den eneste forskjellen er at XPS'en har 7200rpm på harddisken, i forhold til i9400's 5400rpm. I tillegg har XPS'en 2 års On-site og gaming-støtte.

     

    Med disse specs har man vel en hardcore gaming-maskin vel? I tillegg er ikke jeg i tvil på hva jeg velger mellom disse to, med de specs som jeg har sammenlignet her...

  9. Tror jeg går for en I9400 med følgende specs:

     

    PROSESSOR Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T7200 (2,0 GHz, 4 MB L2-buffer, 667 MHz systembuss)

     

    LCD 17" UltraSharp Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) Display with TrueLife®

     

    MINNE 2048 MB 533 MHz tokanals DDR2 SDRAM (2x1024)

     

    HARDDISK 160 GB (5400 rpm) SATA-harddisk

     

    GRAFIKKORT 256MB NVIDIA® GeForce™Go 7900 GS redigere

     

     

    Til en 15000 kroner. Høres dette fornuftig ut?

  10. Hei!

     

    Vurderer kraftig å investere i en solid gamingmaskin som altså er bærbar. Den må tåle de tyngste spillene rett og slett. Derfor vurderte jeg å kjøpe denne her: http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=75259

     

    Denne ser ut som at den har en brukbar prosessor, mye minne, og et solid grafikk-kort. Og samtidig har den en 17 tommer HD-skjerm og ikke minst en stor harddisk.

     

    Noe å anbefale dette her? Evt noe annet i samme prisklassen?

     

    På forhånd takk! :innocent:

  11. Har et kjempeproblem! Kjører Titan Quest, originalkopien, på et Windows XP-system. Og, hver gang jeg prøver å starte saven min, så kommer det en feilmelding opp og ber meg om å lukke spillet! Dette skjer uansett hva!! Jeg er i den derre krigscampen der du må drepe det hestemennesket...Noen som har en ide på hva jeg kan gjøre for å få det til å starte igjen?

  12. Hei!

     

    Jeg ønsker å kjøpe en 32" Decktron LCD-TV til min PC. Denne tv'en vil jeg kun bruke hovedsaklig ved spilling og filmer, ellers vil jeg vel se vanlig TV på den også. Er dette bra greier? Fungere alt som det skal? Trenger du noe spesielt utstyr for å få det til å fungere?

     

    http://www.elprice.no/Product/ProductInfo.aspx?id=11112&

    Dette er linken til den tv-en jeg ønsker å kjøpe!

     

    Mvh

    Artur Burdek

  13. Hei!

     

    Jeg har en laptop som virkelig er i trøbbel. Maskinen er så full i drit at den sliter med å få tingene gjort. Planen var å reinstallere Windows XP Pro til Windows XP Home Edition. Problemer oppsto. Jeg satt inn Home XP cd'en, restartet maskinen, slettet den eksisterende Windows Pro, og under installasjonen av Home Ed. så klarte ikke pcen å åpne cden. Den ville rett og slett ikke installere. Hva skal jeg gjøre nå?

     

    Takker for all respons.

  14. Hei!

     

    Har et skikkelig kjipt problem. Jeg spiller spill som Championship Manager 03\04, Far Cry og Splinter Cell og meget ofte så booter maskinen under disse spillene. Er veldig usikker på hva grunnen til dette er. Viften er ren og pen. Noen flere forslag på en løsning eller på hva problemet er?

     

    På forhånd takk! :thumbs:

     

    Artur Burdek

×
×
  • Opprett ny...