Gå til innhold

lamer

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lamer

  1. Ser at noen nevner at jeg isteden burde få NAV til å bekoste sertifiseringer isteden; problemet er at de ikke vil gjøre dette, med mindre jeg kan garantere at det vil føre til en jobb i andre enden. Hvordan overbevise NAV om at dette er veien å gå fremfor 3 år på høgskolen? Uansett, har jeg fått mye å tenke på  :hmm: ...

  2. Hei, er en mann på 49 år som har jobbet innen IT i cirka 20 år. Er selvlært og har noen få (og gamle) sertifiseringer, ellers lite formell utdanning. Har gått på en smell og vært på AAP i nesten 5 år nå. NAV har gått med på å la meg ta "Informatikk: design og utvikling av IT-systemer" som går over 3 år og tilsvarer da bachelor. Jeg vil da være 52 år og nyutdannet hvis alt går som det skal. Er dette et bortkastet studie? Burde jeg valgt noe annet innen IT eller noe helt annet. Link til studiet jeg har søkt på: http://www.hiof.no/studier/studietilbudet/viser-aktuelle-beskrivelser?displayitem=961&module=studieinfo&type=katalog#/aktuelt

    Informatikk: design og utvikling av IT-systemer 

  3. Hei, 

     

    Jeg har en tekstfil som skal importeres i Excel, settes med forskjellige kolonnebredder og deretter settes inn i et nytt regneark. Tekstfilen består av både tekst og tall. Dette skulle helst ha vært automatisert med en makro, da dette er noe jeg ofte gjør (med forskjellig tekstfil hver gang). Tekstfilen inneholder både tekst og tall, og alt skal være med i det nye regnearket (Jeg har under utprøving merket at Excel har fjernet alle nullene - dette er ikke ønskelig). 

     

    Noen som kan hjelpe?

  4. Jeg har selv bruk Xpand sine på min eldre TV, men de har ikke noe informasjon om at de fungerer mot din TV.

    Xpand er de som står bak selve teknologien til de aktive brillene, og lagt før selve brillene for Philips og andre.

    Fordelen med Xpand sine egne, var at de var hakket bedre å ha på, spesielt de siste ladbare de ga ut.

     

    Vet at Philips etter den tid har kommet med enklere briller, som er dårligre bygd for å få ned prisen (akuratt som resten av produsentene har gjort.

     

    For å ikke være uheldig å kaste bort penger på noe som ikke funker, så ville jeg søkt på nummeret som står på selve brillene (hvis det gjør det), og sett som du finner noen på ebay, ellers kun kjøp Philips originale.

     

    Ellers så må du velge en av de aktive versjonenes om er her: http://www.elkjop.no/search?SearchTerm=3d+briller+philips&search=&searchResultTab=

    Men kun kjøp de som er prikk like de du har fra før

    Takk for utfyllende svar  :)

  5. Trenger litt tips så ikke jeg bestiller feil her. Har en PC med HDMI-tilkobling som jeg har koblet til en monitor. Jeg har også en TV i samme rom. Jeg vil ha både monitor og TV koblet til datamaskinen, uten at jeg behøver å nappe ut noen kabler hver gang jeg vil skifte mellom dem. Hva trenger jeg da? Jeg har sett på noen HDMI-splittere, men de har flere "input" innganger og bare en "output", vil de fungere?

     

    Fint om noen kan hjelpe meg :) !

  6. Har installert en Asus RT-N16 router med Tomato 1.28 og koblet på en WD Elements 2TB USB disk. Jeg har delt ut share osv og alt fungerer som det skal bortsett fra en ting: navnet på disken er 'RT-20CF30CE335D' og det er jo litt slitsomt å gå rundt og huske på. Jeg ville heller at disken skulle het NAS. Er det noen som vet hvordan jeg endrer volumnavnet?

×
×
  • Opprett ny...