Gå til innhold

Mikkela

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikkela

  1. Det er vanskelig å tyde noe annet ut fra det svaret der. Nå svarer jeg kun for meg selv, men jeg ville bare betalt, "bite the bullet", og fått dritten ut av verden. Men lær leksa! Aldri, aldri skriv under på, eller betal for noe som helst, før du har -grundig- lest betingelsene!

     

    Jeg har gjort mer kostbare feil i mitt liv, som ville fått dette til å virke som en fluelort ^^ Vi har (stort sett) alle gjort kostbare feil ^^

    Ja, det er veldig sant! Tolker du det innleget jeg skrev sist som, att abonnomentet er avsluttet og ikke vil motta ny regning?

  2.  

    Helt enig, det er bare for å lure. Trodde denne siden var "legit" da det ble reklamert for på TV og VG??...

     

    Når du ser hvilke reklamer som er "sponset" av for eksempel Facebook, og dukker opp på veggen din der, er det nokså naivt å tro at fordi reklamene sendes på TV/VG er de troverdige...

     

    Facebook har i mine øyne mye mindre troverdighet enn VG / og TV (tv2, tvnorge o.l), men beklager.

    • Liker 1
  3. Fant noe mer lengre nede, da jeg har/hadde panikk første gang jeg leste..
     

    "Etter at vi har mottatt din betaling vil denne saken bli avsluttet og du vil ikke bli tilsendt flere purregebyrer. Din automatiske fornyelse av ditt medlemskap har allerede blitt kansellert. Du kan enten benytte deg av ditt premiummedlemskap frem til utløpsdatoen av ditt abonnement, eller velge å slette din konto. "

    Er dette bevis nokk til at abonnomange er blitt kansellert og jeg ikke får flere regningar fra denne MØKKA NETTSIDA!!!?

  4. Virker som du er i en skikkelig låst situasjon her. Jeg ser denne:

     

    "VI. Automatisk fornyelse

    Alle premiummedlemskap er abonnementer som inneholder en automatisk fornyelse. Den forhåndsbetalte abonnementstiden blir automatisk forlenget for kunden. Abonnementsavgiften har forfall i begynnelsen av hver ny tidsperiode og skal betales i én sum. Du har sagt ja til dette ved å akseptere våre generelle vilkår og betingelser når du registrerte deg, og når du kjøpte ditt premiummedlemskap. Vær oppmerksom på at tilbudspriser gjelder kun for den første periodetiden av ditt medlemskap. Våre kunder blir informert om at det neste trekket ved abonnementsfornyelse vil bli satt til full pris. "

     

    som ganske låsende for din del, dessverre.

     

    Hvis noen andre kan se noe smutthull, så er det jo bare fint, for jeg hater sånne sider med en burning passion ^^ Ikke ut fra personlig erfaring, men å kapitalisére på andres usikkerhet rundt kjærlighetslivet er så kynisk som det får blitt. De ansetter sikkert pene damer der for å lokke usikre mannfolk.

     

    Når man så ser hvor strenge de er i slike tilfeller som det her, så sier det jo bare sitt over hvor kyniske de er. Prisene er jo helt hinsides enhver fornuft.... Kunne jo kjøpt en god middag på restaurant flere ganger med forskjellige dater for de penga der, hatt større sjans for å oppnå noe, og i hvert fall blitt kjent med dem.

    Helt enig, det er bare for å lure. Trodde denne siden var "legit" da det ble reklamert for på TV og VG??...

  5. Har du avsluttet abonnementet?

    Eh, prøver. Men mail addressen deres fungerer ikke å sende til. Den er ugyldig, har sjekket alt. Er heller ingen live chat, tlf o.l.

    Blir fortvilt...

     

    Edit1: Får heller ikke logget inn på siden for å avslutte etc. FØR jeg har betalt....!!!

  6. Hei! Fikk akkuratt innkasso krav av de på 6måneder..... 
    Var ett nederlandsk selskap som sende kravet til norsk selskap som krever penger.... 4k,-
    for 6 måneder... Hadde ingen anelse om at jeg fortsatt hadde abonnomang der. 
    Lurer på om jeg må betale, fordi jeg får ikke kontakta C-date på den mailen de har og lurer på om dette er for 6 måneder som har vært eller kommer til å være..... 
    Syns hele greie er helt syk... Kan noen komme med input?? anmelde til politiet? Skaffe advokat eller betal å HÅP om at abonnomange er avsluttet?...

    Hvordan kan TV kanaler og VG reklame for DETTE???? Det er helt sykt!!!

×
×
  • Opprett ny...