Gå til innhold

alex51

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alex51

  1. Takk for svarene deres. Det dukket opp noe praktisk info på facebook. Det står blant annet at

     

    "Det vil ikke være mulig å stille seg i kø ved arenaen før klokken 13:00 på arrangementsdagen."

     

    Tror at jeg skal komme rundt kl. 13:00 for å få plass nært scene. Det er også ikke lov med noen som helst medbrakt mat eller drikke, noe som gjør det vanskelig å beholde plassen sin om man skal stå der fra 15:00. Vet ikke hva løsningen kan være. Kanskje man bør komme blant de første, kjøpe seg mat og drikke så fort som mulig, finne god plassen og stå der helt til slutt og satse at man får ikke lyst til å tisse de nærmeste 5 timer. Uansett hva, gleder jeg meg til konserten. Dette skal bli bra.


  2. Takk for gode tips, folkens. Jeg tenkte faktisk at høyt forbrukt skyldtes primært av oppvask- og vaskemaskin som vi ofte kjørte i "express"-modus. I mitt hode virket det umulig å kunne varme opp kaldt vann til 40-60 grader så fort, derfor trodde jeg at maskinene tar varmt vann direkte. God ide blir å måle hvor mye vannstrøm i dusjen.

     

    Før jeg flyttet inn forventet jeg at månedsutgifter for varmt vann ligger rundt 500 kroner, mens i praksis er det over 1000 kroner, noe som jeg synes er litt for dyrt.

     

  3. Hei

     

    Jeg er overrasket over høy regning for varmt tappevann i leiligheten min som har areal på 43 m². I følge faktura brukte jeg 85,6 m³ i løpet av 11 måneder som utgjør ca. 260 liter per dag. Leiligheten har vannbåren golv varme og jeg får separatregning på det. Tror at mesteparten av varmt vann blir brukt på dusj, oppvask- og vaskemaskin. Jeg har samboer men 130 liter per person per dag virker litt for mye. Er det normalt?

     

×
×
  • Opprett ny...