Gå til innhold

KendrickLlama

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KendrickLlama

  1. Hei.

     

    Tenker å kjøpe meg en Galaxy Watch 46mm, men føler i utgangspunktet jeg ikke trenger en med eSIM og 4G, men det er jo minimalt med utvalg av versjonen uten eSIM i Norden. Finner kun i et fåtall nettbutikker (

    https://www.computersalg.no/i/4706971/samsung-galaxy-watch-46-mm ).

     

    Vet noen om det er noen "ulemper" ved å kjøpe denne, kontra 4G-versjonen som "alle" har? Bortsett fra at den ikke kan ha eSIM så klart. Er dette en "utenlandsk" versjon uten støtte for norsk, for eksempel?

     

    Frister litt mer med en versjon til 3000,- kontra 4000,- :-)

     

    Ser jo at versjonen med eSIM har vært på tilbud til tider, men er jo ikke godt å si når det kommer igjen.

  2. Jeg har fagbrev som elektriker og går nå teknisk fagskole innen Elkraft (alt fra regning på strøm/spenning til AutoCAD og PLS). Jeg er egentlig mer interessert i elektronikk/programvare og tenker å skifte litt retning mot IT når jeg er ferdig med fagskolen. 

     

    Jeg er generelt god med PC/mobil og har litt erfaring med HTML, CSS og bittelitt JS. Har også litt erfaring med Sharepoint/365. Det er egentlig mye innen IT som kan friste meg, diverse programmering osv. Har sett litt rundt på både kurs og skoler. Kommer du like langt med å ta en del kurs m/ sertifiseringer som 1 års studium eller bachelor? Selvfølgelig koster det en god del mer med forskjellige kurs men så går det samtidig mye fortere enn en bachelor. Jeg lærer ganske fort og klarer å ta til meg mye informasjon. Om dere har noen ideer om retninger hvor jeg i tillegg får bruk for fagskole utdanningen min tas det i mot med åpne armer! Er det noen retninger som anbefales mer enn andre mtp. kunnskap som vil være mer nyttig i fremtiden?

     

    Takker for alle svar! :-)

×
×
  • Opprett ny...