Gå til innhold

proxymus safiron

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av proxymus safiron

  1. for ikk så lenge siden så lastet jeg ned riskII demo via tilbudet på msn :w00t: reklameringen det tok vel langt tid og laste ned så gadd jeg ikke mer jeg avbrøt ingenting skjedde jeg venta til det hvar ferdig men da krevde det att jeg måtte online noe jeg ikke gidderså ville jeg slette hele spillet men setup ikonet (som tyder på og være programmet som lastet ned hele demoen) lar seg ikke slette please si åssen jeg fjerner den møkka :mad:

  2. spiller nå:

     

    transformers: prelude to energon

    warzone 2100 (hvis jeg noen gang får det til og virke på xp)

    vampire the masquerade bloodlines

     

    venter på:

     

    duke nukem forever (enda)

    dark watch

    warzone 2200 (jeg tar det med tillfelle det skulle komme en sjuk etterfølger)

    star craft: ghost

    robotech: battlercry

    blood rayne 2 (og the movie)

  3. he he etter klærene og dømme så ser statsen en smule fuska ut :whistle:

    MEN bestemt stratetisk bra

    Nosferatuen er rett før oppdraget hvor du skal ta ho kineser vampyren(dvs jeg har fått det meste av exp som det er mulig å få), grunnen til at jeg bruker heavy clothing er at jeg ikke vil ha -1 dex. Charen har jeg ikke funska noe med på noen måte. Nosferatuen er veldig lett å spille, så derfor er det veldig lett å bare satse på det du har lyst til.

    jo jo jeg skjønner det men åssen får du den siste drakta (skuddsikker beskyttelse)? jeg har hørt att ghoulen heatter vil gi deg den men jeg fikk den aldri :dontgetit: vet du åssen man kan får den?

  4. Hva stats hadde du når du tok zombie oppdraget uten skytevåpen? jeg har prøvd å ta det med nosferatuen min(se bilde), og han hadde ikke noen sjangs til å holde zombiene vekk fra porten(brukte seff potence og blood buff

    ). Min ventrue derimot tok lett både zombi oppdraget(og alle bossene for den sak skyld) med colt, mcluscy(desert eagle) og hagla, ventruehadde bare 5 i ranged men funka fint forde...

    Nærkamp sekvensene tar litt ekstra tid, ihvertfall hvis man har diablo krampe i fingrene. Trykker man mer enn man skal, ender man med å starte en/ett ny/nytt slagserie/slag. Hvis det er tilfelle kan jeg skjønne at det ikke gikk bra med nosferatu, ettersom din char har prioritert nærkamp. Prøvde du derimot å bruke skytevåpen med den char'n, skjønner jeg ikke helt hva du styrer med :ermm:

    på det oppdraget tok jeg faktisk fram de første pistolen du får(hadde mest ammo til den) og meia nedpå alle zombiene, zombier tar 100 skade uansett når du treffer dem i hode ;) Og problemet med nærkamp var også delvis på grunn av at jeg starta slagkomboer som tok lang tid, men tror også det hadde vært veldig vanskelig selv om jeg traff korrekt med alle slaga. tar for lang tid på det oppdraget hvis man skal slå.

     

    Nosferatuen som jeg laga hadde jeg tenkt å være en slags 'unseen force', ingen av npc'ene skulle i utgangspunktet vete at han eksisterte :) Nærkampferdighetene han har har han fått av Nines og en bok(grunnen til at jeg har 2 i styrke er at jeg feilplasserte noen exp), nærkamp er bare som backup hvis noe skulle gå galt og mot bosser.

    EDIT: seff trodde alle at charen min døde i eksplosjonen i sluttsekvensen, bare den tidligere prinsen vet sannheten... å de ansvarlige skal få betale i en eventuell oppfølger/expansion :p

     

    Bloodlines er greit sånn sett, er du dårlig i en ferdighet, så funker det ikke å bruke det... Det blir som at ho mor skal plukke opp ei hagle å prøve å skyte måsen... Skal være glad om ho klarer å unngå å skyte av seg foten...  :nei:

    Enig med det.

     

    Og til ettertanke; Hadde de karakterene vært i pen'n'paper, så hadde jeg sendt den største, kraftigste vampen i byen på deg. 4 i humanity? kun kamp ferdigheter maksimert?? Du ser mer ut som en Sabbat enn Camarilla  :hrm:

    hjelper ikke med største vampyren i byen når du ikke finner meg ;) hvis du har spillt nosferatu hadde du visst hvor vansklig det er å holde humanity oppe(mange quest en ikke får gjort). Forsåvidt har jeg ikke maksimert noen kampferdigheter, hvor har du fått det fra? Og jeg er ikke Sabbat, ikke Camarilla heller, jeg er anarch.

     

    No offense...

    non taken

    God Jul og Godt Nytt År!!
    til deg og

    äppropos nines hvordan får du ham til og lære deg og slåss for han prater bare ???? ett eller annet tull men han har aldri git meg høyere stats :dontgetit:

×
×
  • Opprett ny...