Gå til innhold

Geir Rustung Frøyland

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geir Rustung Frøyland

  1. En og annen gang dukker opp usedvanlige kamera og da sikter jeg til Samsung NX 500 ! 502 gram pur bildekvalitet til så lav pris at modellen forsvant innen ett halvår og lite reklame omkring produktet som burde ha kostet det doble i forhold til markedet for øvrig.Veldig god bildekvalitet allerede med kit objektivet og som utskjemt med fullformater av god kvalitet og ivrig bruker ble jeg utrolig imponert av halvkiloet med APS c sensor som tar til forveksling like gode bilder som fullformatene til tredobbel pris også hva objektivene angår Rett og slett for billig og for godt apparat så Samsung måtte trekke tilbake sitt utrolige 28 mp aps c m uhd 30 fps av ypperste kvalitet og en vekt droner flest makter å dra 15-20 minutt. .Leit at slike forbrukervennlige forseelser er så sjeldne !

    • Liker 1
  2. Tek.no. sin artikkel fra 19 sep.2015 om seer avstand kontra oppløsning  av Carlton Bale finner jeg temmelig riktig etter utprøvning og den viser tydelig hvor bortkastet det er å kjøpe for liten tv.Ved blue ray og 1080p er ideell avstand på Sharp 70" 2,8 meter og ved nett tv fra NRK føles 4,5 meter riktig.Dette viser jo tydelig behovet for å gå opp i størrelse ved uhd  kilde materiale og i mitt tilfelle vil en 85 "være minimum ved maksimum tre meter seeravstand !Jeg ser mange protesterer på tabellen men jeg finner den temmelig riktig etter nøye utmåling med mitt syn og ved mine bruksforhold !de aller fineste detaljene man betaler dyrt for forsvinner når en beveger seg ut av tabellen !Like fullt vil jeg heller sitte med en skikkelig 1080p skjerm i huset enn en tvilsom billig storskjerm av 2160p slaget da der foreløpig er veldig begrenset tilgang på programmateriale !Alternativet blir en mindre skjermstørrelse  og sitte nær på til fotoredigering for min del da jeg kan leve godt enda en tid med vanlig full hd skjerm av kvalitet !Bedre med kvalitet enn kvantitet !

  3. Har hatt denne 70" i bruk siden den kom på markedet uten noe trøbbel og egentlig veldig fornøyd med bildekvaliteten !bruker den også til fotoredigering og finner den utmerket som pc skjerm.Har planer om å bytte ut til uhd men etter å ha vært utskjemt med dette store og gode bildet som bak led gir er det problematisk å finne en avløser uten å sette sjela i pant for en må opp i størrelse også om en vil ha utbytte av uhd  eller nærmere skjermen og ser for meg 85" som passe ?Da må nok Sharp,en tjene meg enda ett år før pris og kvalitet er på ønsket nivå!Alt i alt en kjempe bra tv for mitt bruk.

×
×
  • Opprett ny...