Gå til innhold

JO0kk3

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JO0kk3

  1. Han jabber jo bare om "warranty bla bla warranty" og skryter veldig av sin egen forretning. Veldig amerikansk egentlig.  
    Uansett, gjør ikke noe at forhandlere garanterer for stolene de selger på Finn noen måneder. 

    Det er uansett ikke dumt å gå for en pent brukt kvalitetsstol fra Håg/Flokk, Kinnarps o.l.

  2. Kan ikke skjønne hvordan bøtteseter i skai eller annet kunstlær med kontorhjulstamme på kan være noe særlig komfortabelt eller ergonomisk over tid. Klamt og fælt blir det antagelig også. Mange av dem ser jo ikke ut i måneskinn heller, med glorete farger og rare mønstre. 
    Nei, kjøp en pent brukt "Dot-Com trone" på Finn. Ligger mange der til helt grei pris.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Aeron_chair 

     

  3. Hvis politiet skal opprettholde "steinalderpraksisen" sin med masse fysiske tester og andre krav, som å gjennomføre deres 3-årige (svært praktisk anlagte) bachelor for å kunne jobbe med cyberkrim, er jeg stygt redd for at denne avdelingen blir tragisk underbemannet og inkompetent i forhold til de cyberkriminelle. Dette er etterforskere som aldri skal trenge å kjøre med blålys, eller pågripe noen fysisk. Til det kan de sende dem som har tatt den fysisk krevende politiskolen, i god 1950-stil. 

    Faktisk burde man omskolere folk med lang erfaring innen IT-sikkerhet, med et kortere kurs for å bli "cyberdetektiver" for å få noe fortgang i opprustningen mot cyberkriminalitet. Men, de (Politihøgskolens styre) liker vel å holde på de gamle kjepphestene sine noen år til. Lykke til sier jeg bare. 

    • Liker 1
  4. Hei.

    Trenger tips til en helt grei lett liten laptop med god nok ytelse for "kontorbruk", litt streaming og til nøds litt fotoredigering. 

     

    Skjermstørrelse rundt 13".

    Oppløsning 1080p eller mer. Trenger ikke være Touch-skjerm.

    Maks pris 10K

    Helst i5 CPU eller bedre

    Min 8GB RAM

    SSD på minst 256GB. 

    Brukbart tastatur.

    USB-C lader. 

    Windows 10.

     

    Har sett på Dell XPS 13 og MateBook 13. Dell er litt for dyr, og er veldig usikker på om MateBook på grunn av oppstyret rundt rundt Huawei. 

     

    Tips mottas med takk. 

×
×
  • Opprett ny...