Gå til innhold

djupevik

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av djupevik

  1. Mitt intrykk av denne telefonen er at den i forhold til for-forgjengeren p910 er mye mer brukervennlig og praktisk som telefon, men den fortjener søren meg ikke å vere en del av P-serien... Når jeg hadde P800 så var det en stor og stygg telefon, men den tilbød programmer som gav funksjonaliteter som andre telefoner bare kunne drømme om på den tiden.

    Jeg har hatt P1 i 1.5år nå, og er superfornøyd, men med en gang jeg gidder å prøve å få til noen programmer eller bare å koble på eduroam med wifien så ser jeg hvor lite denne telefonen egentlig slekter på telefonene fra den ekte p-serien... Ikke overrasket over at det ikke er noen programmer som er foreslått i denne tråden, for det eneste man kan bruke er vanlige og dårlige java-programmer som funker like fint på en T610i...

     

    *skuffet* :p

  2. Når dere skal bygge websiden deres, så trenger dere jo ikke innstalere Joomla-innholdet. Dette er et valg i innstalasjonen.

     

    Aha.. Jeg har brukt en tjeneste som heter webaroo som installerer mange forskjellige script automatisk gjennom kontrollpanelet til webhotellet mitt, så jeg har ikke installert selv :)

  3. Jeg vil gjerne ha en template å jobbe ut ifra men hvor finner jeg den til joomla?

     

    Jeg fant templates her:

    http://www.joomlashack.com/index.php?optio...1&Itemid=43

     

    Man må registrere mail for å få tilsendt link osv, men det er ikke noe stress. Når du skal bruke denne så laster du bare zip-filen opp i administratorsidene i joomla, og aktiverer den en annen plass. Skal du endre på ting på templaten fikk jeg kun til det ved å endre på filene før jeg lastet opp templaten.

  4. Nå har jeg prøvd meg litt frem selv. Har deaktivert alt av reklame, og unødvendige menyer med linker osv.. Litt rusk henger igjen, men jeg skjønner i alle fall mer gangen i det.

     

    Jeg har også innstallert CommunityBuilder modulen og fått den til å funke. Men jeg tenkte jeg skulle få til å la brukerne laste opp bilder til hver sitt eget galleri. Jeg skjønte det slik at det skulle vere mulig med CB, men har altså ikke fått til dette enda.

  5. Ingen som har noen enkle tips å komme med her?

     

    Jeg også har prøvd litt, men det hele er litt uoversiktlig for en nybegynner. Jeg begynte å deaktivere og fjerne alle artikler, meningsmålinger, reklamebannere, +++++ som ligger på fremsiden som standard når man oppretter siden. Men derfra kom jeg meg liksom ikke videre. Hvor får man vekk joomla logoen på toppen for eksempel?

     

    Nå har jeg sletta hele greia fra serveren, og innstallert 1.5 fra scratch. www.djupevik.com/joomla er siden, og nå er den igjen full av joomla reklame

  6. På kontrollpanelet under Sikkerhet fant jeg også noe. VPN-Kontoer.

     

    Jeg velger da ny VPN-konto, men får beskjed om at det ikke er registrert noen policy. Trykker jeg da på "hjelp" står det at jeg må opprette en internettkonto og installere policyen.

    ......er ikke noe mye snakk om policyer som jeg har fått med meg når jeg lager kontoer.

  7. På skolen har vi wifi som kan brukes ved hjelp av en VPN tilkobling. Selve trådløse nettet er åpent, men man får ikke tilgang til internett.

     

    Jeg har da lastet ned VPN manager gratis fra "Flere programmer" i multimediamenyen.

     

    MEN, dette var jo ikke like lett å få til som når jeg lager en VPN tilkobling på PC-en. Eneste jeg legger inn av innstillinger her er ipadresse, brukernavn og passord.

     

    På innstillingene til VPN Manager får jeg opp blandt annet følgende innstillinger;

     

    -Gateway type

    -Gateway address

    -Perfect forward secrecy (avkryssingsboks)

    -Group name+password

    -User name+password

    -Subnet 1-2-3 IP og mask.

    -Query DNS (avkryssingsboks)

    -Primary

    -Secondary DNS

    -Domain suffix

     

     

     

    Noen som har peiling? :)

  8. Heisann,

     

    Jeg lurer på om noen har peiling på hvor jeg kan få tak i nytt scrollehjul til p910i? Greide å knekke kontakten/ledningene som går til hovedkortet på det jeg har....

     

    Skulle gjerne hatt ny skjerm også da trykkfølsomheten i halve skjermen er borte :p Fåes den billig noensteder? Finner skjerm til p990 og p1 for 2-300 kroner på skalshop se, men regner med de ikke kan brukes på 910.

     

     

    Ellers er jeg åpen for PM om noen har et billig P910 vrak liggende klar for litt deleplukk ;)

     

     

    Takker på forhånd for all hjelp :)

  9. Går det ikke an å reklamere på produktet da? Om det er en feil som vil bli rettet ved en sw-oppdatering er det vel ikke så mye å reklamere på, men når det ikke kommer noe mer må det kunne gå an å få pengene igjen på et produkt med vesentlige feil/mangler!

     

    Husker jeg gikk å siklet over P990, men den ble utsatt i uendelige tider. At de ikke har greid å få mobilen til å virke på den lange tiden er jo bare helt fantastisk dårlig! Nei, jeg har nå en meget utslitt P910 i lomma, og lurer litt på hva jeg skal gjøre når den snart tar kvelden.

     

    Er vel ikke P990 brukerne som skal ta støten for den misslykkede PS3 utgivelsen :p

  10. "BrightView er rett og slett kontrastbelegg" Er dette det "fantastiske" belegget som på arket glinser like mye som i virkeligheten? :p  Kan bare ikke skjønne denne trenden med at nye pcer skal ha så glinsende skjermer med innsynsvinkel lik null.

    8574542[/snapback]

     

    Da tviler jeg på at du har prøvd dette. Har selv en nx9420 med 17" BrightView skjerm, og kommer aldri til å gå tilbake. Det er bare sinnsykt digg å jobbe på. Jobber som konsulent, og det er ikke få kunder/andre konsulenter som har kommet bort for å se på "den fantastiske skjermen".

    8576095[/snapback]

     

    Jeg vet ikke hva dette kontrastbelegget er jeg. Men jeg har på følelsen at de reklamerer med slike fancy benevnelser på glinseskjermer. Har en HP Pavilon dv2130ea nå, og her ser det meget bra ut, helt til man beveger seg litt for mye opp, ned, ut, inn, tilsides frem eller tilbake. Dette er selvfølgelig ikke bare glinsebellegget sin skyld, men den dårlige innsynsvinkelen.

  11. Da har maskinen vert i min besittelse en stund og jeg kan godt anbefale denne maskinen. 14.1" er en perfekt størrelse på en bærbar. Pcen yter bra, klarer CSS og HL2 fint.

     

    En ting jeg ikke er fullt så fornøyd med er skjermen. Vel og bra å se på, men hva skjer med at alle pcer skal ha superglinsende overflate på skjermene? Man kan jo ikke sitte i nærheten av noen form for lyskilde om man skal unngå gjenskinn.. Og innsynsvinkelen.. Huffåhuff!! Jeg hadde gjerne lagt i en 1000lapp for bedre skjerm. Er dette noe som er standardisert slik at jeg kan klare å sette i et lcd panel fra en annen produsent?

     

    Ellers så har jeg tenkt litt på å oppgradere fra 1024 til 2048 RAM, mest fordi jeg liker å "mekke" litt, og så har det vel litt ytelsesforbedring etterhvert. Tenker også litt på at 1024 kan bli litt lite når det deles med skjermkort og man kjører et par program.

    Noen som vet om man mister garantien ved å gjøre dette selv? Tenker også på å oppgradere harddisken, men det venter jeg med til man får større enn 160GB. 40GB ekstra er ikke verd 1000kr..

  12. Hvis alt er som skulle være, så er det ikke bare meny, men helle loader som det burde fjernes.

     

    En måte å gjøre det:

    -helst starte fra Vista plate

    -velg repair consol etter språk valget (install bilde, ned til venstre)

    -klikk neste og velg command prompt.

     

    her skifter du over til CDrom:

    eks.

    X:\sources>_

    Skift over til Cdrom med  G: eller E: og enter

    G:\cd boot  enter

    G:\boot>bootsect /nt52 sys  og enter.

     

    Du får meldning om det er ok.

     

    Da skal loader til Vista være borte.    (bootsect /nt60 sys) får det tilbake slik det var.

     

    Det er det som er riktig å gjøre. Hadde du noe spesielle konfigurasjoner, så må du undersøke litt mer.

    8268593[/snapback]

     

     

    Takker så meget. Det virker nå :w00t:

×
×
  • Opprett ny...