Gå til innhold

jannaa

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jannaa

  1. Det er bare å avinstallere den. du går inn i programfiler/ferrari wallpaper og trykker på uninstall. Eller ho kan bare klikke på WPexit.exe. Og den forsvinner... Det er ikke noe verre.

    Bare spør hvis det er noe mer.

     

    Jann Roger

  2. Skjermkvaliteten er ypperlig. 128mb dedikert ram.

    Og maksinen støtter opp til 2048mb ram så det er ikke så ille...

    Acer ferrari 3000 er den eneste acer maskinen med AMD prossessor. Alle andre maskinenen fra acer kommer med Intell centrino.

     

    Jann Roger

  3. Jeg har hatt min i ca 1mnd. og er utrolig fornøyd. Eneste minus er at den bare leveres med xp home. men det gjør jo ikke så utrolig mye. Har du sett bilde av den lille ferrari musen som følger med?? Den er dritkul. En liten optisk rød ferrarimus...

     

    Jann Roger

  4. Jeg har hatt min i ca 1mnd. og er utrolig fornøyd. Eneste minus er at den bare leveres med xp home. men det gjør jo ikke så utrolig mye. Har du sett bilde av den lille ferrari musen som følger med?? Den er dritkul. En liten optisk rød ferrarimus...

     

    Jann Roger

  5. Hei, jeg har en Acer Ferrari 3000. Jeg er veldig fornøyd. Det som sies om at den bråker litt er ingenting. Den bråker litt mer enn en centrino maskin, men det er så lite at jeg ikke legger merke til det. Kort bateritid vil si 2,1/2 - 3 timer arbeid. Jeg har spilt cs i 2timer og 45min på fult bateri. Synest det er tilfredsstillende. Det er klart at hvis du 99% av tiden du bruker maskinen, bruker den uten strøm så ville jeg ha skaffet meg en centrino maskin som kan ha 4-5timer bateri. Men jeg som bruker den ca 50/50 har ingen problemer med det. La meg få vite om du kjøper en..

     

    Jann Roger

×
×
  • Opprett ny...