Gå til innhold

Benjamin Bergo

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benjamin Bergo

  1. Det er vel flere enn 2 stk som har klart å bruke 200 GB på en uke.. vil tro de sitter på info som tilsier deling på disse 2 som har fått sperret , sev om han "bedyrer" at det ikke har skjedd (ja, det er mulig å finne ut av).

     

    De har ikke anelse om disse personene har delt Internett de tar bare utgangspunkt i at de har det når personer har stor data bruk. Noen bør ta Chilli for retten for det de driver med er ulovlig.

  2. Lootboxes har jo aldri vært problemet, det er hva som er i dem som er det. Når spill tjener penger på at du vil at characteren din skal se "kul" ut, så gjør det ingenting. Men bruker du disse til å få fordeler i spill, som gtaV,battlefront 2 osv så driter du på leggen.

     

    Det har jo vært et problem, lootbokses er lagd for å triggre dopaminutløsningen. Den muligheten du har for å vinne noe som er "sjeldent" kan være ett vanvittg driv for noe. Det er jo ikke etisk riktig at disse loot boxene er laget for å huke inn de som er i faresonen her. La folk kjøpe det de vill ha, gambling rettet mot barn/ungdommer/unge voksne syns jeg er langt fra forsvarlig, uansett hva som er i boksen.

    • Liker 1
  3. Har noen funnet ut av hvordan han jukset?

     

    Han gjorde det veldig enkelt, da han satte disse rekordene så var der svært få krav til verifisering av rekord. Hans rekorder ble verifisert av en dommer, en dommer han var god venn med og som sitter inne for pedofili.

     

    Mange av rekordene hans har blitt kjørt av Tool assisted speedrun (TAS) hvor man legger inn inputs frame for frame for å skape den beste tiden som kan skapes. Selv ikke Tas klarte å slå disse rekordene. I tillegg så ser man en helt latterlig forskjell på leaderboardsene Todd sine tider var så mye bedre enn andre, tredje og fjerde plass i spill hvor det handler om sekunder og hundredeler for å få best tid, felles nevner for alle disse løpene var at de hadde blitt godkjent av den samme dommeren, nemlig den pedofil dømte kompisen hans.

×
×
  • Opprett ny...