Gå til innhold

doomedbroke

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doomedbroke

  1. Vi har samme problem her i huset, Canal Digi, men vi er bare på wifi.

    12 åringen min har gitt opp hele fifaen allerede.

    Virker som om det kan være EA-sport server-problemer, har ikke prøvd å komme i kontakt med dem, hvor i landet bor OP, vi bor midt i Nordland.

     

    Må jo finnes fifa-forum, ea-sport forum.. ? Får google litt...

     

     

    Vi trenger også hjelp!

  2. Takk, den bi jo dyr til slutt med alt extra som trengs for å få den til å virke som en vanlig bærbar, men men, den e jo liten og lekker.. :) får tenke på saken.., kan man f.eks bytte SSD, ser komplett bla. har noen litt større til 750.-?

  3. Har søkt her på forumet og div. nettshops, ser ikke ut til at jeg finner noe...

     

    Må jeg bytte hk for å finne det jeg er ute etter, har jo en forelda sak med AMD3500, tror spec ligger i signaturen..

     

    Noen tips til en steinalderpc-eier...?

     

     

    Har funnet et hk ; AGP, må jeg slippe alt og bestille, ikke lett å finne slik heller... :hmm:

  4. Jeg har en Asus A6Ja bærbar pc med innebygget webkamera. Kameraet funker fint det.. men det følger ingen programvare med på den. Eneste jeg kan gjøre med det er å ta stillbilder.

     

    Så jeg lurte på om det fantes noe software til dette kamerat som jeg kan innstallere for å få tilgang til litt flere innstillinger.

     

     

    - exmx

    8598849[/snapback]

     

     

     

    Det lurer jeg også på, og hvem f. produserer dette cam. ? Finner jo bare driverlinker på google..

    Mitt cam funker kun på MSN ellers så får jeg ikke brukt det til noe som helst....

    Kanskje jeg må ringe ASUS??

    Jeg har rigtignok bare en billig A3, men de burde vel fått laget noe sw til cam. uansett.

  5. Etter siste PC-S updaten jeg ble tilbudt så finner ikke pcen lenger tlf. Ukjent USB-objekt er meldingen. Har desverre ikke BT el. IR på pcen og tlf. er en N5500Sport....

     

    Noen triks, hint, løsninger der ute??

     

    Alt funka før siste update....

  6. Kan du ikke bare slå av at WZC slår seg på?

     

    Skriv: services.msc i KJØR.

     

    Bla deg ned til Wireless Zero Configuration, dobbelt klikk.

     

    Endre Oppstartstype til: Deaktivert.

     

    Da skal den ikke starte neste gang du starter maskinen.

    5455484[/snapback]

     

    Har prøvd, da aktiveres hverken kortet eller Belkin softwaren, og jeg må starte pcen på nytt med automatisk WZC aktivering...

  7. Her trengs en EKSPERT!

    Finns det noen andre som ikke får Windows Zero Config. service til å slå seg av, jeg har full cpu usage (100%) konstant, får ikke konfigurert/aktivert nettverkskortet ( Belkin 125 mb/sek Partnr. F5D7001yy) uten å bruke medfølgende driver/programvare.

    Pcen henger seg jo om jeg bare belaster den litt og det er jo ikke bra når prosessoren arbeider for fullt konstant. Dette er maskin nr 2 og har kun en AMD 1500Mhz cpu. Må jeg returnere kortet eller finns det løsninger på dette prob. ? Det er heller ikke andre drivere/utilitys å laste ned på www.belkin.com , blir gal snart.

     

    Det er mulig å slå av WZC ved bruk av Task Managern, ( Prosesses: WZCdisabeling, eller noe i nærheten) men dette er for tungvint / vanskelig for kone og barn, det er deres maskin og jeg må springe for å hjelpe dem hele tiden.....

  8. Tok litt hardt i her om dagen og klokket til jeg måtte reboote. (AOpen 79D-400VN AMD XP3000+ 1.5GB RAM ) Fikk ikke start og måtte resette BIOS, maskinen ble meget ustabil og hang etter kun få minutter drift. Skjembildet frøs med div. rar grafikk, brukte EZClock til klokkingen da jeg er amatør. Har som dere ser oppgradert og lurer på om det er mest sannsynlig at CPU eller HK er kaputt fordi jeg vurderer å bygge barne-maskin. Er eneste løsning å teste utstyret må jeg vel bare ut på låne markedet..... CPU er ca 1,5 år gammel og har vært lett klokket , 2.167Ghz, hele tiden og har hatt runt 50 C idle temp 55 C load. HK er ca 1 år.

  9. Alt startet som vanlig, skulle ikke tro jeg hadde byttet fra et A-open AK79D-4ooVN med en (defekt) XP 3000+ til MSI K8N Neo2-Fx med Athlon 64 3500, alt startet opp som den selfølgeligste sak, hvordan er dette mulig, beholdt også Mac-adr, slapp og konfig. nettverket... Jeg er skremt, eller kanskje bare uvitende... Trodde det måtte full installering til.... Kjører XP Pro eng. med siste oppdatering , er dette vanlig?? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...