Gå til innhold

rashka

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rashka

  1. Et kjent fenomen med prosessoren min er at den bråker som et udyr med vuvuzela, det er rett og slett grusomt. Jeg takla det fint inntil et par dager siden da jeg fikk nok.

     

    Prosessoren er i et Fractal Design Define R2 kabinett (ikke verdens kjøligste) og i dette lyddempede kabinettet er lyden håpløst høy. Ser det er flere andre topics om am3 kjøler men de omhandler stort sett overklokking.

     

    Jeg skal ikke overklokke og er ikke gira på å bruke store summer på kjøler, vil ha en grei enkel kjøler. Den trenger ikke være lydløs men som alltid ønsker man jo en god miks mellom pris/ytelse/støynivå

     

    Budsjett 400-500kr

     

    Mvh Stian

  2. hei :) flott oppsett det der:)

     

    jeg bare lurte på en liten ting. er det ikke bedre å gå for AMD Phenom II X4 955 Black Edition??

     

    denne er noen kroner billigere, men er litt kraftigere, og er vel gode å overklokke om du måtte ønske det?

     

    hehhe spør litt fordi jeg og holde på å prøve å sette sammen en budget gaming pc til stua;)

     

    Så ikke denne da jeg satt sammen oppsettet :O Tipper den er litt bedre ja! Når det er sagt tipper jeg den utvikler mer varme og den drar mer strøm, kabinettet er fra før relativt varmt utifra hva jeg har lest av tester og 550W er ikke allverdens, men jeg ender vel opp med 955 black edition da :)

  3. Heisann, lagde for en uke siden en tråd om en rimelig gaming maskin, og fikk noen svar, lagde etter hvert mitt eget oppsett og lurer på hva dere syns.

     

    Oppsettet

    Handlevogn dukker ikke opp for noen så;

    AMD Phenom II X4 945

    Chieftec Smart Series 550W PSU

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL9

    Fractal Design Define R2 Black Pearl

    MSI 770-C45, Socket-AM3, DDR3 ATX, AMD770+SB710,4DDRIII,1PCI-E*16,2PCI-E*1,3PCI,6SATAII,GbLAN

    PowerColor Radeon HD 5770 1GB GDDR5

    Det er oppsettet for øyeblikket, jeg trenger ikke HDD/Dvd-spiller/brenner, skjerm, tastatur eller mus.

     

    Jeg kan gå opp i pris om det er store ting å hente på å gå opp litt.

     

    Skal brukes til SC2, muligens WoW: Cataclysm, CodMW:2, Trackmania evt andre kommende spill.

     

    All hjelp mottas med takk :)

  4. Heisann! Da min gamle datamaskin (anno 2004(!)) har gått koken trenger jeg en ny datamaskin, den skal hovedsaklig brukes til gaming(SC2, TF2, evt nyere spill) og studier.

     

    Jeg er (desverre) på et budsjett og har kun 5-6k å rutte med.

     

    Det jeg trenger er;

    Tower

    Psu

    Hovedkort

    Skjermkort

    Prosessor

    Minne

     

    Jeg er ikke oppdatert på hva som gjelder blant maskinvare lenger så jeg strekker ut en hånd til HW i håp om at dere kan hjelpe meg :)

     

    På forhånd, takk!

  5. Hva heter sangen fra The Unit reklame på viasat 4?

    Jeg lurer også på denne sangen. Eneste jeg kan huske fra teksten er "I'm on fire" som blir gjentatt flere ganger i teksten.

     

    Håper noen kan navn på sangen ;)

     

    Leter etter den jeg å, det er ingen av sangene som er nevnt, det høres ut som en dame som synger.

     

    "I'm on fire

    'cause I'm on fire" er det eneste som høres i reklamen tror jeg, har lett mye men finner ingenting :(

  6. Jeg kjørte en scan på notebooken min (en Advent 4213 som jeg fikk til jul), jeg hadde vært på en side som angivelig var virusinfisert og bestemte meg for å sjekke maskinen, jeg kjørte sjekken og den fant stort sett bare cookies med 3 unntak, 3 osd filer merkert som loggers.

     

    Jeg tenkte litt over det, søkte og fant ut at OSD la til grafisk panel osv men fikk ikke til å fjerne det fra delete listen, så de ble sletta. Jeg måtte så reboote og da var det lille koselige grafikkpanelet som viste hva som var på av ting (strømsparing, om nettverkskortet var på om caps lock var på osv) dette vil jeg gjerne ha tilbake! Det stod MSI Osd 1.41 på de slettede filene, om noen kunne ha hjulpet meg med å skaffe dette igjen evt å linke meg til tilsvarende program ville jeg vært veldig takknemlig.

     

    Beklager om dette er i feil fora.

     

    MVH Stian

     

    Edit

    Fikk hjelp av et annet forum, nå løst.

  7. Heisann, for noen år tilbake fikk jeg min MS/Razer Habu i hus og har stortrives med den, frem til torsdag. På torsdag gikk nemlig strømmen og da jeg fyrte opp datamaskinen igjen nektet musen å bevege seg (dvs kan ikke bevege cursoren). Jeg prøvde å ta den ut å inn, har prøvd å oppdatere firmware og driver, har prøvd å bruke den på en annen maskin men til intet hell.

     

    Hadde det bare vært at ingenting reagerte hadde jeg tenkt brudd på ledningen, men siden den lyser og siden alle knappene fungere tenker jeg at det må være noe annet på ferde. Er det bare å kaste den eller er det fremdeles håp?

     

    Mvh Stian

  8. Heisann,

     

    Jeg er da en student og trenger en laptop i den sammenhengen. Jeg har kikka litt rundt på bl.a Lenovo N200, men det virker som om mange syter på bråk med viftene på den (se N200 tråden). Det maskinen må klare er;

     

    -brukbar batterilevetid

    -Tekstbehandling

    -Video

    -At den takler bilderedigering (Photoshop) er et pluss

    -Hdmi er et pluss

     

    Har altså ikke så veldig store krav, setter en øvre grense på budsjettet på 5000, desto mindre desto bedre though.

     

    All hjelp tas imot med åpne armer!

  9. Heisann,

     

    for 2 uker siden kjøpte jeg meg en Cowon D2 mp3-spiller, alt var fint og vel så tenkte jeg at jeg skulle supplere denne med et nytt headset.

     

    Jeg endte da på en "hifi-klubben" butikk og der hadde de ikke flere igjen av det headsette jeg ville ha (px100). Jeg spurte da om det var noe som var i samme klasse, han kikka litt rundt etter et headset som de heller ikke hadde og fant tilslutt frem et Sennheiser Px200. Han sa da at dette var som Px100 men med litt "bedre" lyd. Jeg tok dette for god fisk og gikk derfra med et smil om munnen. Da jeg kom hjem testa jeg det, og jeg har aldri følt større mangel på bass før, lydbildet var jo rent og jeg kjente knapt at jeg hadde headsettet på meg men det stemte bare ikke for meg.

     

    Så her er spørsmålet; kan jeg med kvittering i hånd bare gå å bytte det? (det har ikke lidd skade av bruken min og når jeg la det tilbake i innpakningen ser det uåpnet ut)

     

    Bør jeg evt bytte det, blir lyden (rimelig mye) bedre etter at det får kjørt seg inn?

     

    Hvis jeg bytter hva bør jeg evt bytte det i, vet at hifiklubben gjerne er dyrere enn nett osv men det er nå så.

  10. Da var min d2 8gb i hus :)

     

    Lurte bare på en ting, hele firmware greiene er noe forvirrende, det står på det fleste flash-skinsa "for 3.54" fungerer disse også på 3.57?

     

    Lyden er for øvrig herlig, er redd for at lommeboka kanskje kommer til å oppdage enda et hull på et senere tidspunkt

  11. Har et par spørsmål angående d2en;

    1. Er det nødvendig med ekstern beskyttelse eller klarer den seg fint lommen

    2. Ser dere har nevnt vostok her som nettbutikk men den er billigere hos komplett(dog kan bli dyrere grunnet frakt osv)

    3. Jeg har store hender og store fingre, vil det kunne by på noe problem?

    4. Da jeg kun er interessert i å høre på musikk (har ikke noe behov for å se på film osv på noe håndholdt) er iRiver7 et bedre kjøp? (har hørt at iriver 7 har en knotete meny og at den da er knotete til hverdagsbruk, er det sannhet i dette?)

     

    mvh stian

  12. Heisann, da jeg skal gå på UiS til neste år og dermed må flytte tenkte jeg at det hadde vært greit å kjøpe en laptop. Det jeg ser etter er en god allrounder med god ytelse i spill som World of Warcraft o.l (spiller ikke mye nyere spill)

     

    har kikka litt på

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=347335

    Den gamle n20en fikk ganske grei omtale men finner ikke noe om den nye, talker grafikkortet wow o.l?

     

    Vil ikke betale mer enn rundt 9000

  13. Har siden morgenen 02.05.08 hatt store problemer med hastigheter på nettet med Nextgentel, er ikke sikker på hvilken linje jeg har men når jeg laster ned har jeg stort sett 1.6mb/ps via torrents osv. De siste 2 dagene derimot har alt jeg har lasta ned via nettet (diverse prog, noen gamle fragmovies for mimrings skyld) ikke fått mer enn 15.8kb/ps ned, når jeg drar igang uTorrent kræsjer nettet stort sett og jeg kan ikke en gang surfe. Prøvde å bruke itavisens speedometer og fikk 35kb/ps ned og 30 opp, prøvde også speedtest.net til oslo og london og fikk 130 opp og ned.

     

    Jeg kan ikke forstå annet enn at det skal være et problem med Nextgentel (har ikke endra noenting de siste dagene) men i kjent Nextgentel-stil har de jo ikke noe info på nettsidene sine. Noen andre som har lignende problem evt har peiling på hva jeg kan gjøre for å fikse det?

     

    (sliter for øvrig også med at hver gang jeg joiner et spill på steam så booter det meg av serveren innen 1 minutt hvorpå jeg kan reconnecte og alt funker fint, dette problemet dukka opp før nettet gikk ad undas og har lavere prioritet)

     

    Mvh Stian

  14. Heisann!

     

    Det hele startet for en uke siden da jeg etter å ha latt spilleren ligge en stund begynte å bruke den igjen, det første jeg merket var at displayet var pussig, jeg kan best forklare det som om oppløsningen var helt feil, pixlene ble liksom helt feil å se på. Jeg brydde meg lite siden jeg ser fint lite på mp3 spilleren allikevel og brukte den. Så idag da jeg skulle skru den på kom det lyd men intet bilde i displayet, da jeg senere skrudde den av og på omtrent 10 ganger fikk jeg omsider litt lys, da var skjermen veldig veldig rød, hele skjermen var i forskjellige rødtoner. Det er omtrent som om skjermen har svelget grønn og blå.

     

    Har mp3-spilleren rett og slett tatt kvelden? Har creative evt garanti på noe sånt (den er omtrent 1 år gammel)

     

    Mvh Stian.

  15. Takk for svar, jeg vet at det var et veldig bredt spørsmål men jeg er såpasse usikker at jeg stilte det så bredt jeg kunne for å få forskjellige typer svar. Og Ueland, jeg vil mest mulig sky unna matematikk, jeg kan fint gjøre matematikk men vil ikke inn på en linje med masse matematikk. Kan du gå mer inn på IKT-drift og hvordan det var å studere?

  16. Heisann! Til jul fikk jeg et Skullcandy Hesh headset som jeg tenkte sterkt på å bytte. Mens jeg har sittet her og sett på dem ligge i benken har jeg vurdert mer og mer om jeg bare skal bruke dem til mp3spilleren evt til datamaskinen. Til datamaskinen har jeg et Icemat Siberia headset og til mp3spilleren har jeg et forkomment Koss Portapro headset som har sett sine beste dager(og som jeg ikke får fiksa/får nytt på garanti for jeg ikke har kvittering :( )

     

    Så har noen her på forummet erfaringer med Skullcandy Hesh og evt noen som vet hvilken prisklasse de er i på Spaceworld (der de er kjøpt) og er det "Spaceworld - byttes ikke ved brutt forsegling" klistremerket nok til å få de byttet eller må jeg briefe med kvittering også?

  17. Heisann! Da jeg dessverre strøk på 3mx eksamen ifjor grunnet diverse ting (les: jeg øvde ikke skikkelig) har jeg hatt et ufrivillig friår til å tenke på studier og ta opp eksamen igjen. Eksamenen er nå fullført(har ikke fått svar men tror det gikk veldig bra) og jeg sitter igjen med 100 brosjyrer som jeg føler gir mangelfull informasjon.

     

    Jeg ser på IT-utdanning som det eneste som er logisk og som jeg egentlig har noen skikkelig interesse for, da jeg så skulle velge utdannelse sitter jeg her og tenker hva er forskjellen? Mange universiteter og høyskoler har diverse it studier og jeg vet igrunn ikke forskjellen.

     

    De som er her som går eller har gått på universitet/høyskole og tar eller har tatt it-utdanning, kan dere være så snille og skrive hvilke studium dere tar/har tatt og hvilke jobber de studiene fører til?

     

    Mvh Stian.

×
×
  • Opprett ny...