Gå til innhold

Kimannjer

Medlemmer
  • Innlegg

    342
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kimannjer

  1.  

     

    Vel hva kjøpte du?

     

    Jeg fikk regning fra DHL fra da jeg kjøpte Herring Langdale + Herring Degree-beltet, da var regningen på MVA + 200 kr i gebyr. De 200 kronene er jo kjedelig å betale, men man må jo som regel ut med fortollingsgebyr når man får pakker i vanlig post også, så det var ikke så ille denne gang.

     

    412kr i gebyrer, resten fortolling. De skulle ha 282 i fortollingsgebyr(øker med antall varelinjer) pluss 130kr i noe de kaller utleggsgebyr. Regner med de slenger på den for at de har lagt ut for fortollingen til tollvesenet, helt til jeg har betalt..

  2. Noen som har bestilt mye fra asos før?

    Bestilte en peacoat og skjorte derfra igår, og lurer på hvor lang tid det pleier å ta med gratis standard sending? Får jeg en slik ekkel kjemperegning fra avsenderfirmaet som du får med DHL derfra?

     

    Ser de sender med royal mail (?) og de er vel ikke de raskeste?

     

    Har bestilt en gang fra asos. Da ble pakken behandlet av DHL i allefall. Kjøpte for rundt 1400, og fikk regning på nesten 800 fra DHL...

  3. Hvordan klarer du å miste så mange par? Jeg ville kanskje tippe at de typiske billigkjedene som zara og hm ville være steder du kunne funnet sånt.

    Det forrige paret ble lagt igjen i kantinen i ti miutter, etterpå var det borte. Så det var nok noen andre som syntes det var kaldt den dagen. Ellers er det stort sett kollektivtransport det forsvinner en hanske på (og da er det jo ikke så mye hjelp i den andre...) I Bergen er paraplyer flyktige gjenstander som er delinkverte og allemannseie på en gang, kan se ut som det har gjort det lettere å glemme igjen hansker også. :p

     

    H&M hadde ikk et eneste par skinnhansker, Zara har vi ikke i Bergen, dessverre,

     

    http://www.hm.com/no/product/01605?article=01605-B

     

    De selger disse på H&M. Er i brun, rød og svart. Aner ikke hvor godt foret de er.

  4. Hei!

    Jeg skal gå til innkjøp av ny TV, og lurte på hva dere som har mere peiling enn meg anbefaler. Har sett på alt for mange Tv-er nå, og klarer ikke komme fram til et endelig svar. Bør helst ikke gå mye over 6000.

    TV-en vil stort sett kun bli brukt til å se film og tv, men skader ikke om den fungerer fint til litt spilling nå å da.Vil helst ha så stor TV som mulig, og med så bra bildekvalitet som mulig.

    Rommet den skal brukes i er relativt mørkt så plasma skal vel funke fint det også:)

    Tusen takk for hjelp på forhånd!:)

  5. Cube 2: Hypercube, Letters From Iwo Jima 2-disc, District 9, Låt den rätte komma in, The Tattooist, The Broken,

     

    totalt 198kr på Gamestop

     

     

    EDIT: av en eller annen grunn vil de ikke komem opp på hver linje slik jeg skriver posten. Dette er ikke første gang heller.. :S

  6. The Deaths of Ian Stone, This Divided State, The Aviator, American Gangster 2-disc extended edition, The Last Shot, The Pursuit of Happyness, The Informant!, Shutter, Team Antonsen Live, Moon, Totalt 317kr på Gamestop.Ricky Gervais Live, The Sting, Trainspotting, Schindler's List, The Big Lebowski, Youth in Revolt, Human Traffic, Speil, Solaris, Bad Lieutenant, Totalt 885kr på Platekompaniet.

  7. Hei!

     

    Nå har det seg slik at jeg far fått en fotoprinter fra jobben. En slik selvbetjenings-stasjon som er plassert ut i butikk osv. som printer 10x15cm bilder. Jeg har nok papir og slik til og printe ut ca 4000 bilder, og jeg trenger da ikke alt dette selv.

     

    Derfor tenkte jeg at jeg kan printe ut for dere gratis. Eneste jeg vil ha dekt er porto for å sende de til dere.

     

    Den enkleste løsningen er vel om dere sender meg en minnepenn eller lignende med de bildene du vil ha printet, også sender jeg minnepennen og bildene til deg.

    Maks rundt 100 bilder per stk.

     

    Send meg en PM, eller mail på [email protected] hvis du er interssert.

     

    OBS: jeg blir borte fra onsdag, til og med søndag, så du vil ikke få svar i den perioden.

     

     

    mvh

     

    kim andre :)

    • Liker 1
  8. Hvilke nettside er best for å designe egne t-skjorter? og hva burde jeg huske på før jeg bestiller dem, siden jeg har aldri shoppet klær fra nettet.

     

    Jeg har bestilt 1 gang fra spreadshirt, og jeg må si jeg er fornøyd med kvaliteten. Trykket har ikke tegn til slitasje enda heller, selv om den har blitt vasket opp en del ganger nå.

  9. Hei!

     

    Det har seg slik at etter en kveld jeg satt å kjedet meg, fant jeg nvidia grafikkort instillingene, og fant ut at det var kjempelurt å teste ut hvordan det var å ha rotert skjermbilde. Da hadde jeg min LCD skjerm(Samsung SyncMaster 940BF) tilkoblet laptopen(HP pavilion dv9000). Det som skjedde da var at begge skjermene (LCD og laptop) ble svarte, med en blinkende musepeker vridd 90 grader. Slik er det hver gang jeg kobler til LCDen til laptopen nå, og aner ikke hvordan jeg skal få stilt tilbake instillingene slik at skjermene fungerer igjen.

     

    Laptop skjermen fungerer helt fint når jeg kobler fra LCDen igjen. Ser da at skjermbildet snur seg tilbake 90 grader.

     

     

    Anyone have a clue? evt trenger mer info

×
×
  • Opprett ny...