Gå til innhold

Lars Paulsen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lars Paulsen

  1. Bedrifter, som alle andre har rett til å nekte innsyn på sin nettside om de ønsker det. Dette er ikke noe man skulle trenge å spørre EU om. Det er heller ikke noe vi noen gang kommer til å gidde å spørre EU om. Restriksjoner er til for å brytes, om de går inn under privatlivets fred eller bedrifters rett til å eksistere.

    Jeg ser ofte på NRK mens jeg er i utlandet. Det er noe som hater VPN.

    Snart blir det eneste skillet mellom de som kan se hva de vil uansett hvor de; De som lærer seg å bruke VPN, og de som ikke gjør det. Kan du ikke bruke det, er det kun fordi det ikke er så viktig for deg at du gidder å lære deg det.

  2. De fleste store firmaer er faktisk for Nettnøytralitet.

    Eksempler er Google, Facebook, Twitter, GoDaddy.

    De som er mot Nettnøytralitet er ofte de små ISPene, som ikke vil ha noen sjanse for å starte opp der hvor de store ISPene allerede er.

    Ja, det er innviklet, men sjekk gjerne opp hvem som er for og mot. Sjekk også gjerne opp hva Nettnøytralitet egentlig er, hvilket de fleste ikke vet.

  3. Nettnøytralitet er jo det som har gjort internet til den suksessen internet er. Kan en bruke mildere ord enn IDIOT om herr Pai og fremdeles treffe sånn ca på kompetansenivået til fyren?

     

    Nettnøytralitet startet i USa i 2015. Jeg har vanskelig for å tro at Internettets suksess er avhengig av Nettnøytralitet.

    Ved å fjerne Nettnøytralitet, åpner man for fri konkurranse, og det er det som ga Internettet den frihet, som igjen har gjort det så utbredt.

    Etter at Nettnøytralitet ble innført i 2015, sluttet de største ISPene å investere i nye nett, fordi de ikke regnet med konkurranse i fremtiden. Det er hva du får når staten kommer inn og sier at alle skal ha det likt; At alle har det like dårlig.

×
×
  • Opprett ny...