Gå til innhold

The worlds moral middle finger

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The worlds moral middle finger

  1. Den beste påstanden er den som er totalt falsk, og de beste bevisene er de som ikke finnes, for da trenger man ikke forsvare begge i det hele tatt siden "sånn er det bare".

     

    I mellomtiden vil jeg minne om følgende:

     

    - Det ble sagt at Russland brukte FB for å spre propaganda og påvirke valget i USA. Det ble ikke funnet noe særlig bevis bortsett fra en liten håndfull med kontoer, selv om FBI har aldri gått så i sømmene i det som gjelder en valgkamp. I mellomtiden lot de være å ta ut noe som helst tiltale mot Hillary og co, tross utrolige mengder med bevis om at hun drev en ulovlig epost-server. FBI ble selv også tatt for å ha avlyttet Trump og hans valgkampanje-stab ulovlig.

     

    - Litt relatert til samme sak - det ble påstått generelt at Russland (blant andre) påvirket valget. I mellomtiden ble det "glemt vekk" Cambridge Analytica sin innsats i lag med FB om nettopp det samme, for å nevne det viktigste fenomenet fra den tiden.

     

    - Det blir ofte påstått nå at Huawei - uten noe som helst bevis, selv etter en intens heksejakt i Apple sitt regi om "spionbrikker" i sitt utstyr som beviste at ingen fantes - driver med omfattende avlytting. Nå gidder jeg ikke liste opp alle eksempler av Amerikansk overvåkning av sine egne gjennom utellelig mange kilder og metoder, kan bare nevne at for hva var det... 1 eller 2 år siden ble de tatt med "buksene ned" (uten noe reaksjon, selvfølgelig) i å avlytte Angela Merkel. Dette er selvfølgelig ikke begrenset til bare henne da.

     

    - Made in USA avlytting - ett av de beste eksemplene var sånn historisk sett, av det man vet fra åpne kilder, da USA fikk direktesendte kopier av Saddam sine krigsplaner før første gulfkrig, da Xerox-kopimaskinene de brukte per def faxet alle dokumentene rett til CIA eller en eller annen tilsvarende SIGINT.

     

    - Litt mer lokale nyheter - for ikke så mange år siden ble det avslørt at tidligere norske tjenestefolk (om det var politi eller forsvaret de var fra... husker jeg ikke) jobbet for den amerikanske ambassaden, per definisjon "US persons" eller per litt mer strix definisjon agenter av amerikansk etterretning, da de fikk lønna si svart fra ambassaden for å hjelpe med det som ble offentlig forklart var sikkerhet ifbm ambassadens virksomhet i Oslo.

     

    Så ja, at Huawei kanskje avlytter noen ... selvfølgelig mulig. Men da ville de vært tatt for lenge siden egentlig, for jo tydeligere bevis for nettopp dette jo verre for ikke bare Huawei men for omtrent samtlige kinesiske produsenter av elektronikk generelt. Som alle de andre gangene før så er det mange verbale "Tonkin-episoder", eller som amerikanere selv kaller sånt smoke and mirrors, og igjen dette med at det beste beviset er det som nettopp ikke finnes.

     

    Feil.

    Det ble bevist at Russland forsøkte å aktivt påvirke valget i USA.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...