Gå til innhold

ZRBKMH7D

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZRBKMH7D

  1. Følger disse kjente billigmerkene CE kravene i EU? Snakker da selvfølgelig ikke om China Export som de utrolig nok har laget helt identisk for å unngå disse kravene.

    Er ytterst skeptisk til telefoner med batterier og ladere som ikke har en sertifisert produksjonslinje. Det blir for dumt å få brent ned huset sitt og kanskje også stryke med fordi en skal spare noen tusenlapper på en telefon.

     

    Det var da veldig dramatisk du var... Vær våken når du lader da ?, så overlever du nok. Jeg tror ikke et så stort merke som Xiaomi har veldig store problemer med dette. Da hadde det vært i media.. Regner jeg med..

     

    Nå har ikke jeg veldig mye greie på dette da, men jeg tror CE kravene mer er for ekte "Kinavarer". For eksempel en lommelykt til 3 kroner?. Som sagt. Vet ikke helt hva jeg snakker om. Dette er bare sånn jeg ser det.

    • Liker 2
  2. Det koster særs lite å rydde opp i disse problemene, og noen vil antageligvis bli fikset i løpet av dens levetid. Å derimot ikke trekke for spionasje og lukkede løsninger…

     

    Det er svært lite interessant lesning å finne ut hvordan en telefon står seg mot Apples utvalg, som om det gav mening.

     

    Ja. Det med spionasje... For meg er det det samme om Amerika eller Kina får informasjonen min. Den vil komme fram på det store nettet uansett :)

  3.  

     de gjorde visst det for å få en "kvalitetsstandard" på alle android-telefoner, da det er uendelig med modeller og komponenter. Men kan ikke helt skjønne det da f.eks instagram kan fint ta bilder med alle androidtelefoner.

     

    Det er en fin unnskyldning. Men den gir jo ikke mening. Med mindre de tenker at de skal gjøre alt så elendig at ingen kan skille bildene lengre.

    Jeg tror ikke Snapchat oppdaterte for å miste brukere. Jeg tror også at Snapchat vet hva de gjør. Det er nok ikke bare en unnskyldning.

×
×
  • Opprett ny...