Gå til innhold

Kirikiri

Medlemmer
  • Innlegg

    771
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kirikiri

  1. Min xbox vil ikke en gang kjøre Fable 2 nå. Setter inn disken så står det "open tray".

     

    *sukk*

     

    Edit: Er ingen feil på cden som jeg kan se hvertfall.

    Har du installert til harddisk? Vi oppdaget at man må ha spillet i xboxen for å få spilt, selv om du har installert til harddisken. Er kanskje gjort for å redusere mengden kopiering av spill?

  2. Donering av penger questet, når på dagen skal det gjøres og hvor mye penger må jeg gi for å få gjort det ene questet?

    Du må gjøre det mellom 12 og 1 am. Gå bort til det som ser ut som en fuglebad litt til høyre i rommet, så får du opp interactive A. Og det kan lønne seg å gi en liten donasjon først, tror de sier noe om at hvis du donerer enda mer så ... :)

  3. Bokhandleren skifter innhold innimellom. Jeg pleier å stikke innom hver gang jeg er i Bowerstone. Noen ganger har jeg flaks og får kjøpt 2-3 nye bøker, andre ganger er det bare gamle ting. :/

     

    Er det flere bokhandler i spillet?

  4. Lurer på hvor mye selleri man må spise for å gå ned? Jeg baserte healingen på pai og øl en stund, hvilket har endt opp med en fatness på ca -18. (På en skala der -100 er dårlig og 100 er bra, antar jeg.)

    Knasker de 2 selleriene jeg pleier å få kjøpt hver dag hos Produce Trader, men det hjelper ikke. Og i motsetning til en Real Life slankekur hjelper det ikke med ekstra mosjon heller. :/

     

    Det tok foresten bare en dags spillpause å gå fra 100% corrupt til 100% Pure. Fremdeles Evil. :) Karakteren ser fremdeles ganske takras ut, men hornene er borte og øynene er ikke lenger lysende grønne...

  5. Beklager å skuffe deg, Arne. Jeg har postet tilsvarende selv.

    Jeg fant aldri noe annet tips enn å begynne på nytt. Det var *litt* surt etter å ha spilt tilsammen 4-5 timer, tenker jeg. Men samtidig fikk jeg gjort om igjen noen feil valg og braste gjennom de første timene på ca 1/2 tiden.

     

    "Noen" kommenterte på nettet at kanskje Lionhead ville slippe en patch som fikset det. Jeg ville heller satset på å starte på nytt.

  6. Så vidt jeg har skjønt, funker Seduce bare første gang, hvis du gifter deg med Alex (til spøkelset). Etter det trenger du expression "Come hither, dear" (Let's get back to my place?). Du må jo selvfølgelig jobbe litt for saken før andre enn horene går på den, men hvis du kjører dette movet og de får et ikon som likner på Follow-ikonet over hodet, så er det bare å finne en seng og klikke på A. :)

     

    Det er forresten enklere å få sengepartnere hvis du er Pure Good, ser det ut som. Mannen min spiller Pure Good, og får tilbud fra hvem som helst. Jeg spiller Corrupt Evil (dame), og den eneste som er gira er hora med trekanthåret i Bowerstone Old Town... (Hun er foresten bi, fant jeg ut.)

  7. Noen som har prøvd å gå fra Corrupt Evil til Pure Evil her? Hvor lang tid tok det?

    Karakteren min var 100% Corrupt Evil, og jeg vil prøve å gjøre et eksperiment i å se hva som skjer hvis jeg går for pure. Har ikke tenkt å slutte å være evil, bare være Pure evil. Så langt har jeg etter tips på nettet kjøpt opp hele Gypsy Camp og satt leieinntektene der til -100%, for å balansere ut det faktum at jeg har +25% leie- og butikkpriser i Bowerstone og Oakvale. I tillegg har jeg begynt å spise vegetarmat og drikke vann, siden det øker purity. (Noe gir også pluss på moral, tror jeg må holde meg unna dette. ;) )

     

    Noen som har prøvd det samme og vil dele erfaringer?

     

    Og hvordan får man gjort screen shots av karakteren? Hadde vært artig å sammenlikne en ganske skummel dame med blå sprekker i huden, røde øyne og lange horn med hva man evt blir ved 100% Pure Evil...

  8. Etter en del timers intens Fable 2-spilling, har jeg fått et stort problem: Save gamet på karakteren min er tydeligvis korrupt... Vi har nå 3 karakterer på xBox'en, og det er bare problem med min. :(

    Spillet fikk en glitch etter at jeg hadde smidd en del sverd i Bowerstone, og avsluttet jobben. Når jeg starter save gamet, får jeg opp standard load screen, men denne fryser etter noen sekunder. Og så fryser hele xBox'en, og jeg får ikke gjort noe med kontrolleren.

     

    Jeg kan bruke denne karakteren i et co-op-game, men selv det får ikke "løst opp" karakteren. :( Det skal sies at jeg egentlig ikke gjorde noe som genererte XP eller penger i det jeg prøvde med co-op, så kanskje det egentlig ikke ble skrevet noe til karakterens save file?

    Jeg har også fått opprettet en ny karakter, og min kjære spiller sin karakter uten problemer. Begge to har spilt flere timer og savet flere ganger, så jeg skjønner ikke hvorfor hans karakter virker og ikke min. :(

     

    Takknemlig for alle tips, så jeg kan springe rundt med heltinnen min!

     

    Kiri-evil-kiri

  9. Håper noen kan hjelpe. Har fått dilla på en sang som jeg har sett videoen til en del ganger, men det er en stund siden sist.

     

    Genre: Dancehall

    Artist: Hvit mann, brunt, kort hår.

    Video: Videoen inneholder spoofs av bl.a. "Cry me a river" og "Black or White" (intro - den med Macaley Culkin (? = hjemme alene-gutten)). (...)

    Kirikiri

    Bob Sinclar, mon tro? "Rock This Party (Everybody Dance Now)"?

     

    Yes! Takk for hjelpen! :)

    Fant den på Youtube nå.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=V86iOFvh034

     

    Kirikiri

  10. Håper noen kan hjelpe. Har fått dilla på en sang som jeg har sett videoen til en del ganger, men det er en stund siden sist.

     

    Genre: Dancehall

    Artist: Hvit mann, brunt, kort hår.

    Video: Videoen inneholder spoofs av bl.a. "Cry me a river" og "Black or White" (intro - den med Macaley Culkin (? = hjemme alene-gutten)). Sangeren blir spilt av en blond, hvit gutt på ca 12-13 år, og han har med seg to svarte jenter på omtrent samme alder som korer. Det er noen scener fra en karibisk øy, der de tre kjører rundt med cabriolet, og jeg mener de to jentene også har på seg mer arfrikansk festdrakt i en sekvens.

    Den ordentlige sangeren ringer på mens spoofsangeren er midt i "hoppe fra kjøkkenbenk til kjøkkenbenk"-sekvens, så man ser ansiktet hans. Jeg er ganske sikker på at det ikke er Sean Paul (han her har ikke corn rows, i den grad det har noen betydning i en video). Navnet hans blir også sagt, men neimenn om jeg husker det. (Da hadde veien til YouTube vært kort. :) )

     

    Noen som har noen anelse om hvilken sang det er? Og gjerne også hvilken artist det er?

     

    Kirikiri

  11. Teppanyaki på toppen av New Otani Hotel i Osaka. Teppanyaki er en japansk måte å servere og lage mat på, kokken lager all mat på store, varme stekeplater og man sitter og ser på rett ved siden av. Interessant å se hvordan alt lages.

     

    At det i tillegg skjer på toppen at et høyt bygg, hvor du ser det gamle Osaka slott omkranset av park og så skyskrapere gjør det enda bedre.

     

    Og når en av rettene som ble laget foran øynene våre var Kobe-biff, så var vi særs fornøyde. (Kobe-kjøtt er kjøtt fra kyr som blir alet opp utenfor Kobe. Kyrene får øl til maten sin og blir massert hver dag, noe som gir verdens dyreste biff og VELDIG godt kjøtt, hvis man kan behandle det riktig.)

  12. Det særeste jeg har spist og drukket var en kombo vi fikk på et lite sted i det østlige Tyskland i sommer. Dette området er kjent for sure agurker. (Spreewald, hvis noen lurer.) Så vi fikk følgende forrett:

    - grovbrød

    - olje

    - brunt sukker

    - sur agurk i munnfuller

    - sauerkraut-saft. (Surkålsaft.)

     

    Så i litt sånn tequila-stil tar man brød, dypper i olje og ruller i sukker og putter i munnen. Tar en sur agurk bit og putter i munnen og tygger alt sammen. Og skyller ned med sauerkrautsaft. Ikke noe å anbefale...

  13. Lemon curd! Det er en engelsk mellomting mellom gele og marmelade + noko attåt som jeg ikke vet helt hva er. Veldig godt.

     

    Ellers er sirup, sukker og sitron eller blåbærsyltetøy stas, og noen ganger sjokoladesaus eller Nugatti. Pleide å lage pannekaker med baconbiter i før, men det er litt trøblete når man bor sammen med noen som nekter å spise bacon på den måten.

  14. Jeg er aller mest glad i sashimi, mest fisk og mindre ris. :) Kan nå anbefale Kitty Sushi på Grünerløkka, både til take-away og til å spise der. Ellers har jeg vært fornøyd med Sushi Express i Parkveien til take-away, men nå bor vi plutselig 3 kvartaler unna Kitty Sushi. :) Den beste sushien og sashimien jeg har spist var også i Japan, selv om man får tak i mye godt i Oslo. Det værste jeg har vært borti var på en dodgy liten sjappe i Stockholm. Nei, tunfisk skal ikke være så neonrosa at det SMITTER AV på risen...

     

    Favorittbiter: Kamskjell med rogn.

  15. Mannen min har perfeksjonert følgende smoothie:

    2 bananer

    En håndfull ferske jordbær

    En håndfull frosne jordbær hvis vi har

    Ca 1 dl eplejuice

    Namnam!

     

    Banan, blåbær og eplejuice funker også. Det pleier å være godt med litt frosne bær oppi, men hans forsøk med bare frosne bær har gått litt dårlig.

×
×
  • Opprett ny...