Gå til innhold

slitenarbeider

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slitenarbeider

  1. Takk for svar folkens. Kan si at det ikke er papirarbeide og at jobben har med kundekontakt å gjøre. Dette med å gjøre private oppgaver for sjefen er forsåvidt ikke det største problemet, men den manipulative måten han oppfører seg på. Han baksnakker absolutt alle og er i tillegg ekkel når det kommer til yngre jenter og det er for meg det største problemet. Lurer litt på hvordan noen tør å komme med kommentarer som "hun er en hore" om sine ansatte, eller at "hun kunne fått den i bæsjærn".

  2. Jeg jobber for et norskeid firma i utlandet. Vi er to ansatte, en kvinnelig medarbeider og jeg som fungerende NK.

     

    I det siste har vi reagert på en rekke ting. Sjefen snakker konstant nedsettende og negativt om oss, men aldri foran den andre. Den kvinnelige medarbeideren får gjennomgå i harde ordelag når kun jeg og sjefen er der, mens han baksnakker meg overfor henne. Når en av oss konfronterer han slyver han om hva som ble sagt.

     

    Han presser oss også til å gå på jobb selv om vi er syke, noe som førte til at den kvinnelige medarbeideren gråt i flere timer på jobb.

     

    Ut over det mener sjefen tydeligvis at han kan be meg om hva som helst. Han forventer at jeg skal sende pakker for han utenom arbeidstiden, uten noen kompensasjon. I arbeidstiden sender han meg for å kjøpe mat til han, ber meg logge på nettbanken hans for å betale hans private regninger, eller svare på hans private eposter og meldinger.

     

    I følge han er det helt innafor så lenge det er i arbeidstiden. Jeg vet ærlig talt ikke. La oss bare si at norske rettigheter ikke er det samme som spanske, men man skulle tro det går en grense. Min er i alle fall snart nådd.

     

    I tillegg er sjefen en gris. Han snakker konstant om hvordan unge kvinner "kunne fått den", hvordan han skal kose seg med unge kvinner i det nye boblebadet sitt, og hsr ved flere anledninger invitert min kvinnelige kollega tidlig i 20årene til å komme å "teste karet". Sjefen er 60 år.

     

    Hørt fra andre han kjenner og en foretningsforbindelse han jobber med at han syns det var viktig "å holde de ansatte nede."

     

    Jeg har ikke mulighet til å slutte i jobben nå men jobber med saken.

     

    Hvor vil dere si grensa går? Fullstendig klar over at han har kryssa den for lengst, men jeg vil gjerne ha så sterke argumenter som mulig når jeg slutter - og bringer det hele til toppledelsen.

×
×
  • Opprett ny...