Gå til innhold

mrmee

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrmee

  1. CaZpeR skrev (2 minutter siden):

    Åh! 😕 den er kjip.... men når det er sagt så har jeg fått slike beskjeder fra Elkjøp kundeservice tidligere hvor de endte opp med å sende før allikevel da de sendte direkte fra sentrallager i Sverige. 

    Ja. Når jeg pratet med første gang jeg sjekket status på min bestilling sa de at de skulle sende 4 dager før, så krysser fingrene for at det faktisk skjer. Samtidig er nok ikke Microsoft helt happy med at det dukker opp bilder og videoer at folk får konsollene sine før lansering på diverse forumer..

  2.  

    Dette var det jeg gledet meg mest til! Men..så har jeg jo plex app på TV`en .. Men men, styre ALT fra xboxen bir bra da!

    Så lenge jeg får en uten ulyd først.. kan jo ta sin tid

     

    EDIT:

     

    Noen som har valgt Advanced Exchange ifra xbox support?

    Hvilket tidspunkt kommer UPS på? Dagtid\kveldstid?

     

     

    UPS mannen ringte meg tidlig på morgenen og lurte på når jeg kunne ta i mot pakken.

    Fikk valget mellom 09-12 og 12-14.

     

    Kunne også levere på annen adresse enn det som var avtalt (f.eks jobb)

  3. Da har jeg fått min erstatningskonsoll fra Microsoft. (Lot. no 1540) Så langt er den..... Stille :)

    Hører selvfølgelig litt fra vifta men det er ikke lenger overdøvet at masse knitrelyder

     

    Kudos til UPS mannen som tok med seg min gamle konsoll samtidig

  4. Hvordan går man fram med advanced exchange?

     

    Du får valget når du snakker med de på telefon. Istedenfor at UPS henter konsollen din og at du må vente på at den eller en erstatning kommer tilbake så kommer ny konsoll først, hvor du så pakker inn din gamle konsoll i samme eske og sender tilbake.

     

    Det eneste minuset med dette er at de reserverer et beløp på ditt kredittkort som sikkerhet for at du sender tilbake konsollen. (må gjøres innen 14 dager)

  5. Jeg var innom Expert i Oslo sentrum i dag og alle Xboxene de hadde var fra samme "lot no": 1425.

    Så min 6 dager gamle Xbox one må nå på service hos MS :mellow:

     

    Gikk for "advance exchange" varianten deres så krysser fingre for at den jeg får tilsendt oppfører seg bedre (selv om jeg har lest om folk som har fått konsoll tilbake med akkurat samme problem)

  6. Arg. Kom hjem i stad med ny Xbox one og den kniter og koser seg. Ikke veldig høyt, men nok til at du legger merke til det stort sett hele tiden. Forsvinner så fort jeg går inn i et spill.

     

    Tok den med tilbake til min lokale Expert butikk (Storo) Testet med en annen konsoll som oppførte seg på samme måte så de virket fast bestemt på at det var vifta og at det skulle være sånn :nei:

     

    BTW: Skal dere ha tak i Super Time Force (En av gratisspillene denne mnd) må dere sette område på konsollen til f.eks usa og laste ned derfra..

  7. Tidligere i sommer kjøpte jeg Xbox One da jeg ikke orket vente helt til konsolleb ble lansert her i Norge i september, jeg er veldig fornøyd med konsollen og spillene.

     

    I dag byttet jeg språk og lokasjon fra USA til Norge, bare for å se forskjellen på spillprisene. Jeg ble ikke akkurat sjokkert. Spill som koster 300 kroner i den amerikanske butikken koster 500 - 600 kroner i den norske.

     

    Tror dere at norske brukere blir tvunget over til den norske versjonen av Xbox One operativsystemet hvis brukeren allerede bruker den amerikanske versjonen, og i tilegg har kjøpt mange Xbox One spill digitalt fra før av i den amerikanske butikken?

     

    Jeg vil nemlig ikke betale 200 - 300 kroner mer for spill.

     

    Selv spill som har vært ute en god stund? (Forza, Dead Rising osv?)

  8.  

    Var sånn når jeg forhåndsbestilte B:BC2 fra dem også, da hadde de ikke fått det fra levrandøren på grunn av en de hadde fått for få spill å sende ut til sine kunder igjen. Svarte heller ikke på den første mailen som jeg sendte, fikk det svaret på den andre.

     

    Syntes det var litt merkelig siden jeg til tider har fått svar fra dem på de merkeligste tider på døgnet før, også lørdag og søndag.

     

    Ja samme her. Aldri hatt problem med de tidligere. Men både med Final Fantasy 13 og dette har det blitt forsinkelser, null kommunikasjon og utrolig lang svartid på mail (om svar i det hele tatt). utrolig synd, for de var en knallbutikk tidligere

  9. Jeg merker jeg er litt skeptisk til Elkjøp. Sist gang jeg forhåndsbestilte spill derfra (Halo 3 ODST) kom spillet 9 dager etter release (!)

     

    Noen som har forhåndsbestilt spill hos Elkjøp i det siste som kan bekrefte om de nå har blitt flinkere til å levere til releasedato?

  10. Da er det jo posten sin feil vel?

     

    Tja. Både og... Elkjøp sender som regel ut varene sine fra et lager i Sverige. Gjøres det på kvelden før release kommer det som regel ikke frem dagen etter. Jeg vet ikke helt hva slags deal Elkjøp har med posten men virker ikke som deres varer har super prioritet hos posten heller. Mulig de bruker en annen transportør før varene går videre til Posten også???

  11. Heisann

    Etter noen år med en sliten pc som er arvet fra jobben, har jeg vurdert å gå til anskaffelse av noe bedre.

     

    Jeg ønsker å ha en stille og rask pc som klarer de fleste ting ganske bra. Jeg spiller ikke veldig mye på pc, men blir sikkert litt om jeg kjøper en ny. Så fint om den takler litt spilling også :)

     

    Jeg har tatt utgangspunkt i Komplett Gamer i25, men har gjort noen endringer. Er ikke 100% sikker, så setter pris på noen innspill eller forslag til endringer

     

    NZXT HUSH, Black Aluminum Front

    Usikker på om jeg skal gå for denne eller Antec Nine Hundred

     

    Corsair Powersupply 550W Bulk

     

    Asus P5Q PRO, P45

     

    Intel Core 2 Quad Q9400 2,66GHz

    Usikker på om jeg skal gå for denne eller Intel Core 2 Duo E8500

     

    PowerColor Radeon HD 4870 "PCS" 512MB, GDDR

     

    Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 4096MB CL5, Kit

     

    Samsung SpinPoint F1 640GB SATA2 16MB 7200RPM

     

    Sony NEC Optiarc DVD±RW burner AD-7200S

     

    Samsung 24" LCD Syncmaster T240

×
×
  • Opprett ny...