Gå til innhold

Petter100

Medlemmer
  • Innlegg

    921
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Petter100

  1. Jeg er ikke et sekund i tvil det var riktig og hoppe av i januar og ikke angrer et sekund på det.

    Dette er diskusjons forum hvor det må være lov og legge ut også hva som skjer der ute som blir fortalt.

    Jeg har tross alt vært med på dette pisset og ja jeg har virkelig angret og vil aldri mer rote meg borti noe MLM opplegg .

    Jeg er takknemlig for hjelpen ut og jeg kom ut av det ganske greit men dette har jeg takket og skrevet om før.

    Det som gjenstår er se nå hva lotterinemda kommer frem til og det ville vel overaske oss alle hvis de ikke kommer til SAMME konklusjon som lotteritilsynet.

    At de som enda er med tror noe annet har jeg også skrevet om .

    Jeg har noen venner som enda er med og har troen på dette tullet og det kalles vel tunellsyn.

    Jeg forstår ikke helt hva du styrer med nå men blar du tilbake i dette forum vil du vel finne ut jeg har vært ganske klar på jeg ikke har noe til overs for verken Duesund heller andre presidenter heller lyconett heller My World heller min uppline heller konseptet.

    regnestykker jeg her lagt ut er det som ble lovet og greit og se for de nye som kommer her og ikke gidder bla seg bakover 177 sider med et jevla høyt antall kommentarer.

    Ellers ønsker jeg alle en riktig god jul og tvi tvi til at skiten snart blir stengt.

    Jeg skal jobbe for alternativ jul på julaften og tror ikke det kommer noen lyconett folk dit .

    De er ikke akkurat kjent for tenke på annet en sin egen lommebok og snnnnaaaarrtt rik.

    • Liker 1
  2. Duen som er høyest i level ang Skandinavia stakk til USA i fjor høst med påskudd at han skulle gjøre drømmen om bli rik i USA.

    Landet der alt ifølge han er mulig og det landet som startet opp med MLM også i følge han.

    At han begynte lukte lunta ang Norge og dens skjebne må man tro all tid lotteritilsynet var på banen med kritiske øyne og Bergens avisen hadde flere reportasjer om My World og ikke minst lyconett delen og salg av skyer og halleljua møter i de store byer i Norge.

    Etter det jeg hører fra folk som enda er med gjør han det vist sånn passe bra der borte og ifølge seg selv jobber han vist må 80 % med lyconett og kun 20 % livstil med dyre båter og biler og party med dyre skreddersydde dresser.

    Utfra hva jeg har fått med meg er dette vel 3 heller 4 pyramide selskap han jobber med så han har abeslutt vært i bransjen noen år.

    At han er dykdig i dette må vel kunne sies.

    Jeg får håpe tiden kommer at han må stå til ansvar for sin adferd mot rikdom og lyconett delen.

    Men først må da vel selskapet også dømmes og tiltaler tas ut mot de på toppen og da ligger det vel i korta denne fyren og hans 11 disipler på level 8 værtfall må kunne forventes møte i retten.

    Ingen er skyldig føre man er dømt så intill videre kan han forsette nyte solen i USA.

    Han er en offentlig person ang lyconett og jeg mener det er innafor med dette innlegget og bilde fra USA.

    post-474374-17211_thumb.jpg

  3. ECredits og utbetalinger i så måte er gammelt nytt. ??

    Og ja. Strupes fehodenes utbytte helt så er de nok over grensene til tilsynet. Meeeeen... så er det jo en gang slik da... at det er jo langt fra lovet og forespeilet. Det kalles ganske enkelt falske premisser...

    Så det er bare å gå på de som har vervet dere. Får dere ikke pengene tilbake så anmeld.

    Jeg tror ikke jeg ville ha sittet å ventet.

    For i Norge? Er det ingen vinnere blandt den gjengen.

    Det er nytt hvis de utbetaler skyer og ESP i ecredits.

    Ang de norske på toppen har vist duen nå lykkes få 5 sterke team heller bein i USA..Og flere presidenter gjør der vist ganske bra i Sverige.

    Selskapet My World er ikke konkurs ENDA. men sitte på gjerde i Norge nå og vente på rikdom er bra naivt..Kjør på med advokat brekkhus og få igjen pengene dine.

    Ikke sitt og tell monopolpenger og være tafatt i Norge.

  4. Når er denne datoen du du snakker om?

    Ser ikke noe til den.

    Italia skal vel komme med noe i morra den 18 desember ?

    Norge og Lotterinemnda har en saksbehandlingstid på mellom 3 og 7 måneder og vi kan i værste fall måtte vente til på nyåret..Ting i Norge pleier ta tid .

  5. Jeg regnet på det nå og dere som har kjøpt skyer for 500 tusen kr vil få estimert 138888 kr og HANDLE for pr måned i 2020 i et snevert utvalg partnere.

    LYKKE til med handelen

    Hmmm eller er ALT pengene dine fått bein og gå på i Mallorca og USA ?

     

    Fikk beskjed det vist gikk og spare monopolpenger og de skal vist gi mange tusen ganger tilbake i fremtiden :) Hører jeg her tvungen Sparing mon tro ?

    Enda godt du slipper handle for hele denne summen pr måned :)

    Wovvv ..skjønner du at du er blitt lurt ??

    Høres det for godt ut til være sant ??

    • Liker 1
  6. For min egen del med de skyer jeg hadde og en ESP på 400 kr pr måned ville jeg HVIS de betalte ut de har lovet i 2020 fått ca rundt 12000 - 14000 kr pr måned og måtte da bruke dette i butikker som er med som partnere.

    Bruke denne summen på klær og rusk og rask via nett butikker som er med ville vært surt og jeg ville følt meg LURT.

    Hadde det vært med en matvare kjede la oss si Rema 100 og en bensinstasjon kjede ville det kunne vært attraktivt all tid jeg jo ville kunne handle for estimert 10 X det jeg hadde kjøpt skyer og ESP for i 2017.

    Ved tvinge PM til måtte bruke " utbytte " fra ESP og skyer til handel mener de at de vil gå langt over 50 % i handel og kun verve delen av PM vil stå tilbake som tvilsom.

    Jeg understreker dette ikke er mine ord men det jeg hører nå fra min venn som er med og av andre som er med.

    Jeg syntes dette stinker fisk og er kun en våt drøm all tid de aldri vil få med en matvare kjede heller bensinstasjon kjede.

  7. En venn som enda er med forteller nå at de ved innføre ecredits på utbetalinger av skyer og ESP vil komme på over 50 % handel som loven sier og lotteritilsynet setter som krav. De tvinger frem denne handel og vil vist kunne dokumentere dette vil skje innen 2020.

    Dette har jeg ikke helt oversikt over og jeg er i STERK tvil dette er fakta og det vil holde som " bevis " i en evt rettsak som kan komme hvis nemnda støtter lotteritilsynet sin avgjørelse.

    Hva mener dere om dette ?

  8. Flere av de som enda er med og kjøpt skyer forteller nå disse vil utbetales i ecredits ( My World sin egen valuta ) OBS

    Dere kan som det ser ut ende opp med en haug monopolpenger!

    Litt surt kansje all tid dere har blitt lovet ekte penger på konto.

    Trøsten er du kansje kan handle litt i de få butikker som er med

    Men det var vel ikke dette dere ble lovet når dere kjøpte full pakke med skyer for 500 tusen kr ??

    Som i alle pyramider forandres reglene underveis.

    betingelsene i den øseriske sky er ikke som de du kjøpte i 2016 og 2017 og 2018 serru .

    Mulig dette opplyses i faktaark men de er det ikke mange som har lest når man handler skyer.

    Den polske skal vel dryppe estimert nedbør 21 januar 2019 og vi venter alle på dere som er med forteller oss her og dokumenterer det er ekte penger i nedbøren ?

    Jeg må på vegne av meg selv få si jeg er veldig glad jeg hoppet av sirkus i februar i år for ellers ville jeg nå ha slitt med nattesøvnen min.

    • Liker 1
  9. Folk må komme seg ut av dette ikke bare fordi de garantert taper pengene sine, men fordi det er ulovlig å delta i pyramidespill. Ved å delta bidrar man til at nye pyramider skapes og ny kriminalitet gjennomføres.

    Ifølge min uppline er det lotteritilsynet som har misforstått..Ganske sprøtt og si av en oppegående fyr på over 60 år..Jeg møtte han i dag/kveld /natt og pratet litt med han og sa som sant var at hadde jeg fått tak i han ved juletider 2017 ville jeg gitt han juling.

    Han var små deppa og jeg så han sleit.

    Før har vi hatt kontakt på telefon bare.

    Jeg valgte tilgi og si god jul og fikk faktisk titte på hans mobil og bilde av svarte liste ang 25 stk personer ..Mest tidligere medlemmer og noen som har hjulpet disse ut og en aktiv svenske faktisk..jeg fikk ikke lov til ta bilde av liste..Lister er laget av folk på level 5 for ordens skyld..rett og slett barnehage opplegg.

    Alle som enda er med burde ta kontakt med advokat brekkhus og få hjelp ut.

    SNART STENGER TING HER I NORGE !

  10. Jeg får stadig vekk henvendelser fra medlemmer her som spør meg om hjelp heller råd og tips til komme seg ut og de har fått med seg jeg er ute og fikk igjen mine penger.

    Alt er blitt mer komplisert nå en føre juni i år hvor vi ble kjøpt ut av presidenter.

    Dere som nå ønsker komme dere ut bes nå ta kontakt med advokat Brekkhus .

    • Liker 1
  11. Helt ærlig, tror du det du selv skriver? Etter alt Lyoness har gjort til nå - tror du virkelig lotterinemnda ikke støtter tilsynet? Må jeg minne deg på alle fakta som har kommet frem i lys etter tilsynssaken?.. Eller rettere sagt, alt Lyoness nekter å dele av fakta..

    Jeg tror og håper lotterinemnda følger lotteritilsynet og stenger dritten ..tvil ikke på at jeg ønsker det..Jeg skriver hva jeg hører av mine kilder .. La oss håpe vi slipper dette møkka selskapet mer.

    Men vi bestemmer ikke her og våres mening betyr ikke en dritt ..Jrg skriver ikke her for få likes..Jeg prøver diskuterer hva som My World jobber med og drømmer om.

    Til lotteri nemnda er ferdig med sin vurdering sksl vi vel være litt forsiktig med ta alt på forskudd..Får de lov og forsette med casback delen har vi ingen grunn til juble.

     

    Jeg forventer at lotterinemda stenger ned skiten. Pga lotteritilsynet lot casback delen få fortsette tror mange at dette vil også kunne skje i lotterinemda.

    Jeg skriver hva jeg hører om fra folk som enda er med.

    ikke noe og hisse seg opp om folkens.

    • Liker 1
  12. Vi må ikke like det men fakta er faktisk duen kan mest ang lyconett vef siden av Mario. Clas selv har ikke peiling på lyconett delen og tro advokat skal skjønne dette blir vel som tro på nissen.

    Ang Bergens avisen og oppslag i fjor høst ser vi Clas må stadig avbryte intervju og spørre duen hva som er lovet og ikke lovet.

    At duen i disse dager gir tips og råd over Skype til advokat og Clas burde derfor ikke være noen overraskelse.

    blir spennende og se lotteri nemnda sin beslutning og det kan hende noen her må tørke av seg fliret.

    Men det kan godt hende også vi alle kan virkelig koste på oss en god latter og blir lettet og My World må pakke kofferten og reise ut av Norge.

    Vedlegg ang Norwegian booking som Clas tydeligvis ikke skjønte en dritt av og måtte søke råd av duen .

     

    For de lov og forsette med Casback delen har vi ingen grunn til flire.

    post-474374-144795_thumb.png

  13. Slik jeg har skjønt dette nå så er det 3 alternativ:

    1/ De håper på forsatt full drift og at lotterinemda mener de er helt legitime.

    Da vil My World komme med søksmål og kreve erstatning.

    2/ lyconett delen blir stengt ned og de får lov forsette med casback delen og legge til nye partnere. Dette vil de trolig være villig til ta rettsak på for få lov til.

    3/ De velger flytte hele den norske driften over til Sverige og jobber under svensk flagg ved avslag i lotterinemda for drift i Norge.

    Dette er hva jeg har hørt de jobber med og duen er med pga han er høyest i Skandinavia ang lyconett delen.

    • Liker 1
  14. Det er vist fult mulig og stenge ned lyconett delen i Norge og kjøp av verdikuponger og skyer blir sperret for de norske PM som bor i Norge.

    Ingen PM klatrer i level ved legge til partnere og " verve " GRATIS medlemmer.

    De norske PM ville måtte gjøre nettopp dette da for klare 50 ponzi poeng pr måned og forsatt være berettiget få utbetaling.

    Det ligger da også i korta det vil komme nye partnere all tid dette vil være lovlig og de vil selvsagt dele ut kort så medlemsmassen ville øke.

    At advokat og duen og Clas og kompani jobber for en slik løsning nå trenger man ikke være rakketforsker får og forstå.

    • Liker 1
  15. Jeg personlig ville syntes det ville være en enda større falitterklæring om lotterinemda lar casback delen får forsette i Norge.

    Det ville Hubert kunne leve med og trolig duen med.

    Når den polske skyen nå skal dryppe på nyåret kommer den som Casback til de som har kjøpt den.

    Pling sier det da på mobiler rundt i Norge og beløp og dette er oppført som Casback til vedkommende.

    Dette med norsk flagg på events og 47 land med osv betyr nok mer en vi kan drømme om.

    Skjer dette har ikke vi her på forum noen grunn til juble akkurat.

    La oss håpe dette ikke blir utfallet.

    • Liker 1
  16. Bakgrunnen til mine opplysninger er ikke mer en at due liker fremheve seg selv og fortelle at joda han jobber 24/7 for de norske PM og elsker skryte av hva han jobber med og fremdrift.

    Problemet videre er de lydige disipler under han med tittel presidenter og vice også liker fortelle og skryte av sin herre og fortelle sine team ledere at joda det jobbes på spreng for fortsatt drift og plan B og plan C og de ber om ro i rekkene og alle er lydige og ikke stilker seg for mye frem.

    Til slutt havner noen løse tråder ned på level 3 og 4 og vips jeg får høre litt skryt når min kilde har skjenket seg og løsnet på tungenbåndet.

    Hva som er sant og vil skje vil vi vel få greie på i nærmeste fremtid.

    • Liker 1
  17. Foreløpig er dette vist bare litt skype moro mellom en som er blitt stor på seg selv og har grandiose ider om at rikdom er vist det beste som kan skje mens man lever og en advokat som tjener bra på representere My World.

    Meget trolig advokat ikke skjønner et kvekk av makkverket av et system med enheter som blir til gull og et utbytte som aldri vil ta slutt osv og har noen ? For kunne bistå My World i en evt rettsak heller som ryktene sier fra sjefen i USA..En erststningssak mot lotteritilsynet og aviser osv ( med medhold i lotterinemda) Vi prater om folk som enda har tro på dette her !

    En annen sak jeg fikk greie på er det nå er en svarte liste med folk som jobber mot de. på lista er det tidligere medlemmer og meget trolig folk her på forum og journalister og og andre som har bidratt til sværte selskapet.

    Som dette ser ut for meg har de begynt ta innover seg at lotterinemda vil støtte lotteritilsynet og de jobber med en trolig rettsak.

    At Clas har gjort alt klart bak brune gardiner på Lysaker på sin pc til flytte folk med et tastetrykk over til Sverige ligger også i korta.

    Ekke sikkert mattegeni Hubert vil at saken Norge skal prøves for retten selv om nissen Due aldri så mye har lyst.

    • Liker 1
  18. Om de har hyret inn Hermansen så blir resten lett? Dagens!

    Da må du nok lese hva jeg skriver engang til ..Hernmansen har aldri vært noe konge..En lydig disippel er vel noe som passer bedre .

    Hvem ser disippel Hermansen opp til ?? det er kongen og joda han er fra Bergen han også ..Litt eldre og enda litt glattere bare .

    • Liker 1
  19. Ifølge mine kilder er vist kongen av Skandinavia..ja du veit han litt lugubre/glatte bergenser nå leiet inn som rådgiver for My World sin norske advokat ang lyconett delen og det norske markedet! Kansje advokat sliter med forstå hva han forsvarer :) heller det er strategi ang hvis de velger gå rettens vei når Lotterinemnda følger lotteritilsynet sitt vedakt og stenger døra i Norge.

    Samme fyren som nå skal være rådgiver var fyren som helt seriøst mente folka i lotteritilsynet burde vært på kurs med han som foredragsholder for forstå konseptet My World og lyconett delen.

    Mulig han har gitt munnkurv til hele den norske delegasjongjengen og de sitter og tygger negler og teller utbytte hitill av svindelen.

    En ting er værtfall sikkert og det er at det begynner gå inn hos de fleste nå uansett level og sammfunns status.

    Selv de unge jyplinger fra Trondheim med dyre dresser har vist skiftet til olabukser og boblejakke..Med hettegenser under.

    • Liker 1
  20. Disse regler burde være nok til at de fleste MLM selskaper faktisk ikke har livets rett i Norge . Direktesalgsforbundet som liksom er et sted seriøse selskaper får bli med men når man titter der finner man fort selskaper som er like ille som My World.Det er samme møkka med president titler og bilbonus og events med fester og du blir vist rik som faen med passiv inntekt på et blunk og kan kjøpe start pakker osv osv.Og verve. verve .verve er det samme som går igjen.

    Bilde nedest/høyre er hentet fra direktesalgsforbundet!

    post-474374-278234_thumb.png

    post-474374-31838_thumb.png

    • Liker 1
  21. Tusen takk til deg momspagetti !

    Takker være deg som startet denne tråden har mange ..veldig mange ikke hoppet på sirkuset og mange som var med som meg hoppet av etter lest blant annet denne tråden. Men jeg tror ikke du får noe bauta stein av My World :)

    post-474374-394577_thumb.png

    • Liker 2
  22. Den som startet denne tråden skal jaggu ha den største æren.

    I Norge nå er det fremdeles en del som går med skylapper og tror det ordner seg snart.

    Men utrolig mange har vist ALT hoppet på annet MLM skit og det må vi tolke de har skjønt My World snart er ferdig i Norge.

    Jeg personlig er litt..bitte litt nysgjerrig på hva som da vil skje med de norske markedsfører og de norske casback medlemmene ? En del drømmer om som nevnt bli flyttet over til Sverige og da kunne forsette som før.

    DE blir vist lovet gull og grønne skoger uansett utfall i Norge.

    At folk enda tror de SNART blir rike i Norge på kjøp av skyer i flere hundre tusen kr klassen er utenfor min fatteevne

    • Liker 1
  23. Uavhengig av skyene så renner det inn mellom 80 og 240 millioner kr pr måned bare på ESP .Regnestykke er da 2017 tall hvor det var ca 200 tusen markedsførerer fordelt på 47 land som alle har ESP på 400 heller 800 heller 1200 kr pr måned.

    • Liker 1
  24. Her er forresten en liten oversikt over når de forskjellige skyene skal åpnes, og alle skal bli rike!

     

    IMG_20181210_201220.jpg

    Salg av disse er grunnen til de enorme lønninger fra level 8 og oppover og bonus i prosjekt X hvor vår kjente bergenser selv fikk 75 millioner i banken og 75 millioner som blir plantet i enheter og skal gi han 10 x beløp i løpet av 3 år ..Med alle presidenter i Europa prater vi enorme summer penger. I 2017 var det 240 personer på over level 7 og oppover som alle fikk utbytte fra prosjekt X i juni 2018.Hvor mye summen totalt ble her kan vi bare fantasere om.

    Alle skjønner dette ikke har en dritt med casback handel og gjøre.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...