Gå til innhold

3W6NKRFL

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3W6NKRFL

  1.  

    Skjønner ikke hensikten med denne funksjonen. Den dagen jeg blir så lat at jeg ikke gidder å gå bort til bilen, da kan jeg likeså godt legge meg på sofaen og vente på mannen med ljåen.

     

    Poenget med funksjonen er å innhente data slik at bilene på sikt kan navigere på parkeringsplasser helt uten sjåfør. Kanskje ikke så veldig nyttig i dag, men gull verdt når bilene blir fullstendig selvkjørende.

    Javel, men jeg skjønner fremdeles ikke hensikten. Hvorfor skal bilene kjøre rundt på egenhånd på parkeringsplassene? Jeg ser for meg den dagen utgangene på kjøpesentrene nærmest er sperret av overvektige menn som står og venter på at bilen skal komme! Du får unnskylde meg, men jeg er kanskje for lite fantasifull oppi hodet til å skjønne dette.

  2. Unødvendig app. Politiet sjekker uansett opp mot førerkortregisteret, og gir i praksis ikke forelegg for glemt førerkort, om man ikke er spesielt ugrei å ha med å gjøre.

    App en kan umulig godtas som legitimasjon av andre, kanskje ikke engang av Politiet.

     

    Tydeligvis ikke blitt stoppet i trafikken? Hvordan har politiet godtatt at du er den du påstår? Uten å ha fått et forelegg?

    • Liker 1
  3.  

    Å dytte hunden inn i dødskammeret,en varm bil,og så sette lit til at teknologien skal overvinne fysikkens lover og gi kunstig ånderett til hunden er jo risikosport i seg selv. Går strømmen,eller noe annet feiler er det fort over og ut for hunden. Danger by design...

    Så hva ville du gjort når du er på tur? Du har bikkja i bilen, og må innom en butikk der du ikke får tatt den med deg inn og de har ingen steder du kan feste bikkja i, for at den ikke skal stikke av eller komme etter deg?

     

    Sannsynligheten for at dette feiler, både i bil og på app, innenfor de 10-20 minuttene du trengte på butikken, er rimelig liten. Her snakker vi om et spesialtilfelle, men der bileier så dette lenge før det ble et livstruende problem, og kunne fikse det der og da. Og nå er problemet fikset permanent, om folk legger inn oppdateringen.

     

    Hva tror du folk som har hund, og kjører biler uten denne funksjonen gjør? Vi har kjørt rundt i biler i hundre år, og hundeeiere har alltid funnet en løsning. Jeg ville aldri latt en hund sitte igjen i bilen og stolt på teknologien! Uansett hvilken logo bilen har i fronten!

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...