Gå til innhold

MaritaTL

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MaritaTL

  1. Hei:) Jeg tenker å piffe opp bilen min litt og tenkte å bestille deler fra nett i og med at prisen er betraktelig bedre. 

     

    Jeg trenger ny dynamo og fikk prisantydning på 15.600 fra verkstedet. Dette er inkludert jobben, men likevel.. 

    Jeg fant denne på nett https://www.eurodel.no/dynamo/citroen-xsara-picasso-n68-1-6-70kw-30605-cid og prisforskjellen er jo latterlig. Men er det noen som har noe erfaring med å kjøpe deler på nett? Noen jeg burde tenke på på forhånd, eller noe som kan dukke opp senerer? 

     

    Setter veldig pris på alle svar:)

  2. Bra tråd. Leste flere av den HaugsBilSalg og han kan ikke være riktig han karen.

     

    http://finn.no/finn/car/object?finnkode=12...amp;WT.svl=Link

     

    Har de siste 10 årene vært eid av ei knall deilig dame. Hun var i sin beste alder og hadde super flotte pupper, og en sinnssykt deilig hekk. Sannheten er krystallklar. Jeg gikk og siklet på henne under hele handelen. Slafs, slafs... Hadde kona mi funnet ut dette, hadde jeg fått pryl. I alle fall hadde hun forsøkt..

    Virker som han vet hvem han reklamerer til hvertfall :D

  3. Hei:) Fin tråd! 

     

    Jeg har et spørsmål; jeg hadde bilen på EU godkjenning og fikk dårlige nyheter; for mye rust på understellet som påvirket stivheten. Det var veldig kritisk/omfattende. Jeg fikk bilen fikset men syntes at sveisen har etterlatt en ujevn finish. Kan det være en løsning og lakke over bilen en gang, eller kan det også hende at litt pollering holder?

×
×
  • Opprett ny...