Gå til innhold

8DX8QO0Y

Medlemmer
  • Innlegg

    2 278
  • Ble med

Innlegg skrevet av 8DX8QO0Y

  1. Igjen kommer du med "talking points" fra din egen leir. Klassisk stråmann.

     

     

     

    Man snakker fortsatt om hullet i ozonlaget, og man konstaterer at det minker etter som mengden av KFK'er og andre ozonnedbrytende gasser i atmosfæren sakte med sikkert går ned. Og den går ned fordi Montrealprotokollen forbød produksjon og bruk av KFK'er, samtidig som det fantes alternative produkter som enkelt kunne fases inn. (Mye takket være overbevisende argumentasjon fra Reagan og Thatcher på 80-tallet. Du vet, de kjente liberalerne der.)

    Hvor du har det fra at utslippene har økt skulle jeg gjerne likt å vite.

    For du tror vel ikke at det er CO2 som bryter ned ozonlaget? :eek:

    Kina pøser KFK ut i dag også. Men dem er det bare synd på.

  2. Tredje verden, får meg til å tenke på plastikkmalstrøm i havet og plastikkavfallsbekker i sør-øst Asia.

     

    Dersom det er økonomi som står bak produksjon av søppelberget, så kan økonomiske grep gjennom noen som har fått mandat til å utstyre synderland med bøter for forhold A og forhold B være et fint virkemiddel. Det betyr ingenting om det er tredje verden. Det som er fint med tredje verden er at de har mindre infrastruktur å endre på. Dersom man har god kunnskap og teknikk, så kan et tredje verden land faktisk bli en foregangsnasjon på tiltak A og tiltak H.

     

    Så ja bøter til alle nasjoner som driver med drivhusgasser, forsøpling og andre ting "miljøvernpolitiet" kan grave fram. Dersom det også betales penger for tips om smuss, så vil det være flere som graver fram smuss om svineriet.

     

    Tredje verdens land kan få litt prosentmessig reduksjon pga. betydelig lavere levestandard (sånn tenker jeg), men de skal langt langt i fra frifinnes bare fordi de er kunnskapsløse slaver av et eller annet billig svinerisystem for sin nasjons utvikling. Et annet grep kunne være at alle bistandsmidler oppfordres først å gå via "miljøpolitiet", slik at de kan ta skyldig beløp å trekke i fra bistandsmidlene f.eks.

    Det er tredje verden som produserer det meste av søppelet. Skal de få rabatt fordi de skiter i eget reir?
  3. Garmin er nok veien å gå. Sier jeg som har en Suunto. Hvis jeg kan bruke armbåndsur igjen blir det trolig en Garmin. F.eks. bruker Garmin torx skruer i stedet for flathode skruer, torx er mye lettere å åpne når man sitter med to skrujern og skal skru imot hverandre for å få av og på klokkereimer.

×
×
  • Opprett ny...