Gå til innhold

anono1123

Medlemmer
  • Innlegg

    1 309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anono1123

  1.  

    Jeg kan ikke tenke meg noe mer irriterende enn å snakke med folk som har dårlig telefon. Legger helst på så fort som mulig.

     

    Han ved siden av meg har en slik. Problemet er ikke mikrofonen på den. Den er helt som omtrent alle andre telefoner. Den har dog litt svak lyd - i og med at høyttaleren må dytte lyden gjennom skjermen og det blir dermed litt mye demping. Så i støyfylte miljøer så hører han av og til litt dårlig hva som blir sagt.

     

    Så får vi se om de har greid å få inn en litt kraftigere høyttaler i denne.

     

    Mi Mix har forøvrig ikke "øre-høytaler" i den forstand. Det er vel heller mer en mekanisk vibrator. Cantilever piezoelectric ceramic acoustic technology, som de har kalt den.

  2. Jeg ble ferdig med min UB-utdanning i forrige uke, og det er svært mange som skal fortsette i andre grener enn Luftforsvaret. Det er mange som skal inn i sambandsbat, stridstren og noen i 2. bat. Legg dog merke til at alle disse har gått vakt og sikring, og ikke rekruttskoleinstruktør, ettersom vakt og sikring gjør at du får "operativ erfaring" i den grad at du kan ta andre typer jobber etter engasjement, i motsetning til UB Rekruttskoleinstruktør som for det meste blir NK tropp på Madla eller instruktør på befalsskolen etter endt UB-periode. Dette gjelder da Luftforsvaret sin UB-linje

     

    Flere fra mitt kull ble tatt opp til mission support, sambandsbat, befalsskoleinstruktør og lignende stillinger etter de hadde vært instruktører i både sjø og luft. Så tror ikke de stiller noe dårligere mtp. "operative" søknader.

  3. Er undervisninger på lørdager, men opplevde det som helt naturlig. Sesongkortet får man så snart man har skrevet seg opp som WC-frivillig og bakken åpner. Skolen ligger ikke langt unna sentrum av Ringebu, 5min å gå til diverse butikker. Ski og brett som valgfag er både for de erfarne og nybegynnere. Lærerne lar som oftest de mest erfarne stå som de vil, mens de som trenger instruering vil få det i både ski og brett.

     

    Angrer ikke et sekund på året mitt! Var absolutt en opplevelse for livet, og har mange uerstattelige minner derfra. Høres ganske klisje ut, men, det var et flott år.

     

    Har enda kontakt med både lærere og de som gikk på skolen med meg.

  4. Du får hele beløpet av lånekassen, bare at et visst prosentandel blir omgjort til stipend etter godkjent fullført.

     

    Hadde utplassering på GudbrandsGard Hotell, jobbet da både i resepsjon, kjøkken, vask, ski-inn kantinen. Man kan forsåvidt velge akkurat den praksisen man vil, hvor man vil. Hvor mange det er i klassen varierer veldig, alt fra 10 til 25+ :)

  5.  

    Noen som kan vise meg til reglementet hvor det står hvordan luer med kongemerke skal bæres når de er i lommene?

     

    Jeg vet forsåvidt hvordan beret bæres i praksis, men står det skrevet ned i reglement?

     

    Båtlue, står det noe i reglementet hvordan disse skal bæres i lommene?

     

    Finner kun reglement for lommene; De skal ikke overlesses og kunne kneppes normalt igjen. Ting i lommene skal normalt ikke synes.

    Er vel denne du har sett i? Finner ikke noe vettugt selv dessverre... En vanlig ting i hæren er å pakke bereten slik at kongemerket synes opp av lommen

     

     

    Ja, er inneforstått med det. Finner bare ikke noe spesifikt om det, men er en godt etablert norm om ikke annet! Bare lurer på hvordan dette overføres til båtlue.

  6. Noen som kan vise meg til reglementet hvor det står hvordan luer med kongemerke skal bæres når de er i lommene?

     

    Jeg vet forsåvidt hvordan beret bæres i praksis, men står det skrevet ned i reglement?

     

    Båtlue, står det noe i reglementet hvordan disse skal bæres i lommene?

     

    Finner kun reglement for lommene; De skal ikke overlesses og kunne kneppes normalt igjen. Ting i lommene skal normalt ikke synes.

  7. Pengene gikk til ekstra snacks, noen bilutgifter, festing, leie av lokaler til festing, utespising i utlandet og enkle slike ting.

     

    Styrkerommet er helt ok. Knebøystativ, benkpress, beinpress, justerbar benk, skråbenk, hantler. Nok bakker å løpe i hvis man liker å løpe ;)

  8. Ringebu Folkehøgskule er en fantastisk plass. Lærerne er også flotte folk!

     

    Kan svare for deg over her.

     

    Linjen er bygd opp av litt teoretisk studie rundt reklame, hotellledelse, reiseplanlegging og slikt. I tillegg er det flere turer for å oppleve forskjellige reisemål i nært og fjernt. Reiselivslinja planlegger også en egen tur til hvor-som-helst, det er da elevene som bestemmer.

     

    Ski og brett er valgfag, men alle som vil får gratis sesongkort mot at de bidrar under WC i Kvitfjell. Var selv VELDIG mye i bakken og koste meg selv om jeg gikk reiseliv.

     

    Det er 3 internat på skolen, alle har kjøkken TV-stue og dusjfasiliteter. Videre er det en gymsal med medhørende styrkerom som er godt innredet.

     

    Om du vil se litt bilder og slikt fra min tid der kan du lese bloggen vi skreiv under oppholdet.

     

    Mejr.blogg.no

×
×
  • Opprett ny...