Gå til innhold

eirine

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirine

  1. Takk folkens. Har forørvrig ikke løyet på meg noen grunner, alle tingene jeg har sakt har vært sant før i tiden. Skal prøve å sende inn dokumentasjon på psykiske problemer i fjor, og se hva de sier til det. Om de ikke mener det er nok så drar jeg bare inn

  2. Du må frakte den lovlig fra der den er til EU-kontrollen og tilbake ja, enten prøveskilter eller bilhenger. Evt f.eks NAF/Falken.

    Så må du få den registrert og forsikret og få skiltene på den før du kan kjøre den.

    Du kan altså ikke kjøre den lovlig etter EU-kontrollen, du må innom vegvesenet etterpå. De vet hva som skal til der :)

    https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Eie+og+vedlikeholde/skilt/avregistrering

     

     

    Du kan bruke prøveskilt i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

    https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Eie+og+vedlikeholde/skilt/proveskilt

    Okei, tusen takk! Det var veldig hjelpsomt :)

  3. Har et sterkt ønske om å komme meg ut av forsvaret.

    Har sendt inn dokumentasjoner på hudsykdommer og eksem, men det var ikke bra nok. Skal inn 15 januar men har virkelig ikke lyst.

     

    På fredag skal jeg til legen igjen å se om jeg får dokumentasjon på stress og bekreftelse på at jeg gikk til psykolog med selvmordstendenser i fjor. Gikk også på innsovningspiller og antidepressiva.

     

    Tror dere dette holder? Til tross for at jeg ikke har gått til psykolog siden august i fjor?

    Vet det er min borgelige plikt å dra i forsvaret, men vet også at det er svært mange som ønsker å dra inn. Jeg er dessuten ikke fysisk skikket for det. Fikk beskjed i sesjon 2 om at jeg skulle bruke året på å trene, noe jeg ikke har gjort. Har faktisk blitt dårligere trent, og er hvertfall ikke skikket for forsvaret fysisk.

    • Liker 1
  4. Jeg skal vrake bilen min. Kan jeg bare levere den dit, og fylle ut et skjema osv., eller må jeg søke, si ifra at jeg kommer, fjerne forsikring osv.? 

     

    Er dette noe bilverkstedet gjør for meg, slik at jeg bare kan levere den dit, så vraker de den for meg?

  5. Jeg har aldri dratt på EU kontroll med en bil før. Bilen jeg ønsker å EU godkjenne har vært avskiltet i flere år. Jeg vet EU godkjennelse tar ca 1 time, men får du den godkjent til å kjøres da med det samme? Må jeg ha prøveskilt fra der bilen står til der den skal EU godkjennes?

     

    Bilen står i Stavanger, og jeg skulle kjørt den opp til Finnmark. Men kan jeg bare fly ned til Stavanger, EU godkjenne den og bare starte opp til Finnmark med det samme etter det?

     

    Dersom det ikke går, hvordan er det med prøveskilt? Er det mulig å få prøveskilt godkjent gjennom Svergie og Finland, eller må jeg da kjøre Norge?

×
×
  • Opprett ny...