Gå til innhold

sybb

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sybb

  1.  

    Takk for et bra svar!

     

    Ja, én enkelt Google Wifi-enhet. Så det var vel kanskje nettopp dette jeg egentlig ville få bekreftet - at denne gir for dårlig ytelse.

     

    Jeg får tvingt bruk av 5Ghz på den stasjonære gjennom innstillinger i Windows, så tror bare ikke signalet er sterkt nok inn dit til å få bedre ytelse.

     

    Ved nettverkasjekk i Google Wifi-appen får jeg tilsvarende resultater - grei ytelse når jeg befinner meg i samme rom og i nærheten av router, men redusert ytelse inne på kontoret,selv om dette bare er et par-tre meter unna (med vegg).

     

    Skal kikke litt på RT-AC3200. Er vel ikke verre enn at man kan benytte seg av åpent kjøp dersom det ikke blir noe forbedring.

  2.  

    Flott svar, takk for det!

    Ja, er nok 5Ghz jeg bør satse på for å få maksimal utnyttelse av nettlinja. Derfor lurer jeg på om det kan være fornuftig å skifte til en tradisjonell router med eksterne antenner, da Google Wifi ikke har dette.

    Den stasjonære pc'en har et ASUS PCE-AC56 med eksterne antenner som står oppe på skriveborde nå.

     

    Jeg får fundere litt til ?

  3. Hei,

    Jeg prøver å finne ut hva som kan være den beste løsningen for god og stabil hastighet på trådløst nett i min leilighet.

    Legger ved plantegning av leilighet.

    Leiligheten er ca 80kvm.

    Modem og router står omtrent midt i leiligheten (på det røde punktet), og jeg har en stasjonær pc stående på det blå punktet.

    Har Get som leverandør og bruker deres modem, og har nå koblet en Google Wifi-puck til dette.

    Har nå en 300/300-linje, men får ikke helt utnyttet denne.

    Får grei hastighet inne på stuen, men ved en speedtest kjørt på det blå punktet (både når jeg kjører dette på stasjonær-pc og på mobil) får jeg max ca 80mbit opp/ned, og innimellom dropper den helt ned under 10mbit. Det samme gjelder på badet. 80mbit er jo forsåvidt ganske bra det, men skulle gjerne fått utnyttet linja enda bedre (og fått det mer stabilt) om det er mulig.

    Synes det er skuffende at båndbredde avtar såpass mye på såpass kort avstand.

     

    Vil jeg ha bedre nytte av en ren klassisk router?

    F.eks ASUS RT-AC86U?

    Vil det eventuelt hjelpe å anskaffe enda en Google Wifi-puck?

     

    Takker for alle gode tips!

    post-475118-82531_thumb.png

  4. Hei! Har nå planer om å oppgradere TV-lyden fra en lydplanke til et fullt 5.1-system med receiver (ikke bestemt meg, men tenker en receiver til maks rundt 5-6000,-). Ønsker i tillegg å ha mulighet til synkronisert streaming av musikk til en høyttaler på badet og evt soverommet, gjerne trådløst. Ser en del receivere har Zone 2-støtte, men er det noen som har gode tips for å få dette trådløst? Har fundert litt på å gå all in med sonos i hele leiligheten, men er skeptisk til om filmlyd blir like bra som med et 5.1-system. Har dog fortsatt ikke testet det selv. Noen som kan bekrefte/avkrefte? ?

  5. Hvordan ble plakktesten utført? Ble antall tannflater med plakk målt, slik at dere har en plakkprosent å forholde dere til? Har dere testet runde børstehoder i forhold til avlange børstehoder? Mellom tenner kommer man uansett ikke veldig godt til med tannbørster. Er en grunn til at tanntråd eller mellomromsbørster anbefales :)

    Stusser også på at denne tannbørsten får trekk for disse punktene:

    - For skånsom for enkelte

    - For myke børster

     

    Er ikke det viktigste at den fjerner plakket? Kanskje litt dumt å dra inn slik subjektivitet om dere har kommet frem til at den fjerner like mye plakk som andre tannbørster. Da spiller det vel ikke så mye rolle om brukeren føler at den er skånsom? For øvrig er det myke børster som anbefales :)

     

    Hilsen tannlege.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...