Gå til innhold

Facili

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Facili

  1. Hei.

    Jeg har nylig takket ja til en jobb som nattvakt i 100% stilling som sykepleier i staten. Årlønn fra juli blir 400.000. Jeg jobber 10 timers vakter. Noen som kan hjelpe meg og regne ut mnd lønn u/tillegg før skatt?

    Som jeg har forstått er ca 75%natt det samme som 100% dag/kveld.

  2. Hei, som utdannet sykepleier som har jobber innen for demens og eldre psykiatri i 8 år så har jeg en god del innen for dette med musikk som terapi, noe Audun Myskja kjemper hardt for. 
    Det er ingen fasit svar på hvordan musikk du kan spille for de demente. Dette kommer helt an på hver enkelt person. setter du 8 mennesker sammen finnes det ingen garanti for at disse 8 liker samme musikk. 
    Det er også veldig viktig se an hver enkelt situasjon på om musikk faktisk kan brukes. Kommer du i en situasjon som allerede er agitert så er musikk for seint, men hvis du opplever en form for "murring" "stille før stormen" så kan musikk være kjempe kjekt og bruke. 
    En trygg safer for denne generasjonen er Leif Juster, Arve Oppsal, Elvis, Roy Orbinson, Frank Sinatra etc. 
    Det går også an og bruke musikk for og få mer fart hos de eldre, bruk musikken til alt det, det er vært. men lær deg hvilke situasjoner du bruker dette i så det ikke går mot sin hensikt. formålet med musikk som terapi er ikke og få foten til og røre på seg. Musikk kan vekke minner, både gode og dårlige og dette er viktig og ta med seg. Ta kontakt med hver enkelt pårørende til hver pasient og forhør deg om hvilken musikk hver pasient liker, sett deretter opp en liste for så og lage en spotify liste med disse sangene. Ofte kan også reine melodier, såkalte intrumentaler være bedre enn sanger med vokal, da vokalen kan virke forvirrende for pasienten. 

    • Liker 1
  3.  

     

    Jeg er glad i øl og tar gjerne 20% av lønnen din for å forfremme meg selv og mine ubetydlige prestasjoner :)

     

    Men jeg gir 200% for å forfremme deg, ellers vil jeg minste mine 20% :)

    Hehe, av vell ikke sånn at du forfremmer deg like mye som du skal forfremme meg :) 

    En vesentlig faktor er at du har kontakter i eventuelle selskaper, klubber osv. 

    Hvis ikke kjenner noen som har det. 

    Dette er jo en milliard bransje med mange muligheter, og har man ambisjoner og ønsker så når man dette, og det er noe jeg har! :)

     

    Jeg anbefaler å gjøre mye på egen hånd.. Og ikke minst ha det på tørre at det ikke blir noe plagiat :) Så tar du kontakt med lokale radiostasjoner..

     

    Livsfarlig å være DJ fortiden, med en gang man har rytme eller melodi som kan gjenkjennes så blir det trøbbel, en god advokat vil være bedre i starten..

     

     

    Det er som du sier, mye og tenke på som artist innen for EDM sjanger. men DJ er relativt trygt så lenge man har sitt på det reine. Er også dette som er grunner til at jeg ønsker en manager, samt få flere spille jobber, og det at jeg driver med såppas spennende prosjekter at jeg trur en platekontrakt kan være aktuelt hvis jeg har en god manager. Men det er vanskelig og få en manager, og det er også derfor jeg startet denne tråden i håp om noen med kontakt kanskje kunne tenkt seg dette. "yes, dette vil jeg!" 

  4. Hei

     

    Sliter med sosial angst, men har kjempe lidenskap for musikk.

    Var utøvende musiker i 5 år, men så tok den sosiale angsten over..

     

    Har vært bort i mange forskjllige musikkmiljø for å se om det hjelper, men ingen ting forandrer situasjonen.. Er det noen andre som har tips eller har samme problemet?

    Er en meget vesentlig problemstilling du har der som gjelder ekstremt mange, har til og med gjeldt for meg. Jeg har fortsatt den dag i dag, sosial angst, men ikke på den formen at det er en hemmende faktor. Musikkmiljø som hjalp meg var EDM, Elektronisk Dance music. Jeg var på mitt første "rave" som er kaldt Hardstyle DNA og møtte ett så inkluderende miljø at det gjorde så mye for meg. Selv lager jeg musikk og gjort i 8 år, og har det igjennom flere år vært DJ på forskjellige steder. for ca 4 år siden så droppet jeg dette fordi jeg blei redd for hva alle andre tenkte om dette, og glemte helt bort gleden dette ga meg. I fjor hadde jeg min første solo konsert som DJ i Hamar, og blei møtt av 378 danse glade og inkluderende publikum som igjen ga tilbake gleden for meg og spille ute på nattklubber. Den dag i dag, 1 år etter på har jeg nå spilt 8 konserter siden våren i fjor, og stor koser meg. Masse lykke til, håper ikke du lår angsten ødelegge gleden musikk gir til deg, og ikke minst til alle andre. Ta gjerne kontakt for en prat! 

     

    Facili. 

  5. Jeg er glad i øl og tar gjerne 20% av lønnen din for å forfremme meg selv og mine ubetydlige prestasjoner :)

     

    Men jeg gir 200% for å forfremme deg, ellers vil jeg minste mine 20% :)

    Hehe, av vell ikke sånn at du forfremmer deg like mye som du skal forfremme meg :) 

    En vesentlig faktor er at du har kontakter i eventuelle selskaper, klubber osv. 

    Hvis ikke kjenner noen som har det. 

    Dette er jo en milliard bransje med mange muligheter, og har man ambisjoner og ønsker så når man dette, og det er noe jeg har! :) 

  6. Hei,
    Jeg er en dj og produsent og vært dette over en god del år. 
    Jeg har i det siste opptrådd mye i Hamar, og fått meg ett navn i Hedmark. 
    Jeg har også en remix som har blitt spilt på radio i øst-europa. 
    Men nå er jeg på utkikk etter en manager som har litt peiling på de aspektene ved denne bransjen som jeg ikke har. Jeg har noen spennende prosjekter som snart er ute og ruller. 
    Hvis dette skulle høres innteresant ut så skriv gjerne på denne tråden så kan vi ta en nærmere prat og utveksle litt musikk etc. 
     

×
×
  • Opprett ny...