Gå til innhold

4HPSAM2G

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 4HPSAM2G

  1. Enig i at slike data må behandles varsomt. Er derimot uenig i at alle former for omgåelse må gjøres ulovlig som en naturlig konsekvens. Det er ikke slik at all alvorlig kriminalitet planlegges nøye.

    Det er også slik at selv om en paragraf har et mål som skal nås, er det en utbredt forståelse for at loven ikke alltid vil fange alle. Det er forbudt å ta mer varer over grensa enn man har fortollet. Tollerne har anledning til å stoppe og kontrollere biler. Likevel vet tollerne og samfunnet forøvrig at mye slipper igjennom.

    Poenget mitt er at regler som berører IT fort blir slaktet fordi det er mulig å omgå eller at det ikke er utformet helt perfekt, men vi lever ikke i en perfekt verden.

  2.  

     

    Google Ireland blir med dette også behandlingsansvarlig («data controller»), noe som blant annet innebærer at selskapet har det juridiske ansvaret for brukeropplysningene til brukerne i EØS og Sveits.

    Kjempefin ide, så kan google betale kommende bøter "nasjonalt "med den lille inntekten dette selskapet får i forholdt til moderselskapet.

    Det vil være total global omsetning i konsernet som avgjør reaksjonens størrelse, og ikke det nasjonale datterfirmaet.

     

    https://blogs.dlapiper.com/privacymatters/eu-gdpr-group-revenues-at-risk-of-fines/

×
×
  • Opprett ny...