Gå til innhold

McPersen

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av McPersen

  1. Hei.

     

    Jeg har greid å la være å oppdatere siden jeg fikk boksen i juni. Så jeg har sluppet den "nye" sorte meny firmware oppdateringen. Jeg har brukt den som hadde blå farge. Jeg håper folk skjønner hva jeg mener med dette. Men jeg greide desverre idag å trykke litt fort da jeg skulle avslå oppdateringen, og oppdaterte ved en feil.

     

    Nå tviler jeg litt på dette, da jeg ikke har sett eller funnet noe som helst om emnet verken her, avforum eller google, men jeg er ikke så flink til å søke, så kanskje det er mulig likevel. Finnes det noen måte å nedgradere softwaren på? De nye menyene kontra den gamle syns jeg er veldig lite brukervennlig. Jeg hadde INGEN problemer med det gamle, og jeg vil gjerne tilbake dit. Er det mulig, eller må jeg bare gjøre som de fleste her og vente tålmodig til de fikser det nye? For selv om de fikser problemene som folk har, greier jeg ikke å tenke meg at de fikser måten menyen o.l. er organisert m.m.

  2. Hei.

     

    Jeg fikk meg Desire idag, og har koblet den opp mot gmail kontoen min. Men jeg har bare lyst til at den skal synkronisere opp mot kalenderen. Er dette mulig? Eller skal jeg bare lage en gmail konto til, og bruke den som kalender? Skulle tro at det var mulig å slippe å synce absolutt alt.

     

    EDIT: Heh. Fiklet litt med telefonen, og så noe som fikk meg til å tenke. Skru av automatisk sync, så kan jeg synce kalenderen min når det passer meg. Grei nok løsning det for min del. Så beklager "this waste of space".

  3. dag1234: Jeg vet ikke helt. Det virker som et ganske stort skritt å gå til psykolog. Vet ikke helt om jeg er klar for å svelge det for øyeblikket. Men takk for listen, jeg skal definitivt vurdere det om jeg ikke finner noen kurs i nærområdet som virker bra.

     

    Habitats: Du har ikke lyst til å spørre dine bekjente da? Hvis det er det kurset hos SAS (som har fått en masse gode tilbakemeldinger), så sluttet de desverre med det i mai i år.

  4. Hei. Tenkte jeg skullet bruke den gamle tråden min, istedet for å starte en ny en.

     

    Jeg har nå flydd siden sist gang, og da brukte jeg medisiner. Nå ønsker jeg en litt mer langsiktig løsning, og lurer på om det er noen her som har erfaring med flyskrekk kurs av noe slag.

     

    Når jeg søker på nettet etter flyskrekk kurs, dukker det opp ganske mange forskjellige alternativer, og jeg lurer på om det er noen her som har prøvd dem, og kan gi meg en tilbakemelding på om det fungerte eller ei.

  5. Skulle bare inn på diskusjon.no for å se om det var noen tråder om rollespill, så så jeg dette emnet ligge på toppen av siden.

     

    Hadde en venn siden 3-års alderen som fikk diagnosen asperger-syndromet ved 16,17 års alderen. Det er derfor jeg klikket på denne linken, ønsker å forstå hvordan han hadde det, og hva egentlig diagnosen innebærer. Var egentlig aldri lett å forså diagnosen fra han, for jeg tror ikke han forsto helt selv. Og det har vært meget interesant lesning og jeg har lært mye. Denne tråden skal jeg nok følge med på en stund til. For de oppmerksomme av dere, så skriver jeg i fortid om vennen min med vilje, for desverre tok han livet av seg for tre år siden. Jeg beklager om det er upassende å nevne, men jeg begynte å tenke veldig mye på han når jeg leste gjennom tråden, og det er så sent på natten, at jeg ikke har noen å snakke med akkurat nå, så jeg ville bare dele det med noen, for å få det ut av systemet. Takk for oppmerksomsheten.

  6. Fikk et virus og jeg tror det er bankerfox.A aka. Spyware Protect 2009.

     

    Det kommer popups hele tiden, som sier at pc'en min er gjennomsyret av malware. Og pop-up'en som jeg ser er en scanning av Spyware Protect 2009. Denne skal "liksom" fikse alle mine problemer. Jeg har sjeldent (i alle fall vitende) hatt virus, så instiktivt skrudde jeg av pc'en.

     

    Gikk så på den bærbare og fikk lastet ned Malwarebytes, overførte exe filen til den stasjonære. Måtte installere og kjøre programmet i Safe Mode, da uansett hva jeg gjorde i vanlig modus, popet Spyware Protect opp og sa at "programmet du prøver å kjøre er infisert, kjør scanning nå?". Kjørte Malwarebytes og fikk fjernet noen filer. Nå fungerer pc'en i vanlig modus, men jeg kommer ikke på nett. Altså, jeg har nett, for jeg oppdaterte Malwarebytes i normal modus og kjørte det en gang til (oppdaterte ikke i safe mode), men kommer ikke inn på noen nettsider.

     

    Legger ved loggene fra Malwarebytes og DDS (har win 7 64 bit)

     

    Beklager om noe jeg har skrevet er vanskelig forklart e.l.

    mbam-log-2010-05-02 (01-14-35).txt

    DDS.txt

    Attach.txt

  7. Nå finner jeg faktisk ikke den båten du snakker om, men om du kan henvise meg videre til ruten, så hadde det vært flott.

     

    Skulle helst hørt litt mer om en langsiktig løsning, annet enn å drikke meg småbrisen/full de gangene jeg eventuelt skal fly.

  8. Hei.

     

    Det har seg slik at jeg har flyskrekk. Det har aldri vært slik at jeg har følt at det har holdt meg tilbake på noen måte, da jeg egentlig aldri har hatt et behov for å fly. Alltid kunnet benytte meg av tog og båt.

    Nå har det seg slik at jeg nå ønsker å dra til England (uten å gå nærmere innpå det). Båt tenkte jeg da. Alternativene mine var å dra til Danmark, for så å ta en 36 timer båttur til England, eller ned til Amsterdam/Frankrike og dra derfra. Med ett følte jeg at nå hindrer flyskrekken meg i gjøre noe jeg har lyst til. Det liker jeg ikke.

     

    Hvorfor har jeg flyskrekk? Aner ikke. Jeg vet det er irrasjonelt, jeg vet statestikken, jeg vet det er større sannsynlighet for å bli drept på veien til flyet, enn å dø i det. Det eneste jeg kan tenke meg er at det har noe med høyden å gjøre, og det at jeg ikke har kontroll. Man kan da argumentere med det at jeg har heller ikke kontroll når jeg sitter i en buss eller i en bil som passasjer. Men det er jeg vant med. Jeg er ikke vant med fly. I det hele tatt. Men uansett hvor rasjonelle arguementene er (både mine og andres) greier jeg ikke å overbevise meg selv. En irrasjonell følelse, kan ikke forklares bort rasjonelt (i alle fall ikke med mine evner).

     

    Jeg har flydd to ganger i hele midt liv. En gang til Skotland og en gang tilbake til Norge. Det var ikke noe moro, det er noe av det verste jeg har opplevd i mitt liv. Jeg tenkte for meg selv, at om jeg aldri flydde igjen, var det for tidlig. Var det da flyskrekken startet? Nei, jeg har hatt det så lenge jeg kan huske. Jeg liker ikke engang tanken på å fly. Jeg liker ikke tanken på å ta beroligende slik at jeg kan fly. Jeg har ikke lyst til å fly. Men jeg har mindre lyst til å bruke en uke om gangen for å komme meg til England.

     

    Jeg vet om noen alternativer. Bl. a. medisiner (som nevnt tidligere), kurs, selvhjelp, bøker osv. Det jeg lurer på, er det noen som har hatt samme "type" flyskrekk, som har fått kommet seg igjennom det? Jeg har vurdert kurs, men dette er ganske dyrt, så kanskje noen kunne bekrefte at det er gode sjanser for at det kan virke (det er aldri 100 % på slike ting, og jeg bare lurer på om det er gode odds for at det faktisk virker). Eller kanskje andre hjelpemidler? Jeg har svært lite lyst til å ta medisiner, for det krever at jeg først må ville på flyet, og det vil jeg ikke.

     

    Jeg beklager at dette ble en "wall of text", men jeg vil gi mest mulig informasjon slik at situasjonen kan forstås, og for at det hjelper litt å få det ned på papir.

     

    Takk for at du tok tiden til å lese igjennom.

  9. Oooooh, Commander Keen, han hadde jeg ikke engang tenkt på.

    Oppskrift, tja, jeg finner jo bare sprites fra de forskjellige spillene, og følger dem. Med unntak av Sigma figuren (den store for de som ikke vet hvem det er) Han modifiserte jeg litt, så han ble litt tynnere og lengre. Men ellers er det bare å følge bildene. En pixel = en perle. Det vanskelige er vel å prøve å finne de passende fargene, for det er jo ikke ubegrenset med fargevalg man har.

     

    Og nei, jeg har ikke sett det bildet der. Ganske stilig, men så vidt jeg ser så har de brukt noe som heter "PixelBlocks". Hjemmsiden deres. Men det du viste meg der, får meg nesten til å bestille det. Må bare ha plass til å ha det et sted først.

     

    Takk for kommentarene. There shall be more!

  10. Jeg ble for en stund siden inspirert til å lage NES og SNES figurer av perler,

     

    IMG_0054.jpg

    IMG_0055.jpg

     

     

    Det er mange som viser sin kjærlighet for spill på denne måten, men det er mange som gjør det på andre måter også. Og det er sikkert mange på dette forumet som skaper slike objekter, for å rett og slett vise hvor mye spill betyr for en. Og jeg tenkte at kanskje vi kunne dele disse "uttrykkene" med hverandre. Vi kunne inspirere hverandre, og dele det vi har skapt.

     

    Jeg kan ikke tvinge folk til å poste eller ikke poste ting her i denne tråden. Men jeg har ikke lyst til å se hva slags utrolige skaperverk som er lagd av en eller annen person ute på nettet. Jeg har lyst til å se hva dere skaper, hvordan dere uttryker dere, hva dere bruker, og hvorfor dere valgte akkurat det mediumet dere gjorde, og hvorfor akkurat den figuren, eller logoen, eller hva som helst.

     

    Denne tråden hører kanskje ikke hjemme i "Generelt om spill", men det er spillrelaterte "kunstverk" jeg har lyst til å se. Så om det er postet feil, eller det finnes en slik tråd allerede så beklager jeg (ja, jeg søkte og lette, men greide ikke å finne noe. Dog, jeg er ganske dårlig på søkefunksjonen). Så la oss se hva det norske folk (og andre nasjonaliteter som utnytter dette forum) skaper!

  11. Så så. Biler har jo en viss nytteverdi. Du skal lete lenge for å finne noe nytteverdi ved fyrverkeri, bortsett fra at det er underholdende for enkelte.

     

    Da kan vi kanskje trekke opp alkohol som et eksempel. Eller tobakk, som var tidligere nevnt. Strengt talt er det vel ikke mer nytteverdi i de "underholdningsvarene", enn det er i raketter. Skader skjer ved uvettig bruk, som så mye annet her i sammfunnet (tja, ikke tobakk da, det skader vel også, selv når du bruker det som "anbefalt" av a produsenten).

  12. Hva betyr Karag? :p

     

    KARAG

    Det er dvergisk og betyr vulkan, eller øde fjell.

     

    EDIT: Ville bare legge til at KARAK betyr "enduring", eller "å holde ut" på godt norsk. Alle de navnene som inneholder KARAK/KARAG, er steder i fjellene som har/har hatt dvergehold. Svarer gjerne på flere spørsmål. Men da spør dere bare om ting jeg kan svare på.

  13. Storkoser meg i betaen. Har siden jeg hørte om spillet, for en del år siden, ville spille en dverg av et eller annet slag. Så i betaen, skulle jeg spille noe annet, så jeg ikke skulle ødellegge opplevelsen min med en dverg.

    Men dærsken, så kult det er å spille med en warpriest. Stå der og ta imot deng, som hadde tatt knekken på en godt voksen gnu, og fortsatt slå tilbake som om ingenting rundt meg skjer. Artig artig.

    Men men, det er vel sikkert lov til å lage mer enn en karakter. Kanskje t.o.m tre? Hvem vet. Uansett, jeg blir nok å se på order siden et eller annet sted på en "Open RVR Server". Liker å løpe rundt og titte over skuldrene mine hele tiden.

     

    "Ye shall suffer

    not a heretic

    to live"

  14. Yay! Fant ut av det.

     

    Her er løsningen på problemet:

    The main reason that Opera users get the missing msvcr71.dll message is that the file is needed for Java. It is installed by the Java installer, but unfortunately into Java's own folder, where Opera will not find it.

     

    The easy way to fix it: Copy msvcr71.dll from \Program Files\Java\JRExxxx\Bin\ to \Program Files\Opera\ OR \Windows\System32\. Either one should work.

     

    This is a Sun Java issue, affecting a lot of programs using Java, from the most obscure to high-profile packages like OpenOffice and Opera.

     

    Fant det på Opera sitt forum, men nå kan dere finne det her også.

    Skal endre tittelen på tråden så den passer bedre med problemet.

  15. Takk for svaret.

    Jepp, de lå der. Jeg har også prøvd de tipsene man fikk på opera sine hjemmesider. Nå har jeg også testet litt til for å finne ut når problemet oppstår.

     

    Jeg installerer Java på pc'en. Bruker jeg I.E. eller Firefox før jeg prøver Opera går alt bra. Går jeg inn i Opera og velger About Opera fra Hjelp, kan jeg se at Java er installert. MEN med en gang jeg prøver å gå inn på en side som bruker Java, kommer feilmeldingen opp, og Java er tydeligvis ikke installert lengre. Verken i Opera, I.E eller Firefox. Men msvcr71.dll er der den alltid har vært.

     

    Skal lete mer på Opera sine sider. Kanskje det dukker noe annet opp.

  16. Jeg tror i alle fall at det er installasjonsproblemer. Jeg har nå lastet ned og installert Java rundt 7-8 ganger. Og det fungerere enda ikke.

     

    Problemet:

    Jeg prøver å logge meg på nettbanken, som krever Java, men ingenting skjer. Jeg går inn i innstillingen til Opera og prøver å skru på Java. Da kommer det opp en mld. om at jeg trenger Java for å se på denne siden. Jeg reinstallere java, starter opp Opera igjen, og får opp denne feilmeldingen:

     

    "The application has failed to start because MSVCR71.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem."

     

    Nettbanken er bare et eksempel. Det er akkurat likt på andre sider som krever Java. DJeg får ikke opp noen feilmelding i andre nettlesere (I.E. og Firefox), der bare fungerer ikke Java. Så jeg tror det må være noe med Java-programmet.

     

    Det skal nevnes at jeg har en ny pc, og har derfor måtte installere bl.a nettleser, Java og alt annet man må innstalere ved annskaffelse av ny pc.

     

    Opera versjon: 9.51

    Java versjon: Version 6 Update 7

     

    Det skulle beskrive problemet mitt ganske bra. Er nå ganske nervøs av å gå rundt og gjette hvor mye penger jeg har igjen på kontoen :p

  17. Er litt skeptisk. Kan huske den ene remaken til PSP, Megaman PoweredUp tror jeg det het. Virkelig dårlig. Men nå er jo ikke dette en remake da, så da har det jo ikke noe gammelt å leve opp til. Med unntak av det skal være like bra som de andre spillene. Hmmm, da har det jo mye å leve opp til likevel. Men nå var jo Maverick Hunter til PSP skikkelig kult. Men det var jo også Megaman X. Hmmmm, denne ligningen må jeg tenke litt på.

     

     

    Personlig konklusjon: Må kjøpes og prøves (så lenge prisen ikke er urimelig).

×
×
  • Opprett ny...