Gå til innhold

Carpatcio

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carpatcio

  1. Det sikkert slik at FS har kjøpt et hk som de har tilpasset eller låst til FS hardware. Litt annen bios gjør så den ikke lar seg oppgradere med standard ASUS bioser. Så det er nok derfor du ikke finner igjen hk ditt hos ASUS :( . Tipper de gjør dette for å hinde folk i å kludre for mye med oppsettet som da igjen fører til reklamasjoner.

     

    Dersom du er litt nerd og vil bytte ut deler etterhvert er det mye bedre å bygge pc'en selv, da har man kun standard komponenter og alt blir mye lettere.

  2. Hei, er på jakt etter et program som kan se hva som skjer på andre pcer i nettverket. Har tidligere hatt noe som jeg tror het Pcanywhere men det har jeg ikke mer.

     

    Jeg ønsker å ha muligheten til å se skjermbildet og ta over den andre pcen for endringer i konfigurasjon.

     

    Ett spm. til. Dersom jeg har en pc med tvkort og kjører tv på denne skjermen, kan jeg da ta over denne skjermen å se tv på en av mine andre pcer i nettverket. Eller blir det for dårlig oppdatering?

     

    Håper på svar... :)

  3. anbefaler deg å SE tven FØR du kjøper. ta deg en tur bort til hifiklubben feks. de har noen bra fujitsu plasmaskjermer

    Har sett på JVC, Philips og Samsung alt ser jo greit ut på DVD men er litt mere usikker når jeg kobler det på parabolen. Ser at LGen har 3000:1 i kontrast, det meste jeg har sett tidligere på plasma er 1200:1....

     

    Noen som kan si noe utifra spesifikasjoner?

  4. Skal kjøpe meg et nytt plasma TV. Den skal være 42" og ha et meget godt bilde.

     

    Har sett på denne som PSDATA har på ukens tilbud men kan ikke noe om plasma TV så jeg hadde satt pris på litt hjelp til å finne litt info.

     

    LG 42" Plasma

     

    Fint om noen kunne hjulpet meg i gang med noen betraktinger og kanskje noen råd for å unngå feller. Er avhengig av et bra bilde og vil ikke bytte ut mitt MATCHLINE Philips 32" med Pixelplus med noe som er dårligere.

     

    Er åpen for alle forslag :yes:

×
×
  • Opprett ny...