Gå til innhold

Kai.A Wess

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kai.A Wess

  1. Vel viste ikke at det var illegalt å kjøre opp mac på pc om det var orginal key. Er en skole som ville gi meg key for skoleåret siden de macene vi har der er crap. Og ram og prosessor er nog ganske likt de som er på intel macene eneste er 3d kortet jeg trur jeg får problemer med i og med at det er et GeForceGo 7900GTX 512MB

     

    men er det illegalt så skal jeg ikke ta å snakke mer om det.

  2. Ok nå håper jeg med dette at jeg får drepe all uvitenhet ang muse "syke" med semi pro gamere her på forumet.

     

    Vel jeg er små lei av å høre hist og pist med musematte hit og musematte der hvilket tastatur skal jeg kjøpe og hvilken mus som jeg har kjær... Veit dere hva alle tar feil... ekke noen beste mus eller beste musematte. Det finnes ultimatum av valg men fortsatt ingen er alles beste. Grunnlaget av kroppsbyggning og guds regel at ikke alle er like pff "sukk"

     

    Vel her skal jeg lage en guide for dere som vil vite hva som skal kjøpes av mus.

    Og dere skal vite at jeg har prøvd hver eneste MASSEPRODUSERTE KJENTE PRODUKT MUS DER UTE "foruten den nye creative fatal1ty musa som jeg skal kjøpe inn snart"

     

    Vel det har seg slik at hver hånd er annerledes og jeg vet med faktum at folk med mindre hender hater xbox men elsker gamecube og samme blir det med razer og logitech. "jeg har ikke med Microsoft sine muser i denne siden microsoft ikke har laget mus på lenge som er en gamer verdig og det er selfølgeli 1.1, 1.1se, 3.0"

     

    Vel razer og hardware pioneerene.

    Vel razer er kjent til å ha best teknologi i sine spellemuser føre noen andre.

    Når folk satt uviten hjemme med kulemus så var disse allerede ute med boomslang som hadde 1600dpi - 2000dpi alt etter hvem som produserte den. Dette var en kulemus med Svær størrelse og dette var gamerenes drømm " Den kom også i en eske som var på størrelsen med en fotball i diameter. og den var rund.

    Etterpå så gikk det litt skeis med Razer for de slet med penger og alt så dårligt ut!

    Så kom de med den første optiske musa Viper som faktisk aldrig ble så alt for stor hit foruten at det var den første musa med 1000dpi som var 200dpi mer en de top nye musene til microsoft og logitech. Med pengene de fikk fra dette merket laget di Diamondback som siden er kjent og hatet av mange.

     

    Det som er spesielt med disse musene er at de er forrut for sin tid "foruten diamondback /den var\ Copperhead har internt minne på musen sin slik at hvis det var en feil på musen så var dette "lett" å fixe med en liten firmware oppgradering! Noe som faktisk skjedde. Musen er et vrak hvis du har en mus out of the box.

    Muisen i seg selv er faktisk veldig solid og man kan få vanskeligheter med å få plastikk følelse selvom det er 100% plast musen består av "foruten fjærer og hardware osv" Noe som skjedde med Copperhead er at den fikk en laser som har 2000DPI og den ble en tanke høyere en sin eldre bror! Dette er mye spekulert om razer gjorde dette etter press fra mange som synes DB var for liten, eller om de gjordet det for å skape en helt ny mus. Vel noe gjorde de riktig å jeg samt kammerater osv finner ikke en bedre hånds formet mus til dags dato.

    Noe som også er spesielt med denne musen er at den hopper ikke bare inn på gaming arenaen. Den tar rett og slett fotfeste. Den har også styrbar hz på musen noe som de sære finner veldig verdifult. Og at musen er laget for 1000HZ gjør at den er EKSTREMT kjapp på reaksjonen i forhold til sine motstandere som bare har 125hz som standar. "noe som kan gjøres til 500" Musen skriker etter oppmerksomhet men den får ikke det den fortjener.

    Noe som igjen gjør musen dårlig er at du kan slite litt med 2000DPI og 1000HZ samtidig. Dette vet jeg har noe med firmware å gjøre for det er noe av det man sliter med i starten uten oppgradering. Så at den er ferdig oppgradert av Razer er feil. Så er bare å sitte å vente. Men hvem i huleste trenger 2000DPI 800-1600 er mer en nokk.

     

    Logitech the salesman and the old beloved.

    Logitech har laget en lang serie med spille muser som enten har blitt elsket eller hatet. det hele startet med MX300 som etter min mening er den beste musen den dag i dag "men den får man ikke fatt i" denne musen hadde et nokså orginalt kulemus utseende foruten at det lyste rødt ut av understellet på den. formen var normal, og allmen derfor mener jeg at den er best, Og optikken var det ikke noe feil med. Denne har forsvinnet i mørket ettersom den og IME 3.0 har blitt vanskeligt å spore men IME 3.0 blir faktisk laget fortsatt så det er muligt å få den derfor får den status som beste mus blant folket. Men lista burde etter min mening være 1. IME 1.1SE 2.MX300 3.IME 3.0

    men nokk om det. Logitech har laget gode muser helt til MX500! der sa det stopp! Siden har de laget en mus og den har vert basert på formen til MX500.

    MX510 - Musen som reagerte for tidligt på unnerlaget. MX518 - fortsatt samme feilen som på MX510.

    G5 fiasko musen som ble tatt inn igjen av logitech og så gjort slik at massene ikke ante hva de kjøper. G1 forsøket på å få til live MX300 men med feil.... FOR MYE DPI!

    Vel eneste de skal ha skryt for er G7 som sliter med det samme som G5 for det meste... men har en jevla god trådløs sender og 2 oppladbare batterier. Bra som sauern.

     

    Logitech er rett og slett en kult.

    G5 sliter med dårlig laser presisjon og de som ikke er hardcore gamere vil ikke legge merke til det så for guds skyld kjøp i vei. Men hele MX500 serie designet er en dårlig re-make av IME 3.0 Intel så at håndform var likt hos folket dermed tokk de hånden til arnold og støpte en mus etter den.... Neida... men musen er for svær hovedsakeligsett. Musen er god i startens stund men du beveger mesteparten av håndleddet og får ikke noe vilepunkt for hånden i og med håndleddet ikke ligger på musematta. Noe som rår over G5 er rett og slett mulighetene som Razer har og ikke logitech har. De har ikke en laser som kan programeres og i og med at G5 kan henge litt og reagere feil på forskjellige museflater gjør at det ikke hjelper stort når du ikke kan få en fix på det... Vel vanskeligt å stå her å trøkke på G5 musa når jeg ikke har noe 100% konkret utenom det jeg sier. Men jeg lover er en grund at folk som gamer mye skaffer seg en annen mus.

     

    Hovedsakeligsett så vil jeg si at Laser mus ikke er rettelagt for spillere enda og at optisk er veien man skal gå. Men razer prøver og det fungerer delvis så langt.

    Vel håper at dette hjalp pitte litte bitt. Men styr unna Microsoft om dere skal ha gaming mus. Pene er de men det er det inni som teller :)

  3. Uffameg... de fleste som har 3.0 i dag er gamere og jeg trygler nesten en viss herre der oppe som er allmektig at du ikke har kastet 3.0 musa di.

     

    Og for å kommentere 4.0 /digg å holde i / men skrøpelig i lengda og dårlig til gaming !

     

    3.0 har skruer akkurat som 4.0

     

    Du må bare ta av de 4 padene som rører bakken så finner du skruehøllene, selvom jeg ikke helt ser grunnen i å skru opp musa :(

     

    Og de føttene under kan du så erstatte med noen bedre som heter hyperglides som man får kjøpt her: http://www.hyperglide.no/ du må ha typen IME 3.0 eller ime 1.1 optical "er akkurat de samme"

     

    her er bilde om du trenger:

    https://prisguiden.no/product.php?productId=17189

     

    Så påmonterer du de så woila.... du kan leve lykkeligt igjen med verdens beste mus og ekstra penger i lommeboka :)

  4. Vel som sagt dell re-brander det meste.

     

    ok dell har hatt dårlige tastaturer opp gjennom tidene og jeg har 2-3 av de.

    Men veit du hva utenom lyden i de nye tastaturene "noe som er standar trykk trykk lyd som på gamle ibm tastaturer" så er det faktisk en god lay out på enter og de fleste knappene. Tastaturet er så lite man kan få det på en stasjonær. Og knappene er deilige å bruke til spell, skriving osv..... og please kan ikke folk få en liten DELL ER OK! jeg har både egen bygde maskiner og dell maskiner. Og man kan gjøre like mye med begge "foruten HK skift :/" og dell er faktisk billige alt i alt! Men orker ikke en lang dyyp dell diskusjon her så si at vi setter punktum med det!

  5. OI OI OI SLOW DOWN.

     

    Razer Copperhead og Razer Diamondback er 2 forskjellige verdner av en og samme verden.

     

    Razer Copperhead er en 100% lasermus noe som betyr at du kan bruke den på alt av overflater "beregnet for det" Og denne musen har 32bit minne som gjør at man kan installere flere konfigurasjoner på musen og oppgradere den dersom det er noen feil.

    formen til copperhead er forestern litt annerledes fra diamondback selvom bildene ikke viser det. Så er faktisk copperhead en liten tanke høyere og jeg synes den sitter best i hånden en noen annen mus "flere folk og venner som har sagt det og etter å prøvd den"

     

    Razer Diamondback er en optisk mus og er veldig lik copperhead men er lavere mindre dpi og "støtter" ikke 1000HZ oppdaterings frekvens som copperhead

     

    Har mye å si på de forskjellige funksjonene til de forskjellige musene både negativt og positivt men jeg har dem begge og anbefaler copperhead i lengden. Men ting må gjøres for at folk skal like copperhead og det kan jeg lære deg.

     

    Bare skriv en melding til profilen min4

     

    -Kai Andre

  6. Vel jeg har selv rota mye med dette her LENGE... og jeg er en av de mest nerdete gamerne der ute tør jeg vedde.

     

    Så skal gi deg en god runde med hva slags type headsett en gamer burde kjøpe alt i å dømme etter hva du trenger.

     

    Vel gamere er det flere av og driver man med lagspill så er det ganske greit med et hodetelefon sett som har klar lyd. Samtidig som det er lett å høre lagkammeratene dine vedsidenav deg på lan. Noe som også er en veldig viktig faktor er en god mikrofon uten støy når man spiller med sine lag kammerater på nettet.

     

    Det finnes mange forskjellige hodetelefoner og headsett og er man proffesjonell så anbefaler jeg hodetelefon sett med usb lyd slik at du har den samme lyden uansett hvor du er og hvor du sitter. Noe som også er viktigt da er at du ikke installerer medfølgende drivere for da kan de gi deg en egen opplevelse som du vanelig vis ikke får lov til å installere på konkuranse maskiner. Så da er man tilbake der man startet.

     

     

    Når det gjelder også de som sitter å spiller for seg selv. Eller spill som krever egen insats og ikke stort med snakking med noen. Så får man helt eksepsjonelt stort aspekt med valg man kan ha. For da trenger man ikke hodetelefoner som har medfølgende mikrofon og der lages det mange gode og nokså elegante hodetelefoner.

     

    Det som er lurest når man spiller mest slike spill er lukkede hodetelefoner slik at lyden utenifra blir så og si låst ute. Slik at du kan sitte i din egen verden av tanker.

     

    Vel håper du fikk litt mer erfaring med hva man skal kjøpe av hodetelefoner.

     

    Vel lager 3 kategorier etter pris innenfor de nevnte over som jeg ville anbefale de fleste.

     

    Lagsport:

     

    1. Planetronic Game Com 1 veldig rimeligt og kraftigt headsett!

    Dette har faktisk kraftigere bass en de dyrerer sennheiser PC-150/160

    Men faller ned i og med at de har ikke den gode stereo lyden som sennheiser har

    klart å få til. "viktigt å kunne vite hver tomme hvor fienden er"

     

    2. Icemat Siberia m/USB / Steelpad 5H m/USB Rimeligt og kraftigt komfortabelt headsett!

    Denne har en helt sinnsyk god bass/diskant balanse og bassen er skremmans god

    i dette headsettet og med drivere innstalert får du ekstremt god peil hvor dine

    fiender er i spillet. Dette fungerer likegodt til spill og film som alle andre medier.

    "icemat:Det som rykker ned på headsettet er at det har en mikrofon som henger i

    og for seg selv, dette er ikke alltid en dårlig løsning men når mikrofonen ikke er

    et verdens vidunder i seg selv så hjelper det lite. Mikrofonen fungerer ok!"

     

    3. Sennheiser PC-150/160

    Vel dette er hodesettets hersker og er vanskeligt å forstå hvorfor egentlig fordi

    hodetelefonene ikke gir fra seg den bassen og lyden som er en musikker verdig.

    Hvorfor er denne så bra i forholdt til de andre og hvorfor koster den litt mer?

    Jo det skal jeg si deg. En sennheiser er kjent for å ha kvalitetsvarer hele veien

    gjennom og dette hodesettet er ikke et unntak. Mikrofonen er av beste vare.

    Ingen har noen gang så lenge jeg har levd klaget på en sennheiser mikrofon og

    det med god grunn. Lyden fra mikrofonen er stråelende og fyldig som gjør den til

    alle lagkammeraters venn. Noe som trekker på dette settet er bassen men man

    spiller ikke for bass. Lyden er skarp og ikke i den forstand at det skurrer der

    bassen egentlig skulle være. Den har kanskje noe av den beste plaseringen av

    lyd en det jeg noengang har hørt tidligere og sennheiser skryter av surround

    prosess i hodetelefonene men jeg kaller det så og si Jæv_a god stereo.

     

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

     

    1. Icemat / Steelpad 5H

    Denne kommer igjen selvom det er et åpent headsett så kan man presse lyden så

    hardt ut uten at den blir forvrengt så da kan man leve i sin egen verden

    Les over hva den er god for!

     

    2. Koss Pro 3aa Titanium / Sennheiser HD 212 PRO

    Disse hodetelefonane er det 100kr forskjell på og jeg synes ikke den ene er så

    mye bedre en den andre. Koss lever på bass og sennheiser for dybde og toner.

    Det er da min mening og jeg har fingeren på sennheiser sefølgelig av den

    grunnen at det er lettere og mindre. Men koss har litt mer solid og matcho

    struktur! Men begge er gode hodetelefoner som funker ideelt til gaming Og Koss

    sitt er 100% lukket om HD er det er jeg neimen ikke sikker på Men jeg synes HD

    serien er lukket nokk i den forstand at du lever i din egen verden med untakk av

    HD650

     

    3. Sennheiser har så lyst til å si HD650 men det blir nokk HD215

    Begge nevnte over er overgode hodetelefoner som de proffesjonelle ser på som

    standar og da er det gode greiene for den vanelige spillemanie mannen

    Grunnen at jeg sier nei til HD650 som har så hææææærligt lyd er det med at det

    åpent og derfor ikke nokk hos deg selv. Men dette er hodetelefonene jeg elsker

    av alt og som jeg må anbefale men den havner ikke på førsteplassen. Derrimot

    så gjør HD215 det. Sitter du på lan og er drittlei unger som spiller Boten anna på

    full guffe så kan du vinke hade og gå inn i ditt eget lyd univers. Dette er hva dj

    folk slenger på hode når de arrangerer smurfedisko for de minste. Ungene danser

    og spretter etter olebrum og dj smiler i det han sitter å hører på sine råeste rave

    sanger eller mest low life getto musikken du kan få. Noe jeg kan reklamere med

    dette at det fungere som vist på TV. Ja nettop NRK bruker det og jeg har sett TV2

    med det. Hodetelefonene er i topp klasse og du får det du ber om. Og de er ikke

    verdens dyreste heller.

     

    Vel håper at min erfaring var til hjelp.

    Jeg må påpeke at dette er mine synspunkter som musikk og spill elsker i 5 år. Og at jeg kan ikke si at jeg har prøvd alle hodesett og hodetelefoner der ute. Men at jeg har eid en del og prøvd en del kan jeg garantere på. Og er det noen hodetelefoner eller sett du ser som du er usikker på så kan du få lov til å kontakte meg på mail

    Jeg håper at du fikk vite det du trengte for å kjøpe dine fremtidige hodetelefoner

     

    -Kai Andre

    -mail: [email protected]

  7. Var ikke sikker på om jeg skulle legge denne her eller på mac.

     

    Hei jeg går medier og kommunikasjon. Og jeg lurte på om det var en LETT vei til instalasjon av OS X på min Dell XPS1710. Jeg trur jeg hadde klart å installere det uansett men jeg skal ikke installere det. Var nettverks admin på skolen som sa seg ja til å prøve mac på en windows og derfor vil jeg ikke la han slite på sine gamle år med å rote med en tung partisjons installering for mac.

     

    Har kjørt den vanskelige veien på denne stasjonære maskinen tidligere og hadde det ikke serligt morsomt. Men fikk det till etter mye rot.

     

    Det jeg vil er at jeg formaterer maskinen og deler HD til to partisjoner en MAC OS X på 15GB og en Windows 15 GB og en lagring 40 GB.... og så ha musikk osv på windows mappa. Har også en ekstern så lagring er ikke noe problem.

     

    Og da vil jeg få installert mac os x lett på mac partisjonen.

    Dette er det jeg trenger hjelp til.

     

    TAKK

  8. Vel jeg vet ikke men er treig så får maskina mi om 1 uke og jeg skal bruke den flittigt på min 1 time på bussen hjem fra skolen og 1 time til skolen. Så da skal jeg fortelle hvordan det går... forventer at det går passe greit egentlig. Men er nokk akkurat i største laget... men den har kraft så da funker det å gjøre photoshop leksene mine :D

  9. Skal kjøpe meg slik en bærbar gaming maskin og har ca 28.000 som æ skal bruke på den.

     

    Så sitter jeg på dell xps og alienware bærbar og dell'en får oppgradert merome etterhvert mens alienwaren har fx-60 desktop så langt... Og jeg vet at prosessor ikke har så mye å si på 3d typ spill! Men jeg skal drive med photoshop og video redigering pluss at vista skal gå like glatt som på denne maskina her.

    Vet at stasjonære prosessorer er litt kraftigere en stasjonære dette også beroligger på type prosessor da. Men hadde det vert FX-60 vs conroe så hadde jeg valgt conroe!

     

    Gjærne beviser for at det ene er bedre en det andre thnx!

    OBS! Vet dere om nesten like maskiner som er billigere så legg til det og "BÆRBAR"

  10. Hei jeg er vel det man kan kalle en profesjonell gamer.... men jeg har litt peil på pc... klarer å bygge selv... men liker at alt står i stil og ser pent ut og ikke en haug med harry Neon Lys !

     

    Vel egentlig så får jeg nå om en uke en maskin som jeg skal bruke til spill.

     

    Det er en Dimention 9300 med følgende specs

     

    3ghz Pentium D 830 2mb Buss

    2gb DDR2 Ram 533mhz "sansynligvis kingston :("

    Og et tamt standar GeForce 6800

    375Watt PSU

     

    Jeg lurte på siden Pentium D har blitt slakta.... om denne maskina kommer til å passe meg.... jeg skal siden oppgradere 3d kortet med den kommende 530 brikka fra ATI men forløbig må jeg leve med dette.... og jeg lurte på om noen hadde et liknanes system hjemme og om Pentium D 830 passer til Video/bilde redigering og dataspill og i et tilfelle om dette opsettet jobba litt fortere med 3d Studiomax 7 rendringa en dette gamle?

     

    Dimention 8300

    Pentium 4 3.0 Ghz 800mh 512kb

    1gb DDR333 Kingston

    Radeon 9800PRO

    400Watt PSU (Modda Dell :D hahaha)

    .... og hvis noen har en link til en side som har testet skjermen

    Dell 2005FT 20"Ultrasharp så ville det vert fint om jeg fikk lese litt om den og ....

    takker på forhånd :)

     

    Ps! Jeg lurer på en funksjon på Dual Core prosessorene.... når jeg spiller så kan jeg ikke hoste en dedikert server og samtidig spille på andre eller den serveren uten at det lagger/henger på begge parter... hjelper Prosessoren på dette..."(multitasking?)"(gjelder LAN) eller trenger jeg noe annet da?

  11. Vel jeg har en grei maskin Pentium4 3.0ghz

    1gb Kingston DDR333 ram.... og Radeon9800Pro 128mb

     

    Ikke noe klokking på dette og har alltid lurt på hvorfor Doom3 har klart å kjøre på maks grafikk og 1280x1040 og 8x AA...... og 25fps..... vel når geforce 6800 og 6600GT har fått dårligere på dette.. noe som er rart siden GeForce kort skal være mere i stand til å dra spillet .... men det er så.......!

  12. Jeg ville kjøpt saphire radeon9800Pro eller Asus sin turbo Limited Edition hvis du har cash til det :S!! For Pakka til asus er det 7000kr trur jeg men man får en del digg med blant annet HL2 og noen progs som er laget bare for den pakka som Video komunikasjon i 3d spill.!! gull i cs og UT det!!

×
×
  • Opprett ny...