Gå til innhold

Daemon

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daemon

  1. Takk skal du ha!

    Morsomt lite verktøy dette her :D

    Det finnes riktignok ikke noe dokumentasjon på programmet på denne websiden, men,men...

     

    Edit: Jeg kjørte i gang en sniffer og fikk dermed se trafikken dette programmet genererer. Det rare er at den bare sender fire broadcast udp pakker fra src port 20561 til dst port 20561. Prøvde programmet på en switch, og det fungerte ikke.

    Lurer på om dette er et produktavhengig program.

  2. Det er fullstendig feil...

    Ifølge IANA skal mac adressen være unik, men det betyr ikke at du ikke kan endre den ved hjelp av et program.

     

    Man endrer ikke den fysiske adressen som er "brent" inn i nettverkskortet, men overstyrer den ved hjelp av software.

     

    Uansett, for å gjøre dette trenger man et program. Du finner sikkert en haug av slike programmer ved hjelp av et ørlite google søk.

  3. Selv om du finner en måte å endre til en tillatt MAC addresse så vil det jo finnes to maskiner med samme MAC addresse, og routinga vil ikke fungere skikkelig.

     

    Endring av MAC addresse vil ikke påvirke routing, ettersom MAC ligger på lag 2 og er kun "unik" i det enkelte broadcast domain. En router bryr seg ikke om MAC addresser når den skal route pakker. Den bare innkapsler IP pakkene i frames som inneholder MAC source og destination address, hvor MAC source blir byttet ut med routerens egen MAC addresse istedenfor avsenderens addresse. Ergo; MAC blir unikt kun i det enkelte broadcast domain.

  4. Han gjer det for å vere dritsekk!!

     

    Kan ikkje laste ned web-basert msn for han har sperra msn sidene.

    Har også prøvd vanli msn,irc å mykkje anna...ingenting funker.

    Hva skal du med msn når du er på skolen? Jeg skjønner jæ... godt hvorfor han/hun har sperra for bruk av msn messenger/IM. Konsentrer deg som sagt om skolearbeidet du! :thumbup:

     

    Hvis det blir for vanskelig for deg å forstå konseptet med nødvendigheten i å sperre enkelte tjenester på et data nettverk, så foreslår jeg at du prater med systemansvarlig, og ber han gi deg en god grunn til hvorfor han sperrer disse tjenestene. Han vil sikkert gi deg en god grunn! ;)

  5. Tenker på en hel del NGT-kunder inkludert meg selv som sitter med Cisco-rutere.

    Cisco 677 (som NGT-kunder evt. har) kjører operativsystemet CBOS (som er mer lettvekts-system beregnet for hjemme-bruk), og ikke IOS.

    Feil, Cisco 667 rutere kjører IOS (bruker det hjemme), men kan også konfigureres over web. (eks; nextgentel sin endringsweb.)

  6. Du har nok ikke enable't DHCP i akesspunktet nei.. Kan være greit å gjøre det, eller sett maskinene til feks følgende statiske ip adresser; 192.168.1.X. Dette er ikke et "must", men jeg synes det blir mer oversiktlig.

    Drit i IPX/SPX protokollen. Du trenger bare TCP/IP.

     

    Sikker på at ikke intern brannmur i Windows XP er på? Isåfall, skru den av...

×
×
  • Opprett ny...