Gå til innhold

Emil Sakanovic

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Emil Sakanovic

  1. Flott, en sponset video.

     

    Jeg tror fortsatt dere ikke forstår. Jeg kan sitte å se på en 15" skjerm og trykke Windows knappen og skrive calc og så åpne kalkulatoren på PC skjermen.

     

    Eller jeg kan flytte synet mitt ned på en liten touchpad, åpne en liten kalkulator og bruke touch for å gjøre det jeg skal gjøre.

     

    Hvilken verden lever dere i at dette skal være nyttig.

     

    Herre jemini  :nei:

     

    Husker du da folk trodde at jorda var universets midtpunkt og alt gikk i bane rundt den?

    • Liker 2
  2.  

     

    Flott, henger bare 7 år etter Tesla.

    Mercedes har hatt en elektrisk B-klasse og SLS siden 2014.. Du kan si at Tesla henger bare 77 år etter Mercedes (Etablering 1926 vs 2003).

     

    Tenk når noen kan produsere i stor skala, levere i tide, gi et av de beste interiørene i markedet, gi noen av de beste sikkerhetsløsningene på markedet, samt kunne konkurrere med Tesla på pris? Synes det er greit å vente på :) Samt så har Mercedes hatt sitt beste første kvartal noen gang nå i 2018. Tenker de kommer til å tjene enda mer når de får alle modellene helelektriske. Tror ikke de er veldig bekymret for å "henge etter".

     

     

    B-klasse bruker Tesla komponenter... SLS vet jeg ikke med men dette er jo ett nisje produkt uansett. De har hjulpet hverandre ved å bytte deler frem og tilbake. Samme med smart i el versjon. 

    Ja, du har helt rett. Produksjonen av B-klasse har sluttet og det spørs om de kommer til å kjøpe flere komponenter fra Tesla. Tesla har nok med å produsere til seg selv, virker det også som (uten at jeg vet om den produksjonen av drivlinjen til B-klasse var uavhengig av Teslas eget behov).

     

    Mercedes investerte jo 50 millioner dollar i Tesla i oppstartsfasen for 9,1 % av aksjene, og solgte de så for 780 millioner dollar. Samarbeidet skulle visst ikke avsluttes, selv om de solgte alle aksjene, men tiden vil vise.

     

    Hele kommentaren min var for å opplyse den andre personen om at Mercedes ikke henger 7 år etter Tesla, noe som ble antydet :)

    • Liker 2
  3. Flott, henger bare 7 år etter Tesla.

     

    Mercedes har hatt en elektrisk B-klasse og SLS siden 2014.. Du kan si at Tesla henger bare 77 år etter Mercedes (Etablering 1926 vs 2003).

     

    Tenk når noen kan produsere i stor skala, levere i tide, gi et av de beste interiørene i markedet, gi noen av de beste sikkerhetsløsningene på markedet, samt kunne konkurrere med Tesla på pris? Synes det er greit å vente på :) Samt så har Mercedes hatt sitt beste første kvartal noen gang nå i 2018. Tenker de kommer til å tjene enda mer når de får alle modellene helelektriske. Tror ikke de er veldig bekymret for å "henge etter".

    • Liker 6
  4. Håper flere produsenter følger etter å tilbyr ren android. Jeg er ikke interessert i bigbsy, s planner, s dit og datt.

     

    Touchwiz og Co gjør UIet så forbanna sirup

     

    Er det ikke fint at ingen tvinger deg til å kjøpe det? :)

     

    Problemet med at alle kjører ren Android er at vi sitter igjen med 2 selskap med monopol og lite konkurranse (Google + Apple). Det er utallige features som blir implementert i Android pga. at produsenter tilbyr det i sine UI først. På hardware siden er det jo bare et fåtalls produsenter som leverer komponentene og da sitter du igjen med samme telefon over hele fjøla uavhengig av produsent. Designen ville vel vært annerledes, men er jo begrenset der også hvis du ser på dagens modeller.

     

    Hvorfor ikke bare velge Apple om du ønsker noe enkelt og som ikke gjør mobilen til sirup (før produsenten selv bestemmer det altså)?

  5. Pixel til halv pris? Fotokvaliteten er vel ikke i nærheten av Pixel, om de ikke har mestret bildestabilisering like ekstremt bra.

     

    Moto G5 plus og Oneplus 5t sine hovedkamera er "elendige" pga. manglende stabilisering, sammenlignet med Pixel og Samsung S9.

     

    I følge artikkelen er det vel snakk om byggekvaliteten, ren Android og "heldekkende" skjerm som blir brukt som sammenligningsgrunnlag. Du har dog rett at en mobil til 5000 kr, som ikke engang er toppmodellen til Nokia, kan sammenlignes med et av markedets beste kamera på mobiltelefoner.

    • Liker 1
  6. Blir som en dårlig pad du ikke kan bruke til noe spesielt...personlig syntes jeg det er like greit å bruke ipaden til slikt...den står helt fint den og

     

    Jeg er litt usikker på om du troller eller faktisk ikke skjønner at dette er et dedikert produkt til talestyrte assistenter. Mikrofonene er designet til formålet og den har en større høyttaler for et annet bruksområde (nei, ikke alle har dedikerte anlegg eller nettverkshøyttalere).

     

    Men jeg skjønner ikke helt hvorfor du har en iPad når du mest sannsynlig har en mobiltelefon og laptop også? Er ikke en iPad bare en telefon med færre funksjoner? Er ikke en iPad en laptop/notebook/macbook med færre funksjoner?

     

    OT: Google solgte over 6 millioner Google Home høyttalere, uten skjerm, siden 19. oktober. Siden de fleste høyttaler produsentene har kastet seg på bølgen i form av Google eller Alexa assistenten, tror jeg det virkelig er et marked for dette produktet. Kult design var det også :)

  7.  

    Denne lignet fryktelig på Porsche Misson E fra 2015.. Til nå har vi bare Elon sitt ord på tallene. Blir spennende å se hvordan den er i virkeligheten og om de klarer å produsere og levere den i tide. Han påsto også at det blir verdens raskeste "street legal production car" når den kommer, som pr. i dag er 457 km/t (Koenigsegg Agera RS).

    Jeg skjønte utifra presentasjonen at den skulle være kvikkest, ikke raskest. Da er det altså snakk om akselerasjon.

     

    Men ja, vi får se hvordan den endelige versjonen blir i 2019 eller noe slikt. Det vi har fått se er en prototype og det endelige produktet vil endre seg. Det jeg er mest tvilende til er batterikapasiteten. 200 kWh er veldig mye, og mer enn jeg trodde var mulig i en så liten bil.

    Engadget.com starter sin artikkel med følgende sitat "It'll be the fastest production car ever made. Period. - Musk". Jeg har også sett det andre steder og derfor tror jeg de mener raskest og ikke kvikkest (fart kontra akselerasjon).

     

    Jeg synes også det er rart at de da ikke vil tilby denne batteripakken til eksisterende modeller (har ikke sett at det står noe om det i hvert fall) siden denne bilen er på størrelse med Model 3 og det hadde vært greit å slå knockout på konkurrentene med "folkemodellen".

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...