Gå til innhold

Monkeyman123

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monkeyman123

  1. Har en 7 år gammel husky tispe.

     

    De siste dagene har hun prøvd å tisse flere ganger på tur. Første gangen kommer det urin. Så har hun prøvd å tisse 6-7 ganger til uten at det kommer noe ut. Aldri vært sånn før.

    Nå måtte hun ut i hagen for å forsøke å tisse 4-5 ganger uten at noe kom ut. Har vært hos dyrlegen og sjekker tisset, men ingen bakterier eller krystaller. Hva kan dette være? Almenntilstand er bra, uten noen smerter. Virker ikke plaget direkte.

     

    Takk på forhånd

  2. I går ble jeg utsatt for rasisme av en 50 år gammel mann. Jeg ser helt norsk ut så skjønner ikke hvorfor han begynte å kalle meg ape. Han spyttet på meg tilslutt. Etter han spyttet, kunne jeg ha slått til han uten å fått noen konsekvenser? Ble så forbanna på denne mannen etter oppførselen hans og følte han fortjente noe tilbake. Likevel hevet jeg meg over situasjonen og gikk derifra.

    Angrer litt på at jeg ikke gjorde noe tilbake nå ettersom denne episoden sitter i hodet på meg. Hva kunne jeg gjort mot han som ikke hadde fått meg i trøbbel?

     

    Takker for svar. Jeg er en 21 år gammel gutt forresten.

  3. Hei.

     

    Jobber for et vekterselskap som deltidsansatt. Noen av vaktene de setter oss opp på er «Ringevakt» fra 14:00-20:00 der du må si ja hvis de trenger ekstrahjelp. Hvis de ikke ringer får man ikke noe betalt for dagen.

     

    For meg høres det rart ut å måtte sitte hjemme å vente på en telefon som KANSKJE kommer helt til 20:00. Og hvis de ikke har ringt innen 20:00 så har du sittet hjemme hele dagen uten betalt og uten å ha gjort noe produktivt. Er dette lov?

     

    Kjipt å holde av en hel dag bare for å kanskje få betalt..

     

    Har blitt satt opp i helgen av alle ting og..

     

    (Står ingenting i avtalen om denne type vakter. Kan legge til mer info hvis dere trenger).

     

    På forhånd takk!

    • Liker 1
  4. Disse ungdommene forsvinner nokså raskt etter de har gjort noe galt. Bor litt ute på landet så hvis politiet engang hadde kommet, ville de nok vært borte innen de ankom. Je har ikke nummeret til moren, så er en litt vanskelig situasjon. Vet om en annen nabo som tok telefonen deres i noen minutter etter de tulla rundt på eiendommen hans.

  5. Har fått besøk av en gjeng på 4 stk et par ganger nå. De skraper opp bilen og hiver snøball på ruta våres. Sist gang gikk jeg ut å snakka til dem. De svarte frekt og ville ikke gå fra bilveien uten for tomta. De er ca 13-14 år gamle. Hvor langt kan jeg lovlig gå for å stoppe disse? Kan jeg dra han med inn i huset og ringe moren hans? Vil bare ikke at noe så dumt blir slått tilbake på meg.

    De kommer hit fra et annet nabolag bare for å skape trøbbel.

  6. Jeg har et spørsmål.

     

    For et par uker siden skulle alle lyktestolper i nabolaget bli skiftet ut (vet ikke hvorfor). Dette innebærte at selskapet måtte grave noen meter under bakken. En av lyktestolpene står rett ved siden av innkjørselen våres. Innkjørselen våres er trang nok som den er for å komme inn i. Men nå har selskapet gravd et stort hull rundt den, som går inn på innkjørselen våres. De plasserte gjerder rundt dette hullet, som gjør at det blir veldig kronglete å kjøre inn.

     

    Ettersom temperaturen falt til minusgrader den siste uka, har ikke selskapet dukket opp igjen, og vi blir sittende igjen med et stort hull og gjerder foran innkjørselen våres. Noen i familien har allerede klart å skrape opp bilen på disse, siden det er så trangt å svinge.

    Hva gjør vi nå? Har de lov til å bare utsette prosjektet? Og hva om det blir utsatt til våren igjen? Skjønner at det er vanskelig å grave i minusgrader, men de burde vel tetta det igjen midlertidig? Står flere hull bortover gata (heldigvis er ingen av disse foran innkjørselen til noen, utenom våres).

    Er ingen skilt med nummer på å ringe til. Husker heller ikke hva selskapet heter.

     

    Har jeg noen rettigheter/krav på dette tidspunktet?

  7. Rent krasst så synes jeg faktisk det er veldig barnslig og sutrete å ikke ville delta på et kurs som dette.

     

    Vil du ikke lære å slukke branner? Det er jo veldig nyttig å kunne slukke brann, også utenom jobb, og nå blir du påspandert et gratis kurs.

    Et eksempel til deg:

     

    Hvis du hadde jobbet for en butikk, som ville ha deg til å komme inn på den ene fridagen din i uka, for å være med på et kurs. Kurset gikk ut på salgsmetoder. Greit å ha, greit å ha til senere jobber osv osv. Ville du med glede dratt inn for å være med på dette ulønna? Tenker meg ikke det, og hvis du hadde, så er det nok mange arbeidsgivere som er interessert i deg, med tanke på at du jobber gratis. Handler ikke om at det er brannslukningsøvelse, handler om prinsippet.

    • Liker 2
  8. Takker for flere gode poeng. Som noen av dere skrev så handler det ikke om at jeg ikke vil delta, fordi et brannslukningskurs er lurt å delta på. Men hvis arbeidsgiveren min skal sette meg opp på ulønnede oppdrag fremover, vil jeg gjerne vite om jeg har noe krav på lønn, fordi jeg jobber ikke gratis, som de fleste ikke gjør. Uansett om det øker kompetansen min eller ikke, synes jeg all arbeidstid skal være lønnet. Tenk om neste kurs ikke er så nødvendig å ha f.eks?

    • Liker 2
  9. Hei. Familien vår drar til Florida ca. hvert år på ferie for å besøke familie. Kan anbefale nettsiden www.vrbo.com. Brukt denne flere ganger og er veldig oversiktlig og enkelt. Finnes også en nettside som heter "www.floridaleie.no". Dette er da norske folk som leier ut husene sine i Florida. Lykke til.

  10. Hei.

    Har blitt satt opp til å delta på et kurs på en søndag (varer i 2-3 timer). Det står at dette er ulønnet.

     

    Har de lov til dette? Ikke nok med at de har satt meg opp på en søndag, men at dette skal foregå ulønnet synes jeg hørtes ut som en dårlig deal. 

     

    Kan jeg kreve lønn for dette?

     

    Takk for svar.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...