Gå til innhold

bastekampe

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bastekampe

  1. Sampson, om du har sett annonsen, km-standen, og dokumentene fra NAF-testen, tror jeg ikke denne går for veldig langt over 50 000kr. Jeg synes uansett at det er rimelig for en slik bil. Om jeg kjøper den er jeg forbered på en del kostnader for å få den i tipp topp stand, hehe...

    Men uansett spiller ikke det noen rolle, det er heftelser jeg er interessert i. Så lenge de blir sletta og jeg ikke blir innblanda i de, er jo det også avgjørende. Var egentlig det jeg lurte på siden jeg ikke har erfaring med bilkjøp med heftelser.

    Tusen takk for svar:) Bilkjøp haster ikke, siden jeg har en w211 i langt bedre stand enn denne, med noen hundre mindre på telleren nå.

  2. Hei!

    Jeg ser på en Mercedes som selges på auksjon. Bilen har en minstepris på 50 000kr, noe jeg synes er billig. Jeg søkte opp registreringsnummeret, og fant ut at den har økonomiske heftelser på 223 000kr.

    Derfor lurer jeg på hvordan det er med kjøp av biler med heftelser over bilens verdi? Kan man kjøpe bilen, og samtidig være sikker på at man ikke blir gjeldsslave? Hvordan skal et profesjonelt auksjonsselskap handle, og hvilken rolle spiller den forrige eieren?

     

    Link:

    https://auksjonen.no/auksjon/2011_Mercedes-Benz_E-KlasseE200_CDi_136Hk_AVANTGARDE_AUTOMATSKINNXENONLEDTAKLUKEAIRMATICPARKTRONIC/100424

×
×
  • Opprett ny...