Gå til innhold

Kjetil8738

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjetil8738

  1. Alle får lov å si hva de vil seff. Problemet er at ingen vet hvor dårlig situasjon er jeg i nå. Jeg fikk skade pga en operasjon jeg hadde for mange år siden, siden då har jeg ikke hatt noe inntekt, med avslag på erstatning. Jeg har ikke mer valg i mitt liv.
     

    Jeg vet det som jeg har gjort er stor feil. Eneste jeg vil nå er å få sjanse til å ta den utdanningen . Om jeg forfalsker dokumentasjon, så må jeg fortsatt betale de 350k tilbake. 

  2. Taurean skrev (1 time siden):

    For å si det sånn, hvis du forfalsker dokumenter, så gambler du med hele livet ditt. Blir det oppdaget, så havner det på rullebladet, og da mister du jobbmuligheter. Sånn som det er nå, så har du en sjans til å gjøre opp for deg.

    Jeg vet ikke hvor raskt studiene må gjennomføres for å få det bestått og dermed studielånet godkjent. Hvis du har 5 år på deg, så behøver du ikke fortelle til noen hva du har brukt dem til.

    Finn ut hvor god tid du har.

    Hvis problemet er penger, prøv å finne en jobb så du kan prøve å gjennomføre studiene.

    Jeg er ikke helt 100% frisk til å jobbe fult, jeg går gjennom en lang behandling. For å skaffe 350.000kr kommer det nok til å ta mange år for meg. Pga behandlingen tar tid også. 

  3. Gjest 9130a...e81 skrev (5 timer siden):

    Tipper det eneste som skjer er at Lånekassen registrerer at du ikke har gjennomført studiemålene og at du derfor ligger så langt bak at du ikke får nytt studielån før du har tatt igjen studiepoeng nok til at du er innenfor (det er vel ett helt studieår man kan være bak?)

    Så,om du bare er det ene året bak er det vel bare å søke for det nye året, hvis du har samlet opp mer du ikke har gjennomført så må du finansiere det selv. 

     

     

    Anonymous poster hash: 9130a...e81

    Ikke hvis jeg har en legeerklæring, da ser de bort fra forsinkelser osv. Spørsmålet er kommer du til å ringe lærestedet i utlandet for å dobbelsjekke om dokumentene? Jeg er meget god til å lage sånt dokument og vet at det ikk skal se forskjell ut fra det originale. 

  4.  

    True story

     

    Jeg tok opp 300 000 i forbrukslån i 2012. Satset alt på aksjer, tapte 90% på noen uker.

    Tok opp et par andre lån. Spilte de opp på casino / andre idiotgreier.

     

    Ble deprimert..... mista dama, ble sur og anti-sosial. Tok opp nye lån og økte forbruket for å få bukt med dette. Det holdt i noen år før alt raste.

     

    Så i 2015 mistet jeg jobben. Fikk ny jobb. Mistet den nye jobben. Gjelda var så overveldende psykisk at jeg ikke klarte å fokusere i arbeidet mitt og ble sett på som farlig å ha meg i jobb.

     

    Uten jobb, dame - og med så mye gjeld at jeg ikke fungerte sosialt ble jeg deprimert. Fikk angst. Så kom nav inn på banen og lurte på hva som foregår.

     

    I 2017, 5 år etter lånet på 300 000 ble jeg 100% ufør.

     

    Det starte med et forbrukslån.

     

    Moralen er: Don't!

     

    Anonymous poster hash: e6e1d...693

    Etter alt dette ser ut som du har lånt rundt like mye som meg, også opplyste ikke om andre forbrukslån når du søkte flere ganger. Hva skjedde med gjeldene dine? Betalte du de eller ikke? Ble du anmeldt??

     

    Jeg er akkurat i den situasjon . Jeg føler meg tapt og har ingen verdi. Jeg gidder ikke møte folk gidder ikke gjøre noe. Itillegg til skaden som hindre meg til og med fra å gå på trening. Skaden burde jeg fått en så stor erstatning for men fikk avslag fordi de ikke trodde på meg, fordi jeg ikke kan bevise skaden, fordi jeg ikke søkte på rett tid, fordi jeg aldri ble informert om erstatning. Etter skaden skjedde.

  5. Det som er at jeg har jobbet i en måned, så jeg har ikke gitt forfalsk dokumenter enn at jeg nevnte ikke om andre forbrukslån i søknadene.

     

    Problemet er at jeg hadde en gammel skade som begynte å forstirre meg fra jobb nå.

     

    I dette tilfelle er det fortsatt mulig å få straff ...

  6. Ja men jeg eier absolutt ingenting. Tingen er at jeg lånte penger fra 4 banker på sum 600.000, og brukte de på business i utlande (andre familie medlemmer driver), men probleme er at jeg får ikke tjent noe fra det før 1-2 år. I tillegg til jeg ikke er i stand til å jobbe akkurat nå pga fysisk og en del psykiske skader...

×
×
  • Opprett ny...