Gå til innhold

CT0JEEXD

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CT0JEEXD

  1. Apropos fuck ups.. En kamerat av meg lånte mobil sin for å kontakte banken sin (som tilfeldigvis er den samme som min). Han ringte for å sperre bankkortet som hadde mistet. De stilte ham flere rutinespørsmål og han oppgav sine egne personopplysninger. Utrolig nok klarte de å sperre mitt kort istedet, mens hans tapte kort forble usperret. Da jeg like etter skulle handle og betale i butikken, så ble kortet avvist tre ganger. Da jeg tok turen til minibanken, ble det slukt. Jeg ringte kundeservice og de sa at kortet mitt var blitt sperret for en time siden. De påtok seg skylden men unnskyldningen satt veldig langt inne, før jeg omsider fikk et vagt "beklager". Et sperret kort kan ikke gjenåpnes og jeg måtte vente 6 dager før jeg fikk nytt. De sa innledningsvis at det tilkommer et gebyr for dette på 200 kr. Veldig provoserende å høre når det er dem som har forårsaket problemet. De gikk imidlertid med på å ta kostnaden selv. Årsaken til svikten var rett og slett at de blindt hadde sett på telefonnr det ble ringt fra og tenkte det var meg, rutinespørsmålene deres hadde med andre ord ingen ting for seg.

    • Liker 3
  2. Hei.

    Jeg husker fra den tiden jeg jobbet i elektrobransjen da hd-ready og full-hd var tema. Da ble det sagt fra de teknisk kyndige at full-hd var irrelevant for skjermer under 32", med begrunnelse om at det ikke var plass til alle pixlene på en så liten skjerm. Det eneste aberet, var selve skjermformatet hvis man valgte å koble til tv'en til pc (der vanlig oppløsning er 1280 x 1024 dpi). Er det da plass til alle pixlene på en forholdsvis liten skjerm med 4k, for ikke å snakke om 8k ?

    • Liker 1
  3.  

     

     

    ....men er det egentlig prioritert?

     

    Det kan det neppe være, en undersøkelse på ungdomsskolenivå konkluderte med at over 40% ante ikke hva renter er engang.
    Det er vel ganske få voksne også som kjenner den egentlige kostnaden ved å bytte bank 5 år inne i et annuitetslån. Er ikke så sikker på om finansnæringen er ivrige på at vi skal vite det heller ;o)

     

    God poeng, litt kunnskap hadde vel gjort at Luksusfellen ikke hadde eksistert...

    Det er allment kjent at forbrukslån er dyrt. Det er vel heller det at urovekkende mange (særlig unge) rett og slett driter i det og tar problemene som de kommer. Jeg ser mer på det som et holdningsproblem, enn et kunnskapsproblem.

×
×
  • Opprett ny...