Gå til innhold

Xandworm

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xandworm

  1. Det stemmer Iki, Ubisoft har kommet med en offisiell beklagelse og har nå rettet utstyrslisten til Ace til 1.stk hjelm type amerikansk fra 60 tallet, for små støvler så man må på depoet og bytte før spillet kan starte og dette kan ta sin tid pga de har gjort grundig research for å gjøre det så naturtro som mulig og lagt inn at man står i kø bakerst før de andre kompaniene før man får utdelt sakene sine.

    Det er også mulig å få hk 416 som hovedvåpen til Ace, men også der er det slik at man må spille igjennom spillet med ag3 i ihvertfall 10 år før man før man får tilgang til det ;)

    • Liker 2
  2. Når kommunene har samarbeidsavtaler om å sette opp ladepunkter på andre steder enn de selv disponerer og i tillegg på en annen planet som alle vet skjebnen til så vet vi at noe skurrer!  

     

    "Vi anbefaler at det er kommunen som har overordnet ansvar og eierskap, men vi er åpne for at kommunen kan bruke anbud som involverer private for å få opp utbyggingstakten, sier Haugneland til Tek.no, og peker samtidig på at kommunen allerede samarbeider med private om lading, for eksempel i ladeanlegget på Vulkan."

     

    Edit: Åkei så det var ikke Vulcan det var snakk om denne gangen, men det kunne det like godt vært :p

×
×
  • Opprett ny...