Gå til innhold

Bjørn O

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørn O

  1. Det skal også merkes at artikkelen ikke trekker mere ned for mikrofonen da tydeligvis "dette eit ganske ubetydeleg problem i dag viss ein har eit Nvidia-skjermkort, for då kan ein berre bruke AI-støydempinga deira til å kvitte seg med alt slikt."

    Det er en dårlig påmontert mikrofon uten støyfiltrering , sånn er det.(får jeg inntrykk av i artikkelen) Når man er oppe i denne prisklassen på "gaming" headset så må man forvente litt mer enn at man måtte gå inn med 3-parts programmer for å bøte på en dårlig egenskap.

    Artikkelforfatteren viser heller ikke til noen særlig testing av overnevnte mikrofon uten om noe vissvass om discord og lydnivåer. Hva har han gjort her?

     

  2.  

    Viktig å få spredd statlig produsert propaganda. Nå som NRK mister sitt monopol må politikken inn andre steder også, spesielt der barn og unge er.

     

    Mister? Når da? Hvordan?

    NRK har jo mistet seertall på lineært fjernsyn blant de unge i de siste årene nå, så å pålegge strømmetjenestene noe de har produsert/ noe som er norskprodusert vil jo innføre politikken i en viss grad oppimot de unge som bruker nevnt stømme tjenster i en større grad enn de ser lineær tv

  3. Huawei er en jalla telefon, kvaliteten er ikke bra. Det som er problemet er at testen er tatt på en helt ny enn. Prøv å gjør det på en 2-3 år gammel, du blir sjokkert hvor mye feil og ustabilitet det er blitt.

    Hilsen erfaren Huawei telefon eier.

     

    Jeg har brukt P10 dag ut og dag inn siden sommeren 16' og har ingen store problemer. Ser ikke helt problemstillingen

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...