Gå til innhold

Toff1

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toff1

  1. Jeg godtok handelen ved å svare; «Det er ok, da vippser jeg over pengene». Fikk ikke overført pengene da jeg videre skulle få nummeret. Dagen etter fikk jeg melding om at det ikke blir noen handel likevel. Jeg prøvde å vise til nettsider med artikler som la vekt på at en avtale er en avtale, samt at å avbryte en «deal» på denne måten ikke er i tråd med kjøpsloven. Deretter skrev selger at vedkommende hadde ombestemt seg og benyttet seg av angreretten, noe jeg mener er irrelevant da angreretten kun gjelder for kjøper (?) Angående frakten skrev jeg at jeg sjekket Posten sin hjemmeside og at frakten blir på 48,-. Selger sa videre at h*n ikke ville ha flere meldinger fra meg. Virket ganske bestemt på ikke å selge, enda vi hadde inngått avtalen. Dette er en gjenstand som jeg sannsynligvis ikke vil få mulighet til å kjøpe igjen, selv om prisen var grei. Antikviteter kan ikke reproduseres.

     

    https://hjelpesenter.finn.no/hc/no/articles/211476509-Ofte-stilte-spørsmål-om-kjøp-og-salg

     

    https://www.google.no/amp/s/www.dinside.no/okonomi/har-du-sagt-du-vil-selge-ma-du-selge/69578134/amp

  2. Selgeren hadde lagt ut en gjenstand til 500 kr. Jeg spurte om vedkommende ville gå litt ned i pris, og selgeren ga meg et tilbud på 500 kr med frakten. Slik lød det: 500 kr inkl. Frakt så har vi en deal. Nå ønsker ikke selgeren lenger å selge gjenstanden for prisen vi hadde en avtale på. Hvilke rettigheter har jeg? Har skriftlig dokumentasjon på Finn.no sitt meldingssystem.

  3. Våren er kanskje ikke den ideelle tiden for viltkamera med de varierte værforholdene, men jeg skal sette meg inn i brukermanualen. Er ikke den dyreste modellen, så det er nok begrenset hvor mye man kan forvente av den. Mange takk for nyttig tips og utfyllende svar.

  4. Har fått i oppgave å skrive en tekst om kulturkonflikter i sangen "Sommerfuggel i vinterlend" av Halvdan Sivertsen. Samtidig skal jeg ta for meg hvordan vi kan tolke sangen ut ifra låtskriveren, såkalt personfokus, samt si noe om miljøet i sangen. Så langt har jeg skrevet at Sivertsen er sosialist, og mange av sangene hans er skrevet som en slags kritikk til samfunnet. "Sommerfuggel i vinterland" omhandler en flyktning som kommer til Norge, og jeg-personen vet at vedkommende har mye å by på ("fargan du viste meg"). Noen forslag til hva jeg kan fokusere på og hva jeg kan skrive videre? Hadde satt pris på om noen kunne komme med innspill. 

×
×
  • Opprett ny...