Gå til innhold

formannen

Medlemmer
  • Innlegg

    457
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av formannen

  1. Har aldri brukt fletting, så er ikke flink på problemer man kan oppleve i formateringen i den sammenheng.

     

    Ikke løsningen du er ute etter, men hva om du lager fra F2:

    Dagen i F3

    Måneden i f4

    Året i F5

    ...og deretter refererer til disse når du fletter.

     

     

    EDIT: Det med at du har skrever 01.11.2010 og 01.02.2012, er det en del av problemet eller har du bare brukt 2 ulike datoer som eksempler?

     

    Datoen i F2 er kundebesøksdato, og datoen i F3 er 15 mnd senere (seneste oppfølgingsdato). Så de henger sammen. Skal prøve å hente de ut hver for seg. Så får vi se hvordan det går.

  2. Heisann!

     

    Jeg holder på å lage et brev som skal sendes ut til kunder som skal ha oppfølging etter 15 måneder etter at jeg har vært hos de. Oppfølgingen er frivillig, og jeg sender derfor ut brev om at de må bestille oppfølgingstime. Når jeg skal flette dette så få jeg feil formatering.

     

    I Excel har jeg to felt, dato for kundebesøk og seneste dato for oppfølging.

     

    Felt F2: skriver jeg inn datoen i.

    Resultat: 01.11.2010

     

    F3 = HVIS(ERTOM(F2);" ";DATO(ÅR(F2);MÅNED(F2)+15;DAG(F2)))

    Resultat: 01.02.2012 (Gir 40940, som blir formatert til resultatet)

     

    Når jeg fletter dette i Word får jeg 40940, og ikke datoen jeg er på jeg jakt etter.

     

    Feltet er flettet slik: { MERGEFIELD "Oppfølgingsdato" \@ "d. MMMM yyyy" }

     

     

    Noen som har muligheten til å hjelpe litt her?

  3. Hvis du har en HTC-telefon, bør du altså prøve hodesettet i butikk først eller være forberedt på å bruke angreretten om du opplever skurring.

     

    Husk at man kun har angrerett ved kjøp på internett. Syns i tillegg det er helt feil av en journalist å oppfordre til bruk av angrerett.

  4. Jeg har nettopp satt opp en side med Wordpress som "maskineri". Der vil jeg ha en link på bunnen av hver artikkel som legger den til facebook. Har prøvd et par plugins som nesten gjør susen. For de som er kjent med Wordpress, så er det en fil som blir hentet opp over der man kan legge inn kommentarer, den heter simple.php, det er i denne filen jeg vil legge linken inn. Noen som har mulighet til å hjelpe her?

  5. Dette er jo noe som burde vært tatt opp med Nokia CustomerCare (fra forhandler sin side). I min erfaring har de ikke latt være å godkjenne noen reklamasjoner ang. Nokia 6280, pga. problemene denne telefonen hadde i starten. Tror jeg har 3-4 slike som har blitt erstattet med 6288.

     

    Utenom dette er det viktig at Telebutikken bruker et Level 3 Nokiaverksted. De har flest rettigheter.

  6. Hagern: Det er over 4 mnd. etter bestilling, jeg venter i spenning. Dell skylder på Microsoft og ber meg kontakte de hvis jeg ønsker informasjon om leverings dato. Slik jeg ser det har ikke jeg handlet noe av Microsoft, men DELL. Da er det DELL som bør rydde opp dette med sine kunder. Noen som er enige med meg?

     

    Det er da ikke Dell som gir deg oppgraderingen. Du har kjøpt en PC som har en programvare fra Microsoft. Microsoft sier at de gir gratis/billig oppgradering til de som har kjøpt en vare som inneholder en programvare fra Microsoft. Microsoft har ikke gitt noen dato for overlevering av den nye softwaren.

     

    Jeg skjønner det at det er kjedelig å vente på Vista, men du er tross alt ikke alene. Jeg venter på min også. Jeg hadde problemer med COA, men tok det opp med Microsoft-support, og de har "eskalerert" saken mot Moduslink. Nå kan jeg logge inn på Moduslink, og alt ser greit ut. (bortsett fra leveringsdatoen da).

×
×
  • Opprett ny...