Gå til innhold

Cerunnir

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cerunnir

  1. Augmened Reality er et helnorskt guild på Twisting Nether og vi ser nå etter 1 shaman healer og muligens 1 DK tank. Vi er relativt casual og raider ikke mer en 2 dager i uken, siden vi ønsker å holde WoW som en hobby og ikke en “second job”.

     

    Vi har tatt ned 12/12 normal og 3/12 heroic så langt.

     

    Vi ønsker ikke folk under 18, men helst bør du være over 20. Gjennomsnittsalderen i guildet ligger rundt 23-24, med folk mellom 20 og 30. De fleste medlemmene er folk som har raidet siden classic og er meget gode spillere med tidligere hardcore raiding erfaring. Noe som gjør at når vi først raider er det veldig effektivt, noe det må være når vi kun raider 2 ganger i uken.

     

    Enten så kan du registere det på forumet vårt på www.ar-wow.com og presentere deg selv, eller så kan du ta kontakt med enten Snotraagh, Kiip eller Sverre in game.

  2. Dette er veldig nært opp til hva jeg kjører akkurat nå faktiskt.

     

    Jeg gikk for en i5-2500k, med 8 gig ram og et gigabyte p67a-ud4 hovedkort. Jeg beholdte mitt gamle 5770 skjermkort foreløpig. Avventer et par generasjoner før jeg kjøper ny GPU :)

     

    Jeg kjører også 2 av de diskene i raid, og jeg er meget fornøyd. Ytelsesforbedringen over 1 enkel disk er VELDIG merkbar. (Men ja, 1 SSD knuser enkelt et platedisk raid)

     

    Forsklag til hovedkort er:

     

    P8P67 (Normal) (eller et P8P67 Pro hvis du ønsker støtte for både SLI og Crossfire.)

    Gigabyte GA-P67A-UD4 (Dette tilsvarer Pro versjonen av Asus kortet)

  3. De kommer ca neste uke

     

    Hvis ikkje kommer de uka etter det. De som allerede har kjøpt sandy bridge, og som har tatt retur på det får de første korta som kommer, får kort først. De replacement korta er allerede på vei

     

    Takker for raskt svar. Da venter jeg nok til de kommer tilbake på markedet og går for en i5 2500k.

     

    Ifølge DustinHome.no skal P8P67 Pro til 1469kr støtte følgende minnehastighet: 1066 MHz, 1333 MHz, 1600 MHz, 1866 MHz, 2133 MHz, 2200 MHz

     

    Takk for forslaget. 1469kr er fortsatt litt dyrere enn jeg hadde tenkt meg. Men ser nå at på samme kort på MPX står det at den bare støtter PC3-10600, PC3-8500. Så det er tydeligvis litt feil i detaljene på noen sider. Tenker jeg bare venter til et par hovedkort har kommet inn i nettbutikkene og ser på litt forskjellige sider for å finne noe som passer.

     

    Hvis du ikke har planer om å bruke Crossfire eller SLI på noe punkt kan du liksågodt gå for P8P67 (Normal) istedenfor Pro versjonen. I praksis er eneste forskjellene på de korta støtte for crossfire og sånt.

  4. Ser helt greit ut. Men jeg ville ventet til sandy bridge kommer på markedet igjen å gått for en i5-2500k, dette vil gi det ca 20-40% mer ytelse for samme prisen. Utover dette ville jeg også ventet med SSD, siden 22nm SSD disker er rett rundt hjørnet. I praksis vil 22nm si at du får mer plass for mindre penger.

     

    Hvis du skal bruke PC'en til gaming og daglig bruk ville jeg droppa SSD disken og lagt penga i å skaffe et GTX560 kort istedefor 450.

     

    Kjøp heller en SSD disk på et senere tidspunkt og da en Sata3(6 GB/s) disk basert på 22nm tech, siden 60 GB fort blir full hvis du vil ha windows + 2-3 spill.

  5. Augmened Reality er et helnorskt guild på Twisting Nether og vi ser nå etter 1 tank, hovedsaklig en paladin tank. Vi er relativt casual og raider ikke mer en 2 dager i uken, siden vi ønsker å holde WoW som en hobby og ikke en “second job”.

     

    Vi har tatt ned 9/12 så langt, og vi har raidet Torsdag og Søndag siden den 6. Januar.

     

    Vi ønsker ikke folk under 18, men helst bør du være over 20. Gjennomsnittsalderen i guildet ligger rundt 23-24, med folk mellom 20 og 30. De fleste medlemmene er folk som har raidet siden classic og er meget gode spillere med tidligere hardcore raiding erfaring. Noe som gjør at når vi først raider er det veldig effektivt, noe det må være når vi kun raider 2 ganger i uken.

     

    Enten så kan du registere det på forumet vårt på www.ar-wow.com og presentere deg selv, eller så kan du ta kontakt med enten Snotraagh, Kiip eller Sverre in game.

  6. Denne ramen ville jeg gått for

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=618012

    Men hvis du skal drive en del med hd-redigering ville jeg gått for 8GB kit

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=618010.

     

    Som sagt ville for gaming gått for 2500K men bruker du programmer som støter hyper threading klin til med 2600K :thumbup:

     

    Men kan du svare meg på en ting, 2600k er vel ikke DÅRLIGERE enn 2500k til gaming? Skjønner jo at 2500 er nesten, eller like bra på mange benchmark, men hvis jeg går for 2600k så vil den være like bra eller bedre til gaming, pluss videoredigering og hyperthread etc?:D

    2600k e like bra til gaming som 2500k, kanskje en minimal forskjell (i7 bedre). Når det kommer til videoredigering og andre tyngre oppgaver har 2600k en fordel, men skal du bare spille er 2500k et bedre kjøp, med tanke på lommeboka.

     

    Da går jeg garantert for i7, mer fremtidsrettet og kan skryte av i7 :D men regner med det blir bra til videoredigering da også:)

    Åssen er i7 mer framtidsretta? i7 presterer vel rundt 2-3 % bedre enn 2500K overall, og lik gamingytelse. Det er ganske dårlig å kjøpe 2600K til en GAMING PC og visst du ikke skal drive med noe som drar stor nytte av Hyper-threading. Du sparer 700kroner på å heller gå for en 2500K prosessor, og de kan legges til i skjermkortbudsjett for å få et rått kort. Må jo balansere litt, og ha en dyrere CPU enn GPU i en gamer PC er lite gjennomtenkt.

     

    Hovedkortet og minnebrikkene funker godt til overklokking og gaming.

     

    Om noen år vil også spill ta i bruk multithreading på et mye bedre nivå en nå. Kjøper man en i7 (eller i5) så vil ikke prosessoren være flaskehalsen i PC'en på LANG tid. La oss si.. om 2 år så begynner det å komme ut spill som utnytter 6-7-8+ cores, og da vil i7 dra ifra i5.

  7. Augmened Reality er et helnorskt guild og vi ser nå etter noen nye medlemmer slik at vi kan starte 10 mans raiding over nyttår(Første raid dag er 6.januar, når folk begynner å komme tilbake etter juleferie). Vi er relativt casual og kommer ikke til å raide mer en 2 dager i uken, siden vi ønsker å holde WoW som en hobby og ikke en “second job”.

     

    Vi ønsker ikke folk under 18, men helst bør du være over 20. Gjennomsnittsalderen i guildet ligger rundt 23-24, med folk mellom 20 og 30.

     

    Alle er fri til å ta kontakt men vi leter spesiellt etter:

     

    Druid eller Paladin Tank

    Ranged DPS

    Shaman Healer

     

    Eneste classen som er for full å regne er warriors.

     

    Enten så kan du registere det på forumet vårt på www.ar-wow.com og presantere deg selv, eller så kan du ta kontakt med enten Snotraagh, Erikaa eller Sverre in game.

  8. Hei,

     

    Jeg har en maskin som begynner å dra litt på årene når det komemr til CPU/minne.

     

    Jeg har en Intel Core 2 Duo E7400 som jeg har overclocket til ca 3,6ghz og 4 gig 5300 DDR2. Grafikk kortet er et 5770 1 GB.

     

    Lurer på om det ville være verdt pengene (rundt 4000 kroner) å oppgradere til en i5 quad core med 6 gig minne. Bruker PC'en hovedsaklig til spilling av WoW og andre moderne titler som kommer ut (Mass effect, dragon age etc). Ellers bruker jeg den som vanlig studie-pc med teksbehandling og sånt.

     

    Hvis resultatet av oppgraderingen blir noen få (5-10) FPS mer i spill, føler jeg ikke at 4000 er verdt pengene i dag. Da venter jeg heller til "neste generasjon" prosessorer.

     

    Det blir enten prosessoren, hovedkort og minne som får en oppgradering, eller så kjøper jeg en 128 GB SSD disk (Sata2 disk, siden hovedkortet ikke støtter SATA3).

     

    Takk :)

  9. Hei folkens,

     

    Jeg er snart ferdig med en bachelor i IT, og ønsker å flytte til singapore og jobbe. Har hørt de har behov for utdannede IT-folk der. Jeg tenker jeg drar dit på en 2 mnd ferdie, for så å bruke tiden på å søke etter jobb. Først i norske firmaer som har kontorer der, så i andre utenlandske bedrifter.

     

    Er det noen som har erfaring med slik flytting for å søke om jobb? Hvor mye bør jeg tjene for å leve komfortabelt i singapore?

     

    Anders.

  10. Jeg har en Intel Core 2 Duo E7400 prosessor, som kjører litt overclocket til 3,3 GHz eller sådan. 4 Gig med PC5300 minne og et helt greit hovedkort.

     

    Men jeg har et gammelt 8800GTS 320MB skjermkort (det finnes et nyere skjermkort som også heter 8800GTS, men det har 512MB ram), og jeg vurderer om jeg egentlig trenger en full oppgradering av prosessor, minne osv, eller om det klarer seg med for exempel å kjøpe en sterk PSU(Sterk som i 650W+) og et GTS 250 Nvidia kort. Dette ville kommet på rundt 2000 kroner, og burde gi PC'en i noen mnd lengre levetid. (Vet ATI har bedre "value for money" i disse dager, men foretrekker nvidia kort)

     

    Lurer egentlig på hva dere synes? PC'en jeg har i dag kjører de fleste spill helt greit på sånn høvelig medium til low'ish settings.

  11. Har allerede vært på besøk til henne og hilst på moren hennes. Hun har også nevnt at foreldrene hennes ikke sier noe på det, ettersom hun har mye relasjoner og vennskap med eldre mennesker.

     

    Ser ikke på 16 og 21 som en veldig stor aldersforskjell, med tanke på at jenter har en tendens til å utvikle seg både fysisk og mentalt litt tidligere en gutter.

     

    Ville nok ventet med sex til hun fyller 16 da, med tanke på at det faktisk meget mulig blir fengsel eller en annen ganske streng straff hvis dere ligger sammen og dette kommer politiet for øret.

  12. Jeg ville også anbefalt en SSD disk til OS og installasjon av diverse programmer og spill. Dette vil øke ytelsen når det kommer til loadingtider ganske betraktelig.

     

    Kan jo nevnes at du kan få 27" skjermer for 3000 kroner i disse dager, så jeg ville i hvertfall gått for 24", kansje til og med se på mulighetene til å kjøpe LED skjerm.

     

    Denne for eksempel:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=495362

     

    Dette er second hand knowledge, men det sies at LED skal oppleves ganske mye skarpere og bedre en vanlig LCD.

×
×
  • Opprett ny...