Gå til innhold

Aram Surchy

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aram Surchy

  1.  

    Nicehash har gjort endel valg mtp sikkerhet som har gjort at min tillit til dem er borte. Det er også slik at så lenge en får betalt i BTC så vil det ikke lønne seg med små transaksjoner (ut av deres wallet som er ett stort mål for hackere). Dermed er de imo uaktuelle for gaming-minere med mindre de gjør noe med sikkerheten. BTC blir stående i Nicehash sin BTC wallet for lenge. 

     

    Jeg har tapt 0,015BTC på dette. Dette er endel dager med mining på min gaming maskin (4790K, 1080TI og R9 270x).

    Maskinen har stort sett lagt på ca 0,7 mBTC/dag. Og det lønner seg ikke å overføre ut til ekstern wallet før en har samlet opp minst 10 mBTC. Helst mer. Dermed er en egentlig avhengig av at "Man in the middle", som i dette tilfellet er Nicehash, har orden på sin sikkerhet og ikke gjør seg til ett enkelt mål ved å ha 150K minere sine btc samlet.

     

    Jeg har mine tvil til at Nicehash kommer seg på beina igjen etter dette. Jeg anser min mining balanse som tapt og har gått over til alternative mining systemer. Om de klarer å stable seg på beina igjen og får betalt ut det de skylder til minere og kjøpere vil jeg vurdere de igjen. Men kun om de endrer på systemet og ikke har alt i en heldigital btc wallet (kremt kremt....).

     

    Edit: Det at noen kan via VPN og innloggingen til en av teknikerene overføre alt ut uten at noen lurer, bygger ikke akkurat opp tillit til sikkerhet. Å ha 4700BTC stående i en digital wallet er rimelig tullete. Paper Wallet.... kremt kremt...

     

    hvilke alternative minere anbefaler du?

    jeg er usikker på hva dere har valgt å gå til, men har hørt litt om winminer, computta og krytex. jeg har prøvd begge de første men vil nå prøve sistnevnte. computta ga en hel grei betaling, winminer var også helt ok men kryptex høres mer lovende ut samt med lite payment sum. tror det var så mye som 26kr du måtte ha inn for å bli betalt. :) hvis dere vet om noe annet like lett som nicehash, gi meg tips! :)

×
×
  • Opprett ny...