Gå til innhold

Hadron

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hadron

  1. Hvis dere virkelig har tro på menneskers frihet og liberalisme så dra til Somalia og se hvor lenge dere overlever i deres helt frie økonomi. Faktum er at folk flest vet ikke best, folk vet mye men noen regler må vi ha. I deres øyne så er man enten en tyv av en sosialist eller en frihetselskende liberalist. Kommunisme fungerer ikke, det er blitt bevist men i dag så har vi en kapitalistisk økonomi kombinert med de sosiale godene som et godt samfunn kjennetegner.

     

    Dere bor faen meg i verdens beste land, og likevel syter dere og klager. Ikke forstå meg feil, ting må forbedres spesielt når det gjelder effektivitet, men å fjerne staten helt kommer til å gjøre dere til slaver av det fåtallet rike mennesker.

     

    Ironisk nok så er dette samme måten republikanerne vinner stemmer på i USA, de klager og klager. Det som er så ironisk er at de fattige og religiøse stemmer for en liberalistisk politikk som bare tjener de som kan sende barna sine på privatskoler for å bli noe.

  2. Beklager men jeg vil ikke gjøre landet vårt til et Amerika, hvor den sosiale mobiliteten er altfor lav.

    Jeg betaler heller mer skatter fordi jeg vet at både jeg og andre har tjent så mye på det som vårt samfunn gir oss.

    Ikke alle har rike foreldre til å betale for utdanning, og du sier man burde jobbe, noe som er helt rettferdig. Men når man får privatskoler for rike barn som i tillegg slipper og jobbe som igjen går på bedre skoler så begynner skillet mellom rik og fattig å øke.

     

    Alle de som tjener penger i landet, spesielt de som tjener mye, skylder sin rikdom til samfunnet og arbeiderne under de. Hardt arbeid skal belønnes, men det skal ikke være slik at hvis du jobber i kassa på Kiwi så er du et dårligt menneske som fortjener det.

     

    Fakta er at det er bare et mindretall mennesker som kan tjene masse penger, noen må tømme søpla di.

  3. Se på dette bildet så får du kanskje en ide av hva som har skjedd med Palestina:

    israelpalestinemapel2.jpg

    Palestinerne har blitt tatt fra landet sitt, okkupert, bokstavelig talt gjerdet inn og du klarer ikke å se hvorfor de er sinte?

    Du har helt rett i at rakettene ikke er en god løsning, men Israel, som har et av verdens sterkeste militæreforsvar og en fungerende regjering med kontroll har et større ansvar.

     

    Med tanke på at en Hamas-rakett drepte to sivile palestinere her om dagen. Så blir det litt vanskelig å telle lik for å finne ut hvilken part som er den verste.

     

    La oss se, 2 sivile israelere døde, BBC sier: "The UN says at least 25% of the 402 Palestinians killed were civilians; Palestinian medical officials say more than 2,000 people have been injured.

     

    Israel is refusing entry to Gaza for international journalists and has declared the area around it a "closed military zone", leading to speculation a ground offensive into the tiny coastal strip could be imminent. "

     

    Er det din ide om rettferdighet?

  4. Jeg har lite sympati for den Israelske regjeringen da de faktisk har hjulpet Hamas for å hindre palestinerne i å stå sammen. Det ble gitt støtte til Hamas for at de skulle få et fotfeste i forhold til PLO som var en sekulær organisasjon som også støttet Palestina.

     

    Link

     

    Dessuten har jeg lite respekt for et land som dreper over 300 mennesker, skader godt over 1000 fordi de allerede er okkupert og dreper 3 mennesker.

     

    Uansett så består jo Palestina av flere selvstendige grupper som driver terror, men å blokkere mat og angripe hele befolkningen er bare umenneskelig.

     

    gazabyava841122at5.jpg

     

    Sverige-Norge analogien er så langt fra virkeligheten at det ikke kan sammenlignes, det er så og si ingenting igjen av det originale Palestina og de er okkupert i det som var sitt eget land.

     

    westernlogicbylatuff2rd5.jpg

  5. Men igjen: hvis man skal vente til hver en "naturlig" forklaring er forsøkt, ville det bli lenge å vente. Ganske mange århundrer ville jeg tro. Men jeg hadde hastverk, måtte finne en løsning innen min begrensede levetid på jorda.

     

    "Vitenskapen kommer til å finne svare på det meste men det kommer til å ta så lang tid så da velger jeg å gå stikk i strid mot logikken og tro på Gud."

     

    Jeg kan forstå at et univers hvor vi vet eller tror ganske sterkt på en gud kan være mer behagelig å leve i, jeg vet jo egentlig ikke men det blir et veldig stort selvbedrag.

  6. I bibelen står det at Maria fikk en sønn mens hun var jomfru og aldri hadde hatt sex. Og de som skreiv dette mente det bokstavelig. Men senere nå som vi har funnet ut at man kan ikke få unge ved å være jomfru, så finner vi ut "Bibelen mener ikke dette bokstavelig. Vi må tolke det på en annen måte" dette finner vi eksempler av overalt i bibelen. Folk finner ut at dette ikke passer så man bestemmer at man ikke skal tolke det bokstavelig. Og finnes tusen vis av slike tolkninger. Og mange er uenig med hva bibelen mente ved å skrive dette. Det kommer tilbake til hva du tror, og hva funger får deg. Så personlig mener jeg at bibelen ble så og si skrevet får å være sann. Men så kom det en ny verson som sa at du kan tolke den som du vill. Thats it.

     

    Så fordi vi finner ut at en hendelse er praktisk talt umulig så betyr ikke det at det er noe galt med Bibelen men at vi må tolke det på en annen måte?

     

    Ergo kan man ta hvilken som helst tekst og leve etter den men hvis man finner noen feil så gjør ikke det noe fordi vi kan bare tolke det på en annen måte?

    Man fant vel ikke ut at de ikke mente det bokstavelig men snarere at det ikke er mulig og at Bibelen da er mest sannsynlig fiksjon.

  7. Det er veldig mange ateister på dette forumet og generelt sett så er de fleste ateister mer intellektuelle enn teister, men dessverre så er det alltid folk som oppfører seg som idioter og siden det ganske sikkert er flest ateister på dette forumet så blir det nok en liten overvekt av idioter.

     

    Det er sikkert også fordi mange ateister rett og slett ikke liker religiøse og har lyst til å se de svare på pinlige spørsmål ang. religionen deres.

  8. Man kan med en veldig liten klype stole på det meste av vitenskapen sier fordi vitenskapen strever etter å forbedre seg selv og fjerne evt. feil.

    Hadde det ikke vært for vitenskapen hadde vi ikke hatt alt fra våpen til medisiner så vitenskapen har et generelt sett bra rulleblad.

     

    Jeg tør påstå at vitenskapen har gitt en bedre og mer logisk forklaring angående artenes mangfold og mange andre ting enn de fleste religioner der ute.

  9. Jeg har en acer aspire 5720zg med 4 gbram men drar fillen ikke aoc!

    jeg drar wow å bioshock(på medium) men fillen ikkje conan!!!

    har hatt early acsess men kjøper fillen ikkje spillet i dag vis ikkje det virker!!!

    dårlig å ha såååå store krav tilogmed på low!!!! jeg hadde det på low men hadde faen bare 6-9fps!!!

     

     

    conan sorry men du feilet!

     

    Haahahahah, nå får du roe deg litt ned og kanskje forklare hva slags grafikkort du har.

  10. Jeg tror vi helt trygt kan si at religion og indoktrinering av barn i barndommen ikke er noe stort problem, spesielt her i Norge. Men det skal sies at religion og indoktrinering skaper både i USA og Midt-Østen dypt fundamentalistiske og xenofobiske mennesker, noe jeg mener ikke tjener menneskeheten i det hele tatt.

     

    Det blir også galt for staten å kontrollere eller si hvordan vi bør oppdra barna våre men sannheten er at mange mennesker kanskje ikke burde være foreldre i det hele tatt og at staten burde gripe inn. Jeg tror at hvis dypt religiøse ville skadet barn eller andre mennesker på noen måte så ville de bli raskt fratatt barnet sitt/sine og/eller straffet, heldigvis så har jeg ingen konkrete eksempler her i Norge.

     

    Jeg tror at sålenge vi lar barna tenke selv når de er gamle nok, og ikke sier at det og det er rett og galt så har vi gjort en god jobb. Jeg tok ingen skade av å gå i kirken som barn, det bare forsterket min ateisme.

  11. Hva slags skader eller traumer som offeret får er avhengig av flere faktorer, såklart er ikke noen form for overgrep bra men miljøet rundt offeret og miljøets reaksjon spiller en viktig rolle for reaksjonen til offeret.

    Jeg tør påstå at mange unge gutter på elleve år, kanskje mindre ikke vil få dramatiske traumer og livet sitt ødelagt ved å ha tatt på en manns penis, uten om å ha visst det, men den siktede hadde tross alt tvunget flere til oralsex og satt de i veldig ubehagelige situasjoner noe som kan være mye farligere.

    Jeg er ingen psykolog men det finnes sikkert noen her som vet mer om dette enn meg.

    Hvis mediaet sier at folk tar skade av Staff sine uttalelser (ved å bringe tilbake vonde minder etc.) så er det meget hyklersk å lage så mye oppstyr, men jeg har full forståelse da dette er det som folk er opptatt av og der ligger pengene.

×
×
  • Opprett ny...